Şimdi Ara

DEÜ İNŞAAT MI İKÇÜ MEKATRONİK Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar istediğim meslek mekatronik mühendisliği olmasına rağmen İKÇÜ'de mekatronikte 2 öğretim görevlisi canımı sıkıyor. Tabi İKÇÜ'yü seçip Marmara'ya yatay geçiş yapmayı veya olmazsa İKÇÜ'de kalıp akademisyenliği kovalayabileceğimi düşünüyorum.
    DEÜ İnşaat ise isminden de anlaşılacağı üzere DEÜ be :D.
    Okuduktan sonra yurtdışına çıkmayı düşünüyorum.
    Umarım sadece okuyup geçmezsiniz.

Yetkili arkadaşlar A) Dokuz Eylül İnşaat M. B)İzmir Katip Çelebi Mekatronik M. diye 2 şıklı anket açarsa sevinirim.

• Up
    O kadar okuyorsunuz bir düşünce belirtseniz olmaz mı arkadaşlar?
  • Benim sıralama 93k puan 368 deu makine ile aynı :D
    Güzel yapmışsın bence benim de marmara mekatronikden sonra dokuz eylül makine iö geliyor. Tutması çok ama çok zor ama tutarsa çok ama çok sevinirim.
    Bu ikisi büyük ihtimalle tutacak ama sırasına bir türlü karar veremedim ben de işte.
    Sadece makine istersen ve gitmek istersen beykent ve kocaeli var biraz gerilerde. Can simidi istersen 90k Akdeniz var.
    DEU eğitimi iyi ve büyük ihtimal orası gelecek. Gelirse büyük bir dert almış olacaksın şimdiden kolay gelsin :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: finisher1896

Benim sıralama 93k puan 368 deu makine ile aynı :D
    Güzel yapmışsın bence benim de marmara mekatronikden sonra dokuz eylül makine iö geliyor. Tutması çok ama çok zor ama tutarsa çok ama çok sevinirim.
    Bu ikisi büyük ihtimalle tutacak ama sırasına bir türlü karar veremedim ben de işte.
    Sadece makine istersen ve gitmek istersen beykent ve kocaeli var biraz gerilerde. Can simidi istersen 90k Akdeniz var.
    DEU eğitimi iyi ve büyük ihtimal orası gelecek. Gelirse büyük bir dert almış olacaksın şimdiden kolay gelsin :).
    93k da deü inşaat müh nası ltutcak acıklarsan kardeş ösymde dayı mı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: finisher1896

Benim sıralama 93k puan 368 deu makine ile aynı :D
    Kardeşim 93 k ya nasıl gelicek o bölüm?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşaat öldü.inşaat yazmayın.
  • Garrisonun Kuklası kullanıcısına yanıt
    Ben o kadar da olduğunu düşünmüyorum sonuçta ekonomik kriz şu an var bu adam 5 sene sonra mezun olacak muhtemelen sektör düzelmiş olacak.Ha eğer ki aşırı mezun var diyorsanız ne yazık ki mühendisliklerin her kolunda bu durum var(inşaat ve makinede biraz daha fazla kabul ediyorum ).
  • -xenon kullanıcısına yanıt
    İnşaat ikinci öğretimi 86k ile kapatmış. Ne olur bilemem tutar veya tutmaz ama inşaat bölümünde net bir düşüş gözüküyor. Deü için de sınırda kalıyorum o da isteğe bağlı.
    Ösymde dayım olsa emin ol burada olmam keyfime bakardım.
  • kesin geleceğini söyleyemem ama 86kdan 93e çekemez mi?
  • Mezun her yerde var. Dicleden okuyup gelen de Marmara gibi köklü yerlerden de. Adam işe alırken Dicle'de okuyanı kaale almıyor eğer alıyorsa adam kendini ciddi derecede geliştirmiş demek zaten.
    İnşaat sektörünün şu dönemlerde ölü gitmesinden korkuyorum bu yüzden bu konuyu açtım zaten. Evde babam inşaat her zaman lazım derken ben olur mu öyle şey diye tartışıyoruz sürekli :D.
  • Ben de ayni krizi yasiyorum kendi icinde hocam gazi insaattayim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsaat kelimesini gorunce , sasirdim adi sani gecmiyor forumda bu sene

• Cool Bear kullanıcısına yanıt
    Sıralama kötü olunca ve ailemin de istemesi üzerine benim ortamlarda geçiyor.
    Babam iyi üniden mezun olursan sıkıntı olmaz diyor ama benim kafamda soru işaretleri var.
    Şu anki sıralamamda ikçü mekatronik üstünde yer alıyor inşaatların zaten.
  • Gazi teknoloji fakultesini de düşünebilirsiniz sürekli düşüyor insaat siralamalari 80k idi gecen sene bir umit ekleyin isterseniz tercih listesine

• Dostum ben mekatronik gibi sonra petrol doğalgaz gibi mühendislikleri pek önermiyorum.Hatta bu sene yapay zeka mühendisliği açıyormuş hacettepe ve tobb.Bunlar iyi hoş mühendislikler, isimleri de cezbediyor.Ama bunlar tutmuyor bizim ülkede.Mesela mekatronik yerine makine veya ee okuyup daha sonra bu alana yoğunlaşmak daha mantıklı geliyor bana.İnşaatı açıkçası hiç önermiyorum.Bunlar tabi benim şahsi görüşlerim.Araştırırsın ve içine sinerse yaz tabi.Ama ben sana temel mühendislikleri yazmanı öneririm
  • Cool Bear kullanıcısına yanıt
    Onu da ekledim. Babam Gazi, DEÜ gibi yerlerden mezun olursan iş bulursun illa diyor ama ikna olmuyorum. Sen de öyle diyince şaşırdım.
  • limitx98 kullanıcısına yanıt
    Burada mekatronik mühendisliğinin yürümeyeceğine eminim. Yurtdışına çıkacağımdan ve istediğim meslek olmasından dolayı mekatronik düşünüyorum. Her sene puanlarının yükselmesi de garip geliyor bana sonuçta pek de iş imkanı yok Türkiye'de.
  • deu da inşaaat okunmaz.Dersleri inanılmaz ağır.Tuvaletlerine bile girilmiyor.Öyle bir koku yok.
  • Mekatronik yükselmiyor dostum aksine düşüşte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.