Şimdi Ara

DEÜ tıp vs EGE tıp ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler kıyaslama yaparsak ege çok mu ağır basıyor . Benim puanım dokuz eylülü tutuyor ama içimde kalsın istemiyorum . Bide bu şifa kapanınca o öğrenciler deü ye gelicek diye duydum o olay neydi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ege der tek geçerim.deu yu akdenizle kiyaslamalisin bence

• Ege'de sürekli çalışmak zorundasın , 2-3 haftada olan sınavları falan var
    Ayrıca klasik sınavları da mevcut
    Dokuz eylule şifa öğrencileri gelicekse ege'ye de İzmir üni öğrencileri gelicek yani..
    Dokuz eylülde 2 ayda bi test sınavı var gayet rahat ve bu rahatlık sizi yanıltmasın, eğitim sistemi de çok kaliteli
    Akdeniz,Dokuz eylül'le kıyaslanması için daha cok yol alması lazım
    Ben de geçen sene ege olmadı diye uzulmustum ama su an iyi ki dokuz eylül diyebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Quizm -- 26 Temmuz 2016; 11:32:34 >
  • hocam kampüs yok diye duydum da arkadaşlarınızla falan merkeze iniyor musunuz kolaylıkla ? fitness falan var mı kampüste . Sınıflar nasıl ? Ortam falan nasıl ?

• Egeyi okumak daha zor dokuz eylülü okumak daha kolay. Ama bence egeyle dokuz eylül aynı statüde değil ne yazıkki. Dokuz eylülde çok iyi bir okul ama ege ağır basıyor bir nebze daha. Yökün yaptığı bir araştırma vardı Türkiyede bölümlere göre en iyi 10 üniversiteler diye. Tıpta ege 4. Sıradaydı dokuz eylül o kadar yüksek değildi galiba. Gene de ikiside muhteşem okullar DEÜ ye gittin diye kimse laf yapamaz çok güzel bir okul o da.

• Sağol dostum yorumlarından dolayı .. Peki konum olarak izmiri pek bilmem de dokuz eylüldekiler nerelerde takılıyor ?

• Kardeşim Deü nün fakülteleri aslında bucada ama tıp hemşirelik vs. balcovadadır .
    Kampüaü yok , doğrudur ama bu demek değildir ki eğlenceden yoksunuz
    Fakülte zaten merkezde , metroya falan çok yakın zaten , çok kral mekanlar var ayrıca çoğu yere de yakın için rahat olsun
    Tıp dekanliginin karşısında spor salonu fitness yüzme havuzu falan var eğer yeterli bulmazsan çok yakınında MACfit falan da var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARMARA TIP VS YEDİTEPE TIP
    3 yıl önce açıldı
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    7 ay önce açıldı
    Ege Tıp vs ODTÜ Makina
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Quizm

Kardeşim Deü nün fakülteleri aslında bucada ama tıp hemşirelik vs. balcovadadır .
    Kampüaü yok , doğrudur ama bu demek değildir ki eğlenceden yoksunuz
    Fakülte zaten merkezde , metroya falan çok yakın zaten , çok kral mekanlar var ayrıca çoğu yere de yakın için rahat olsun
    Tıp dekanliginin karşısında spor salonu fitness yüzme havuzu falan var eğer yeterli bulmazsan çok yakınında MACfit falan da var

sağol dostum .. Bu kral mekanlar neresi . Konak mı daha çok yoksa karşıyaka falan mı nereye yakın metroyla ? En çok nerede takılırlar ?

• Hocam tipla fitnessi birlikte gotur elinden opeyim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deu ye kolay diyorlar ya öyle yatarım şunu yaparım falan filan demeyin sonuçta o da bir tıp.Tıplar içinde belki kolaydır o kadar.

• atlibela34 A kullanıcısına yanıt
    Herkes öyle diyor hocam , bakalım ..

• Hocam mekanları oralarda halledersin ama rahat ol begeniceksin daha bunun mayıs hazirani var çeşme alaçatı falan...

• Geçen yıl bu zamanlar Deü akdeniz tıp karşılaştırmasından hatırladim sizi hocam , akdenizde misiniz şu an

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.