Yama için teşekkürler. Oyunu Dx11 de çalıştırabilen var mı? Oyun içinde Fps drop yiyen bir tek ben miyim birde? |
Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut Türkçe Yama v2.2(Tüm Sürümlerle Uyumlu)(Ücretsiz Sürüm) (17. sayfa)
-
-
hocam merhabalar ben gog sürümünü indirdim ve türkçe yama yapıcam sizin bir tane yamanız vardı onu yükledim ama şöyle bir hata alıyorum yardımcı olurmusunuz çeviriyide türkçe yama.comdan indirmiştim :(
-
indirme nerde
-
eski sürümü indirmişsin güncelledim ben gog sürümü için.
-
saolasın
-
Çevirilmemiş kısmı da çevirilse ne güzel olur.
-
link açılmıyor
-
hocam link ölmüş sanırım son sürümü tekrar paylaşırsanız çok güzel olur
-
Link ölü. Güncellermisiniz?
-
link güncellenirse süper olur
-
Tebrikler.
-
Link güncellenmiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağol dostum ellerinize sağlık
-
vay be aradan yıllar geçmiş ama hala missing link türkçe değil :) director's cut sürümü de dlc ile ana oyunu birleştirmiş ve oyunun ortasında her şey bir anda ingilizce oluyor ve uzuun bir süre anlamadan oynamak zorunda kalıyorsunuz. gerçekten üzücü.
-
The Missing Link'in Türkçe olmamasından çok bütün geliştirmelerin bir anda gitmesi çok üzmüştü beni. İlk kez oynadığım için şaşırmıştım. :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şımarıklık olmazsa eğer sadece dlc' nin o kısmını biri translate ile çevirmesini isteyebilir miyim?
-
missin link hiç bir zaman türkçe olmayacak :) olsa şu ana kadar 50 kere olurdu.
-
Eyvallah eline sağlık üstadım. İndirdim kurdum sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler oyun severler için emek verip paylaştığın için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALONE7DARK -- 31 Ekim 2021; 20:25:13 > -
@swathack başkan sen bi' el atsana şu dlc'ye lütfen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X