Şimdi Ara

Deus Ex: Mankind Divided (2016) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
6
Favori
10.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam ben tavsiye etmiyorum ama isterseniz alın yağmurlu prag save'i bulup 2 saat deneyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

%85 indirim görmüş, 22 liraya alınır mı? PC anca lowda açıyor biraz da o yüzden tereddütteyim

Deus Ex in bütün serilerine o para verilir . Deus Ex: Mankind Divided kesinlikle değer.
  • Bitireli 3 hafta falan oldu hatta üstüne neredeyse Wolfenstein 2 :The New Colossus da bitecek ama daha yeni fırsat bulabildim hakkında bir şeyler yazabilmek için.Human Revolution'da olduğu gibi yine bütün yan görevleri yaparak,her detayı araştırarak,kimseyi öldürmeden ve alarm çaldırmadan full gizlilikle bitirdim.HR'de olduğu gibi yine harika bir iş çıkmış ortaya MD ile.Pek çok açıdan önceki yapımın üstüne koyulmuş ama bazı önemli eksiklikler var tabii ki.Bu sıkıntılardan biraz bahsedeyim :

- Öncelikle oynanabilir durumda olsa bile optimizasyon gerçekten kötü ve buna sebep hiçbir sebep yok oyunda.Özellikle Prag'da yoğun bölgelerde 35-40 fps'lere kadar düşme yaşıyorum ki sistemim 1080p'de her şey ultrada rahat 60 fps oynamak için yeterli ama bu dediğim durumu bile ultra-high-medium karışık ayarlarda yaşadım
    - Buna tam eksi diyemem ama grafikler ilk gösterilen oynanış videolarına göre bariz düşürülmüş.Golem City'de gösterilen ilk gameplay videosuna tekrar baktım da orada çok daha kaliteli grafikler.Ha şu anki hali de gayet iyi ama bariz bir downgrade vakası var yine
    - Diyaloglar HR kadar içi dolu gelmedi bana nedense.HR'de her konuşmayı zevkle dinlerken bu sefer bazı yerlerde uzayan muhabbetler hafif sıkmaya başladı.Sanki ruhsuz gibiydi bazı konuşmalar
    - Buna gerçekten takıldım ve sinir oldum.Hadi anladım 2011'de HR'de takedown yaparken araya siyah ekran giriyordu ara videodan önce,o zamanki şartlara göre bir nebze anlayış gösterdim bu durum için ama 5-6 yıl sonra hala şu olayın devam ediyor olması çok canımı sıktı.Ve ikinci şoku da üstte dediğim Golem City'de geçen ilk gameplay videosunu tekrar izlerken yaşadım,o videoda bu durum yok.Yani baya hiçbir geçiş olmadan akıcı biçimde takedown yapılıyor.Ne oldu da bundan vazgeçilip tekrar eski haline getirildi çok merak ediyorum gerçekten
    - Loading ekranları acayip uzun.MD simgesine tıkladıktan sonra oyuna girmem neredeyse 10 dakika sürüyor.Yine aynı şekilde şehirler arası geçişte metronun içinde rahat 3-4 dakika bekliyordum.Takedown ile birlikte oyunda en çok rahatsız olduğum durum bu oldu
    - Oyun baya yarım çıkmış.Sadece sonuyla değil hikaye geçişlerinden de gayet anlaşılıyor bu.Adeta bir Justice League ya da BvS filmleri gibi kırpılmış hikaye ve sahneler
    - Lip synch rezalet.Konuşan kişinin söyledikleri,ağız hareketleri,jest ve mimikleri birbirinden tamamen ayrı gelişiyor çoğu kez
    - Pek çok RPG'de yaşadığım sıkıntı MD'de de oldu.Sonlara doğru çok fazla malzemem ve yeteneğim oldu ama bunları doğru düzgün kullanamadan tak diye bitti oyun
    - Takedown animasyonları önceki oyunda çok daha çeşitliydi,bunda 2-3 farklı hareketi tekrarlayıp durdu Jensen

Bu kadar eksik durumdan bahsettim ama bakmayın oyun bütün bu saydıklarıma rağmen çok başarılı ve başında vakit geçirmekten oldukça zevk aldım.Bari biraz özellikle önceki oyuna kıyasla hoşuma giden yönlerinden de bahsedeyim de iyi bitsin yazım

+ Detaylar yine muazzam seviyede,her yeri araştırmak yine çok eğlenceli ve hiç sıkmıyor
    + Atmosfer yine mükemmel.Olayları,evreni ve grupları,oluşumları çok iyi yansıtıyor
    + Silah modellerini düzeltmelerine çok sevindim.HR'de şok tabancası ve bayıltıcı tüfeğin modellemeleri çok iticiydi ve oyuncak gibi duruyorlardı.Bunda ikisi de çok hoş o bakımdan
    + Gizlilikle oynayan biri olarak sonunda boss savaşlarını çıkartmış olmaları çok iyi olmuş yine.Ha hiç yok denilemez ama olan da gizlilikle oynayan kişilerin de yapabileceği şekilde tasarlanmış
    + Yan görevler harikaydı.The Witcher 3 tadı aldım diyebilirim.Çoğunun senaryosundan ayrı bir oyun yapılacak hikaye çıkar ortaya
    + Bir mekana girmek için çok daha fazla çeşitli yollar var.Önceki oyunda 2-3 çeşit olurdu maksimum ama bunda en ufak bir ofise girmek için bile 4-5 farklı yol var neredeyse
    + Craft sistemini önceki oyunda aramıştım,biocell ve multitool yapabilmek ve silah geliştirmek için getirmiş olmalarına sevindim

Sonuç olarak Human Revolution'ı seven herkesin çok keyif alacağı bir yapım olmuş Mankind Divided.Umarım hikayenin devamı gelir (ki gelmeli) çünkü yarım kalmış çok iş,tanımamız ya da tekrar görüşmemiz gereken çok kişi var hala

• Arkadaşlar oyundaki bu hack olayının sırrı ne? Bi türlü yapamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl hala türkçe yama çalışması yok buna anlamıyorum.
  • emrebdt kullanıcısına yanıt
    bende çok anlamış değilim. Bekliyorum ama çalışma bile yok.
  • Yaması yokmuş be... İade mi etsem acaba? Hikayesini anlayamadıktan sonra oyunlar bana keyif veremiyor ki...
  • Oyun çevriliyor ve su an %85 ile indirimde

• FPS/TPS bölümüne taşındı. Başlık güncellendi.
  • Baya geç olsa da oyunu yeni bitirdim. İlk oyunu gibi zevkle oynadım. Atmosferi etkileyici. Farklı yollar deneyerek oynamak aşırı keyifli. Devamı gelir diye düşünüyorum. Tavsiye ederim.

• Bugün bitirdim oyunu güzeldi. Tek sıkıntı kısa bu oyun hem de çok kısa. Oyunda bosslar çıkacak lazım diye heryere girip cephane stokladım tek boss geldi.
    Açtığım augmentationsları da kullanamadım fazla, çok zorlanırsam kullanırım dedim tek bossla bitti oyun kaldı bazıları.

Umarım devam oyunu gelir ve bu sefer dolu dolu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 29 Aralık 2020; 1:34:24 >
  • Deus Ex: Mankind Divided (2016) [ANA KONU]

Arakdaşlar merhaba. Oyunda yükleme ekranında kalanınız var mı ? Çözüm nedir bulamadım bir türlü. Tam 40 dakika oldu hala bu ekranda.

• oboynukisa O kullanıcısına yanıt
    Bendede aynı sorun var çözebildinmi reis ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Virgül -- 19 Ocak 2021; 17:48:1 >

• benim gibi herhangi bir sorun veya loading sorunu vs. yaşayanlar bu videoyu izlesin kesin çözüm.

umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Hocam merhaba. Videodaki yönergeleri yaptım ancak bu sefer oyun hiç başlatılamıyor.

• Deus Ex:Mankind Divided,bu oyun için yıllardır bir hayalim vardı.Gerçekleşmesi için epey bekledim.Elbette Türkçe çevirisinden bahsediyorum.Bu kadar derin rol yapma ögeleri içeren bir oyuna neden 5 yıl kadar kimse çeviri yapmaya uğraşmadı bilemesemde çevirisinin tamamlanması sonrası hemen alıp oyuna başladım.Bu tür oyunları kendi dilimizde oynamak gerçekten çok keyifli çünkü oyunda hikaye gidişatını değiştirebileceğimiz diyalog seçenekleri,toplanabilir notlar ve dahada önemlisi tercihlerimiz doğrultusunda şekillendirdiğimiz oyun dünyasını keşfetmeye büyük katkı sağlıyor.Kütüphanemde uzun bir süredir oyun dursada sadece bu nedenden dolayı yeni oynayıp bitirdim ve muazzam bir deneyim oldu.Human Revolutıon'uda uzun süreler oynamıştım ve bu oyunla birlikte Mankind Divided daha iyisi yapılana dek Cyberpunk türünde şu ana kadar çıkan yapılmış en iyi oyunlar olduğunu düşünüyorum.

Oyunun çıktığı dönem var olan bazı teknik sorunları nedeniyle genel olarak optimize değildi ama aradan geçen süreçte donanımlarında gelişmesiyle birlikte daha yüksek performans alınabilir hale geldi.Oyun her ne kadar 2016 da çıkmış olsada mevcut bir çok oyundan gerek oynanış gereksede görsel kalite olarak oldukça iyi duruyor.Zamanında sistemleri zorlamasını şimdi daha iyi anlıyorum çünkü yakın dönemde çıkan benzer türdeki bir çok oyunun görsel kalitesi bu oyunun oldukça gerisinde,doku kalitesi,ışıklandırmalar,yansıma kalitesi ve animasyon olarak 2016 standartlarının oldukça üzerinde,açıkcası gerçek bir Cyberpunk deneyimini elbette Human Revolutıon ile birlikte bu oyunda buldum.50 saat oynadım.Ana hikayesi 40,ek paketlerde 10 saat sürdü.Kısa olmasından dolayı eleştirilmişti ama oyun kısa değil bu birazda nasıl oynadığınıza bağlı,yeni donanımlarla birlikte oyun içi takılmalar,uzun yükleme süreleri gibi çıkışta olan sorunlarıda kalmamış.Eğer gerçek bir Cyberpunk deneyimi arıyorsanız ve halen bu cevheri oynamayan varsa oyun sıkça indirime girdiği gibi şu an yine indirimde,mutlaka ek paketlerle birlikte alın derim çünkü özellikle System Rift ve Criminal Past oldukça iyi bir deneyimdi.

Yeni bir Deus Ex'in bence tam zamanı,umarım bu seri daha fazla oyunla desteklenmeye devam eder.Deus Ex: Mankind Divided (2016) [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.