Şimdi Ara

Deus Ex: Mankind Divided (2016) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
6
Favori
10.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sinsityotrofoblast

Oyunun dlc siz orjinal hali kac gb alip da rezil olmayalim oyunu indirirken

Disk'te kapladığı yer 65.5 GB,bende System Rift DLC'si de var,60 GB gibi bir boyutu var.
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • oyunu acmak istediğimde bekliyorsun oyun acılmıyor sebebi ne olabilir ?
  • oyun oynadım
    toplamda 2 saat oynamışlığım oldu daha önceki oyun daha iyidi bu vasaat
    gamespot
    ign.com nasıl yüksek puan vermilşler yazık millet kandırmışlar oyun oynanış grafik 5yıl öncesinin vurus hissi yok optimizasyon özürlü ederi

5.0

CPY grubu olmasaydı orjinal alsaydık birde giden para üzülecektik
  • Oyunu bitiren(dlcleride ounamış)arkadaşlar. İlk oyuna göre nasıl? Önemli geliştirmeler var mı? Optimizasyon nasıl? Verdiğimiz paraya değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

Oyunu bitiren(dlcleride ounamış)arkadaşlar. İlk oyuna göre nasıl? Önemli geliştirmeler var mı? Optimizasyon nasıl? Verdiğimiz paraya değer mi?

Oyunun performans sorunları var iyi bir sistemin yoksa almanı tavsiye etmem ama iyi bir sistemin varsa şuan da indirim de 75 TL'ye alıp oynayabilirsin.İlk oyun ile kıyaslama yapmayı pek doğru bulmuyorum çünkü Mankind Divided daha çok bir ara oyun gibi,olayları kızgınlaştırdı ve önceki oyundan akıllarda kalan soruları çözümlemedi bir sonraki oyuna veya 2017 başında çıkacak olan Criminal Past'a bıraktı.Human Revolution güzel bir giriş oyunuydu fakat Deus Ex evrenine dair çok az bilgi içeriyordu,evrenden ziyade Adam Jensen'ı tanıtan bir oyun olmuştu,Mankind Divided ise evreni,Adam dışındaki karakterleri ve evrenin önemli gruplarını tanıtan bir oyun olmuş.Oyunun uzunluğu oynayan kişiye göre değişiyor konudaki incelemeleri okuduysan 9 saatte bitiren de var benim gibi 75 saatte bitiren de fakat oyunun hikayesi birinci oyuna göre kısa bunu söyleyebilirim,bunun sebebi de 2017 başında çıkaracakları DLC'ye bir şey bırakmak istemeleri bence.Oyun için şimdilik sadece System Rift DLC'si çıktı,DLC genel olarak fena değildi ama bana göre oyundan kesilip çıkarılmış bir bölüm gibiydi.Mankind Divided,Human Revolution'a göre daha esnek ve hızlı bir oynanışa sahip,daha çok augmentetion seçeneği mevcut,bölüm tasarımları daha geniş bu yüzden ilerlemek için kullanacağımız yol sayısı daha fazla,boss sayısı daha az hatta sadece bir tane var o da zaten çok basit,başta da belirtiğim gibi Mankind Divided ana oyundan ziyade ara oyun gibi olmuş ve evreni tanıtma amacı ile çıkarılan bir oyun olmuş.Seriyi seviyor ve iyi bir sisteme sahipsen kesinlikle almanı tavsiye ederim,fiyatı da uygun şuanda fakat oyundan stabil bir performans bekleme çünkü performans sorunları hala geçmiş değil ve beklentini pek yüksek tutma çünkü bu ana bir oyun değil,ara bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 2 Aralık 2016; 15:18:2 >

• CheKD kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu seriye bir türlü ısınamadım.HR'yi 2-3 saat oynamıştım ancak çabucak sıktı.Bunda da sıkılırım muhtemelen ayrıca optimizasyon problemleri varmış ve üst düzey bir sistemim yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 2 Aralık 2016; 17:22:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Springheel Jack

Şu seriye bir türlü ısınamadım.HR'yi 2-3 saat oynamıştım ancak çabucak sıktı.Bunda da sıkılırım muhtemelen ayrıca optimizasyon problemleri varmış ve üst düzey bir sistemim yok malesef.

HR'yi beğenmediysen bunu da beğenmezsin. Sistem yazmamışsın ama MSAA off, volumetric lighting vecontach hardening'i on ya da off yaparsan sorun yaşamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

Şu seriye bir türlü ısınamadım.HR'yi 2-3 saat oynamıştım ancak çabucak sıktı.Bunda da sıkılırım muhtemelen ayrıca optimizasyon problemleri varmış ve üst düzey bir sistemim yok malesef.

HR'yi beğenmediysen bunu da beğenmezsin. Sistem yazmamışsın ama MSAA off, volumetric lighting vecontach hardening'i on ya da off yaparsan sorun yaşamazsın.

GTX 960 2G
    i3 6098P 3.6GHz
    8GB DDR4 2133MHz Ram
  • quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

oyun oynadım
    toplamda 2 saat oynamışlığım oldu daha önceki oyun daha iyidi bu vasaat
    gamespot
    ign.com nasıl yüksek puan vermilşler yazık millet kandırmışlar oyun oynanış grafik 5yıl öncesinin vurus hissi yok optimizasyon özürlü ederi

5.0

CPY grubu olmasaydı orjinal alsaydık birde giden para üzülecektik

bence de onceki oyun cok daha guzeldi.bunda kolay mod abarti kolay zibil gibi mermi veriyor adamlar iki mermi yedi mi yigilip kaliyor.oncekinde benim bir tarafim cikmisti yerden tane tane topladigim mermileri boca ediyordum adamlara.sirf grafige abanmislar bir de bu oyunu 480'le beles verdiler adam gaza geldi tabi ooo 480 aldik kokleyelim diye sonuc husran.380 4gb var bende high ayarda tessellation da actim 55 fps verdi daha very high var ultra var dx12 var direkt 1080 istiyor oyun.bunu bilip 1080'i ve ona gore sistemi alsaydim ve oyuna 180 lira verseydim herhalde bir hafta soverdim.onceki oyun cok guzel yalniz oynamayan varsa oynasin konu direkt devam ediyor onu oynamadan bundan bisi anlamazsiniz zaten.

• Merhaba arkadaşlar oyun da takılma var ilerlerken yada sağa sola mausu çevirince anlık donma takılma yapıyo sistem rx470 i5 cpu 8 gb ram .Sorun yaşayan ve çözebilenler yardımcı olursa seviniriz...
  • steamde 50 tl olmuş bi dahaki seneyi beklesemmi alsammı bilemedim kimi 90 veriyo kimi 60
  • quote:

quote:

quote:

GTX 960 2G
    i3 6098P 3.6GHz
    8GB DDR4 2133MHz Ram

Hocam mesajınızı yeni gördüm böyle bir video var sistemi sizinkine benzer.

• quote:

quote:

quote:

GTX 960 2G
    i3 6098P 3.6GHz
    8GB DDR4 2133MHz Ram

Oyun bir garip, iyi bir şekilde oynayabilmek için bayağı deneme yanılma yapmak gerekiyor. Optimum ayarları bulunca gtx960 ile çok sorun olacağını sanmam, bende gtx860M ile oynuyorum.

İdeal grafik ayarlarımı keşfetmem ve bulmam bir iki günümü aldı Başlarda hem performans hem de görüntü olarak hiç tatmin etmezken şu anda hem gözüme batan büyük kusur yok, hem de performans oynanabilir sınırlar içinde denilebilir (minimum 30-35 fps bandında).

Ayarlar :

Çözünürlük - 1440x900 (1920x1080 oynanabilir değil, 1366x768 denedim iyi performans aldım ama görüntü berbattı, 1440x900 hem fazla kasmıyor hem de görüntü daha iyi)
    DX12 - kapalı (bir sürü bug mevcut, görüntüde bazı yerlerde bozulmalar oluyor)
    VSync - Off
    MSAA - Off (açıldığında performansı çok sömürüyor)

Texture Quality - High
    Texture Filtering - 4x Anisotropic
    Shadow Quality - Medium (yükseltildiğinde performansa etkisi yüksek)
    Contact Hardening Shadows - Off (performansa etkisi yüksek ve bu iki ayar bence hayati öneme sahip de değil)
    Temporal Antialiasing - Açık
    Motion Blur - Kapalı
    Depth of Field - Off
    Bloom - Açık
    Volumetric Lighting - On
    Subsurface Scattering - On
    Cloth Physics - On
    Ambient Occlusion - Very High
    Tessellation - Kapalı (Bug var, açıldığında bazı NPC'lerin yüzlerinde bozulmalar oluyor)
    Parallax Occlusion Mapping - High
    Screenspace Reflections - On
    Sharpen - Açık
    Chromatic Aberration - Açık
    Level of Detail - Very High

Bu ayarlarla Acer V7 Nitro laptopta oynuyorum sistem :

i7 4710HQ
    16GB 1600 MHz
    2GB GTX860M
    Bilgisayarın standart harddiskini söktüm, SSD üzerinde şu an herşey.

Sizde işlemci ve ram biraz handikaplı fakat daha iyi bir GPU mevcut, benzer ayarlarla pek sıkıntı yaşamadan oynayabilirsiniz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 21 Aralık 2016; 18:14:16 >

• Teşekkürler
  • Oyunu dün ben de bitirdim.

Give Me Deus Ex zorluk seviyesinde oynadım, her yere girdim çıktım, tüm yan görevleri yaptım, toplamda 32 saat sürmüş. Human Revolution'ı da Missing Link eklentisi dahil olmak üzere altını üstüne getirerek 37 saatte bitirmiştim. Serinin ilk oyunu ise 19 saat sürmüş Steam'deki istatistiklerime göre. Özetle bu oyuna çok kısa diyenler olmuş, garibime gitti.

COD oynar gibi haldır huldur sağa sola koşturarak ana görevleri kasarsak belki kısa sürede bitiririz de, Deus Ex bu tarz oynanacak bir oyun değil.

Oyunun tek falsosu Prag'ın sonlarına doğru şehirde yükleme gerektiren bölgeler arasında çok gereksiz yere git-gel yaptırması. Tam ana görev için TF-29'un önüne geliyorsunuz, hop bir mesaj geliyor haydi geri dön. Hadi bir kere olsun tamam da, bunu 3 kez falan yaptı, çok saçmaydı.

Şimdi de bu oyunun eklentilerine başladım. Keşke Human Revolution'daki gibi oyunun ana senaryosu içinde uygun bir yerlere ekleselermiş bunları da, ayrı oynanması biraz garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 26 Aralık 2016; 10:1:2 >

• Bence goty tek eksi yanı uzun yükleme süreleri,ani kasmada yapabilir sisteme göre ince ayar istiyor o kadar.
  • Bu tarz temaların sağlam fanıyımdır ki Deus Ex'i ilk oyunundan beri oynarım serinin de o derece hastasıyımdır bu yüzden ama Human Divided bence başarılı bir oyun olmamış.

Hikaye yönü çok zayıf geldi bana ve de oyundaki duyguyu hissedemedim açıkçası. Oyun beni saramadı kendisine. Human Revolution oyunu 25 saatten fazla oynadım ve öyle böyle hastası olmamıştım oyunun. Resmen oyunu yaşıyordum. Kaldı ki Human Revolution'da birkaç gün ara verdiğim halde oyundan kopmamıştım. Başka ülkeler mekanlara gitmemiz bile çok iyiydi. Oyunu oynarken baya bir duygu yoğunluğu yaşamıştım.

Aynı beklentiler ile Human Divided'a başladım. Oyuna dair hiçbir yorum okumadım, inceleme ve hatta videoları bile izlemedim. Kendim adına oyunu bozmak istemedim. Oyuna başladım.. Çok düz ve sıradan bir oyun geldi. O duygu yüklü Deus Ex gitmiş yerine odun bir oyun gelmişti.

Beni diğer casual oyuncularla karşılaştırmayın. Oyundaki son aşamaya kadar ki oranın son aşama olduğunu bile anlamadım ben.. Hala devamı olacaktır diye bekliyordum... Silahlı çatışmaya girmedim bile. Sindire sindire oynadım. Zaten oynanış süresinden ya da diğer mekaniklerden yakınmıyorum. Grafiklere laf bile etmiyorum benim için grafik 3. plandadır her daim.. Ama bu oyun olmamış bence..

• Oyunun ilk dakikalarından itibaren oynanışı çok bayık geldi. Silah seslerini, çatışma makaniklerini falan hiç beğenmedim. O yüzden gizli oynanışa yöneldim. Bu sefer de havalandırma boşluklarında fare gibi gezer oldum.

Oynarken sıkılıyordum, bırakma kararı almıştım. Youtube'dan tam oynanış videolarına denk geldim. Bir baktım oyunun yarısından çoğu bitmiş. Doğru düzgün oynamadım bile oyunu. Sıkıldığımdan yarım saat bir saat oynayıp kapatıyordum. Buraya kadar gelmişken bitireyim bari dedim 2-3 saatlik bir kısım kaldı heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 20 Ocak 2017; 11:23:32 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.