< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dev 80 GB Paketi (3. sayfa)
-
-
O da olabilir kendi icinde mantıklı ama sonuçta aynı işleri yapıyoruz. Daha fazla içerik tüketmiyorum bence aşağı yukarı aynı olması gerekir gibi geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu paketi alanlara ek salla kazan vs gibi seylerden gb kazanımları oluyor mu acaba. Bir de telsiz kullanim ucreti ne sekilde aliniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet oluyor. Her türlü kampanyadan faydalanabiliyorsunuz.
Telsiz kullanım ücreti faturalı veya faturasız tüm operatörlerde ve tarifelerde aynıdır; aylık 3.11 TL'dir. Hattın içinde TL bakiyesi varsa genelde ayın ilk 10 günü içerisinde çekiyorlar o ayın ücretini. Yok ise birikiyor borcunuz. Bakiye yüklediğiniz zaman topluca çekiyorlar.
-
Bu günleride gördük .Daha neler göreceğiz bakalım
Turkcell 3g de 200 Mbps Hız veriyor ya o yüzden hızlı demi
-
-
Telefonlar 4g de kullanıldığı için 3 g şebekesi boşta olduğundan hız almanız doğal 4g deki max hıza ulaşamazsınız 3g de .
4g Band20 de bağlı olduğunuz yerlerde hız alamayıp 3 g de daha fazla hız almanız doğal bir durum .
-
-
Telekomu arayip talep actim bolgeye bakan ekip gelip benim evimde test yapti
12mbps sonuc cikti ancak aksam saatlerinde bayagi düşüş yasaniyor
Adamlar 2Mbps hız görüyorsa sıkıntı yok diyorlar . Tekrar şikayet edip akşam saatlerinde yoğunluk oluştuğunu saat bazlı belirtip durumu belirtin .
OLmadı btk ya yazıp akşam saatlerinde 2mbps altında hız alındığını bildirin .
-
Ben siz bağlısınız demedim siz nereden çıkarttınız .
Band20 ye bağlı bulunduğunuz yerde düşük hız alamayıp dedim
Bölgede yoğunluk vardır doğal bir durum Bunların yeri bu konu değil .
-
Telekom 3g 1000 mbps veriyor
Tadını çıkar
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X