Şimdi Ara

Dev 80 GB Paketi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
19
Favori
65.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu paketi alınca Tv+ ve lifebox faturası geldi mail olarak.. 17 ₺ ve 16 ₺ olarak..
    Bu ek ücret değildir inşallah.. 299 ₺ içindeki fiyatlar mı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

Arkadaşlar bu paketi alınca Tv+ ve lifebox faturası geldi mail olarak.. 17 ₺ ve 16 ₺ olarak..
    Bu ek ücret değildir inşallah.. 299 ₺ içindeki fiyatlar mı acaba?

'Lifebox Standart +' ve 'Mini TV+' aboneliği paket kapsamında ücretsiz olarak sunuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dev 80 GB nin atıyorum interneti bitince paketi tekrar alabiliyor mıyuz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dev 80gb paketini kullananlar bu salla kazandan faydalanıyorlar mı? tl yükleme yapmadıkları için öyle bir hakları var mı acaba yad adiger turkcell kampanyalarından golller cepte gibi veya benzerleri

• turkcell online sayfasından numara tasımak yapmak istedigimde faturasız hatta baska tarifeler sunuyor onlinedan tasıyan oldu mu olduysa bilgilendirse sevinirim.

• pozitivee P kullanıcısına yanıt

Hepsinden faydalanabilirsiniz hocam, bir kısıtlama yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: pozitivee

turkcell online sayfasından numara tasımak yapmak istedigimde faturasız hatta baska tarifeler sunuyor onlinedan tasıyan oldu mu olduysa bilgilendirse sevinirim.

Hocam farketmez faturasız herhangi bir tarife/pakete taşı.Numaran taşınınca paketler bolümünden 80gb dev paketi alabilirsin.

• tolga68 kullanıcısına yanıt
    Turkcell hediyeleri, ayrıcalıkları ile tarife 299 TL ise 30-40 TL'ye denk geliyor neredeyse.

80 GB bölü 12 ay her ay için 6 GB internet çıkıyor, o 6 GB interneti her ay 16-20 GB olarak kullananlar var. Tabi ki 30-40 TL'ye denk gelir hocam.

Ayrıca içine dahildir.

• cevaplar için tsk ederim.

• 299/12= 24,92 TL/ay

Telsiz vergisi= 3,11/ay

TOPLAM: 28,03 TL/ay

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam.

• Güze pakette hediye avından dolayı almam ben.

Ayda 20gb

Yılda 240gb internet kazanıyorum.

• pozitivee P kullanıcısına yanıt
    Bayiden gidip numaramı taşıdığım için online işlem ile taşımayı bilemiyorum.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt

benim de pttcell'deki taahhüt haftaya bitiyor. dediğiniz yerden niye kazanamıyoruz hediye, sitesine baktım dev 80 gb kullanıcıları yararlanamaz gibi bi şey yazmıyor. ayrıca türk telekom'daki gibi sil süpür tarzı muhabbetler var mı bu paketi alanlar için bilginiz var mı?

• md3likan M kullanıcısına yanıt

• Hazır Kart kullanan BiP kullanıcılarının hediyelerini alabilmeleri için son 28 gün içinde en az 40 TL tutarında paket ya da TL yüklemesi yapmış olmaları gerekmektedir. Hediye almak için en üst sıralarda yer almasına rağmen paket yüklememiş Hazır Kart müşterilerimiz, takip eden 3 gün içerisinde en az 40 TL tutarında paket ya da TL yüklemeleri durumunda hak ettiği hediye otomatik yüklenecektir.
    • Hazır Kart kullanan BiP kullanıcıları son 28 gün içerisinde minimum 40 TL paket ya da TL yükledikleri durumda hediyelerini almaya hak kazanırlar. Hediye almaya hak kazanan hazır kart kullanıcıları takip eden 3 gün içerisinde minimum 40TL paket ya da TL yükledikleri durumunda bir kez daha paket yükledikleri takdirde kazandıkları hediye ikiye katlanır.

Yıllık paket kullanırken 28 günde bir 40 TL yüklemezsiniz sanırım, o yüzden de hediye avından hediye alamazsınız.

• bparker B kullanıcısına yanıt

vakit ayırdığınız için teşekkür ederim hocam, önceki sayfalarda görmüştüm de. sil süpür benzeri bi kaç tane şey varmış herhalde bedava gb falan veren.

• quote:

Orijinalden alıntı: md3likan

benim de pttcell'deki taahhüt haftaya bitiyor. dediğiniz yerden niye kazanamıyoruz hediye, sitesine baktım dev 80 gb kullanıcıları yararlanamaz gibi bi şey yazmıyor. ayrıca türk telekom'daki gibi sil süpür tarzı muhabbetler var mı bu paketi alanlar için bilginiz var mı?

Bip hediye avında her ay 40tl lik paket veya 40tl yükleme şartı var.

Siz 80gb paketi alırsanız ilk ay bu kampanyaya katılıp kazanırsınız, sonraki aylar için en az 40tl yüklemeniz şart.

• tolga68 kullanıcısına yanıt

Hazır kartliya nasıl fatura geldi ki.

Onlara tıklayıp katildiysan belki

• md3likan M kullanıcısına yanıt

salla kazan var, evet. paket almadığım faturasız bir turkcell hattım var. her hafta salla kazan'dan aynı şey çıkıyor: 3 saatlik 1GB, 1000dk günlük bip ve bip yönüne günlük 1GB. Paket veya TL yüklenmeyecek yıllık paket için salla kazan'dan daha iyi şeyler çıkar mı bilmiyorum. Turkcell hediye meselesi şu konuda anlatılıyor:

https://forum.donanimhaber.com/turkcell-paketler-guncel-kampanyalar-firsatlar-7-gun-24-saat-soru-cevap-yardim-tavsiye-taktik--137432399

• Geçen internetten numara taşıma için başvurmuştum, bugün dönüş yaptılar. Dev 80gb hatta özel kampanya, geçiş yaptığınızda size tanımlanabileceği garantisini veremem gibisinden laflar etti müşteri temsilcisi. PTTCell 10gb, 1500sms/dk için 32 küsur istedi. PTTCell’e devam edeceğiz herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi md3likan -- 22 Eylül 2021; 23:38:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.