Teşekkürler birde sms veya 532 arayıp alabilir miyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dev 80 GB Paketi (7. sayfa)
-
-
Saygılar usta, bu işi daha önce başarmışsın gibi duruyor
-
Bu paketi 210 TL'ye almak isterseniz PM ile ulaşabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl 210 alınıyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl alınıyor ?
-
Sms ile alabilirsiniz hatta 299 tl olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Size özel indirim mi var yoksa bir kod mu giriyoruz?
Ben hattınıza TL transferi yapıyorum hocam, bu TL'ler ile alıyorsunuz
Bir buçuk ay önce, benim telefona da yükleme yapacaktınız hocam. Numaramı da verdim size, hâlâ yüklenecek.
PM ile dönüş yapıldı
Çalıntı kredi kartla alabilir adam başınız ağrır, kendiniz 300 e alın. Kimseye havale ile para göndermeyin, sonra uğraşırsınız
-
Aynen öyle. Arkadaşı tenzih ederek söylüyorum fakat 90 lira için veya herhangi bir meblağ için bu işlere girmeye gerek yok.
Anneme, ablama ve kendime aldım bu paketi, 897 lira verdim geçtim. Genel ekonomik durum ve Turkcell için zaten çok iyi fiyat.
Kesinlikle katılıyorum bu arada özlettin hocam arada uğra
Buralara uğruyorum da okuyup geçiyorum, mesaj yazmıyorum pek.
Size 2 hafta önce dev 80gb konusunda bi soru sormuştum yanıt alamadım
Eski bir bimcell kullanıcısı olarak türkcell in internet kotası bimcell e göre hızlı mı bitiyor diye sormuştum gözlemleriniz nedir
Bu paketi yükleyince, 6. Ay da tl yüklenmez ise hat kapanıyor mu? Yoksa 12 ayı mı kapsıyor.
-
Ağustos 2021 mi değil mi? Öyleyse eğer resimdeki "aramaya kapanacağı tarih" 'i önemsersek ne yapıyor, 9 ay 🙄 5 ay da hattın iptal edileceği vakti eklersek 14 ay yapıyor, 12 aydan fazla bile çıktı, yanlış mı hesapladım ne 🤔
4 ags 2021 de dev 80 paketine geçtim.15 ağustos 2021 de banka kampanyalarına (vakıfbank)ücretli sms göndermek için mecburen 35 tl yükleme yaptım.
ekran da gösterilen bilgiler bu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X