İyi gayet güzelmiş o zaman. Tam istediğim şekil. Cevap için teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dev 80 GB Paketi (8. sayfa)
-
-
Ocak 2023 benimde hattın kazanacağı tarih,
Aramaya kapanma tarihi ise temmuz 2022.
1 hafta oldu alalı paketi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hesabın yanlış varsayım üzerine konuşuyorum eğer bu pakete geçtin 9. Ayda tl yüklemezsen hattın arama yapmaya kapanacak ve son 3 ay sadece çağrı almaya başlayacağın pasif dönem başlayacak yani bu paketi kullanmak için 6. Ayda tl yüklemen gerekir
Bu paketin 120 gb'lık muadili falan yok mu ya, ayda 6.5 gb çok yetersiz.
-
Yanıt vermiştim, admin siliyor sanırım.
Ben herhangi bir fark hissetmedim açıkçası.
Yok
Çak geç bir gollercepte haftalık 1,5₺ ye 2 gb gelir en az, aylık 14-15 gb bulursun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
www.turkcell.com.trYıllık Dev Paketler Avantajlı Fiyatlarla Turkcell'de!https://www.turkcell.com.tr/kampanya/turkcell-yillik-dev-paketler
Şunlar var ama hiç hesaplı değil gibi..
-
9 ay yine iyi, yeterli.
nasıl oluyor haftalık 1.5 tl paket yok ki?
-
Pazar günü gece 00.01'den sonra yada sabah haftalık super paket al,hakları (8 hak) hemen oyna bitir,pazartesi 00.01'de 8 hak daha gelecek,o 8 hakkı da hemen pazartesi oyna kullan hepsini ve hemen paketi iptal et,2 günlük ücretini alıyor. Sonra, son pazar yani geçen pazar haftalık süper paket aldığın saatin gelip geçmesini bekle,mesela pazar gece 02.00'de aldın,02.01'i geçmesini bekle,garanti olsun 03.00'ü geçmesini bekle ve yeni bir haftalık süper paket al. 8 hak gelecek haftanın son günü oldugu için,8 hakkı kullan,pazartesi haklar yenilenecek 8 hak tekrar gelecek. Pazartesi de 8 hakkı kullan paketi iptal et 2 günlük ödensin vs.. vs...
Yani 16 maça 3 TL veriyorsun,32 maça 6 TL. Bu işlerle en çok uğraşanlar bile Turk Telekom sınırsız tarifeye geçeyim de artık şu Turkcell beleş internet taktikleriyle uğraşmayayım demeye başladı. Uğraşabilen için Turkcellde beleş internet çok.
Genç işi. İş güç,çolu cocuk varsa belki takip edip uğraşamazsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bunu yapmak için hattında son 1 2 tl kalmış olmalı tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 19 Ekim 2021; 11:3:5 > -
Dev 80'e geçtikten sonra hiç TL yüklemedim 0 TL bakiyem var. Bu ay 3.11 telsiz kullanım ücreti borç görünüyor. Normalde geçiş yaparken son faturada yılın kalan aylarına ait verginin tümünü yansıtıp tahsil ediliyor. Kayıt açtırdım dönüş yaptılar. "sistemsel bir hataymış dikkate almayın. Faturalı'dan Faturasıza geçen bazı müşterilerimizde borç görünmüş. Arkadaşlarımız düzeltmek için çalışıyor" dediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klonwars -- 26 Ekim 2021; 16:35:23 >
Dergilik Maksi aboneliği ve Dergilik’te geçerli 12GB BiP’te geçerli 60GB internet Mini TV+ paket aboneliği ve TV+’ta geçerli 60GB internet Lifebox Standart + üyeliği, 25 GB Lifebox saklama alanı ve Lifebox’ta geçerli 60GB internet.
Bu yanında verdiği Mini TV+ paketinde hangi kanallar mevcut? Bip'de verilen 60 GB sesli ve görüntülü görüşmeler içinde geçerli mi?
-
Ulusal kanallar. Diğer kanallar paralı, dizi ve filmler paralı.
BiP kullanmıyorum.
Dev 80'e geçtik diyelim, bakiyem 0 TL. Telsiz kullanım ücreti nasıl kesilecek?
Ayrıca bu Dev 80'de SMS hakımız var mı?
Dev 80'e benzeyen başka uygun tarife var mı?
-
TKÜ borcu birikti diye paketinde kısıtlama olmaz,bakiyen olunca TKÜ alınır.
Pakette 20000 SMS var,yeterli mi?
https://forum.donanimhaber.com/turkcell-e-gecicem-en-ucuz-paket-hangisidir--150958193
Arkadaş buraya konu açmış bir de buraya soruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X