Şimdi Ara

Dev 80 GB Paketi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
19
Favori
65.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eskiaçıksarıdesene nick'li arkadaş iki ayrı hattim için 300+300 transfer gerçekleştirdi oldukça karlı bir alışveriş olmasının yanında mesajlarima çok hızlı cevap almam mesajlarında ki nazik üslup alışverişle ilgili olmadığı halde turkcell ile ilgili sorularımı sabırla cevapladigi için teşekkür ederim. Tekrar ihtiyacım olursa gönül rahatlığıyla alisveris yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda uslubunu,tarzını,iyi biliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 2 Kasım 2021; 14:16:25 >
  • Paketi alınca iş bitmiyor sanırım 180 gün müydü hatırlayamadım geçmeden TL yüklememiz gerekecek galiba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byJuck -- 2 Kasım 2021; 13:53:18 >
  • byJuck kullanıcısına yanıt

6 ayda bir tl yüklenmesi gerekiyor hattı aktif kullanabilmek için

• Fiyat olarak oldukça cazip fakat 100 kb'lik ücretlendirme periyodu ciddi bir sıkıntı. Bu ne demek diyecek olursanız arkadaşlar telefonunuz 5-10 kb'lik bir data çektiğinde bile Turkcell o işlemi 100 kb olarak kotadan düşecek. Kesintisiz büyük data çekimlerinde bir sıkıntı yaratmaz fakat gün içerisinde bir çok uygulamanın küçük küçük çektiği dataları düşünecek olursak kötü bir durum.

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt

Bu data farktan dolayı harcanan data farkı faturalı hatta göre günde en fazla ne kadar olabilir ki? Ayda 300 MB'dan fazla olur mu?

• Dev 80 GB Paketi

Tarkan'ın bir şarkısı gibi "hüpp diye içine çek beni"

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben bunu oturup kendi telefonum için hesap ettim ve bu sebeple bu pakete geçmekten vazgeçtim.

Telegram her açılışta 29 KB veri kullanıyor.

Whatsapp her açılışta 22 KB veri kullanıyor.

Bip her açılışta 16 KB veri kullanıyor.

Signal her açılışta 4 KB veri kullanıyor.

* KB hesapları telefonun ekran genişliğine, Android / iOS sürümüne, 2G/3G/4.5G bağlantı türüne, telefonda kullanılan uygulama sürümüne göre farklılık gösterebilir. Bu nedenle hesaplamalar örnek olarak paylaşılmıştır, kesinlik ifade etmemektedir.
  • Dayıcım turkcellde 1500dkyı bile 25 liraya bulamazsın aylık 6.6gb düşuyor ay başina onu geçtim.1000dk 25 liradan veren varsa gösterin geçeyim turkcell yüzyılın kıyak paketini yapmıştır bu son zam döneminde açık ve net yani.

• nostalji16 kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler yeğenim. Dev 80 GB Paketi Türk Telekom'da 29.32 liraya 9 GB, 750 DK ve 1000 SMS kullanıyorum. Sil Süpür eskiden internet veriyordu ama artık her hafta haftalık 100 dakika verdiği için ayda 400 dakikada oradan geliyor ama kullanmıyorum.

Turkcell çok iyi bir paket yapmış onda sıkıntı yok. Sadece 1 KB bazlı paketlere göre internet daha hızlı tükenebilir ve bu sıkıntı olabilir.

• Turkcellde baya hediye geliyor ama onuda hesaba kat.Kalite anlamında ise turkcell açık ara daha iyi oda bir faktör.

Beni eleştirenlere baştan cevabımı vereyim hiç bir zaman kalitesine lafım olmadı fiyat olayından dolayı soyguncu olduğunu belirtiyordum turkcellin.

Şu dönemdeki fiyat politikası ile telekom ve vodafone'a göre cazip kalıyor.

Turkcell'in kalitesi tartışılmaz. Evet biliyorum Turkcell hattımda var, eskisi kadar olmasa da güzel hediyeler geliyor. Son dönemde sürekli Bip üzerinden 1000 dakika vermeye başladı ama Bip kullananlar için gerçekten mantıklı bir seçenek.

Benim yaşadığım ve senenin 11 ayı bulunduğum bölgede Turkcell ve Türk Telekom hemen hemen aynı çekim kalitesine ve aynı hıza sahip olduğu için Türk Telekom'da pek sıkıntı yaşamıyorum. Yazın tatil döneminde gittiğim yerlerde, özellikle dağlık alanlarda TT yetersiz kalabiliyor ama onlarda benim için fazla önemli değil.

DEV 80 GB gerçekten mantıklı bir paket ama paketin 100 KB periyotlu olması beni biraz düşündürüyor.

• Şuan aylık olarak verilecek içeriğe bakılırsa bu paketi diğer hiçbir operatör vermiyor.Keşke böyle kat kat alma şansım olsada 3-4 tane daha dev80 alabilsem 3-4 yıl uzatsa diye düşünüyordum bende.

Benim gibi yapabilirsin+uzerine 9 liraya şampiyon paket alıyorum.Daha dev80den internetim bile gitmedi şampiyon paketten gelen internetleri kullanıyorum.

4 gün önce 3gb kazandım 6 haktan onu bile yüklemedim daha Dev 80 GB Paketi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 5 Kasım 2021; 19:4:57 >
  • Ben evde ev internetini kullanıyorum ama dijital operatör den incelediğimde günlük 80 internet kaydı var. Bunu n 20 si 100kb altında. 80 kayıtta 16mb max yapar bence o yüzden 100kb olması çok etkilemesi lazım. Memlekette sonkat evde kullandım evin konumundan, yakınında baz istasyonu olmaması ve baz istasyonlarının yere eğik olması durumlarından saniye başı baz istasyonu değişiyor du. Çok sorun yaşamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bahsettiğiniz paketi bilmiyorum ama DEV 80 GB paketini kullanmaya başlarsam deneyebilirim. Bilgilendirme için teşekkürler.

• gulnare G kullanıcısına yanıt

Detaylı değerlendirmeniz ve yorumunuz için teşekkür ederim. Tek hat taşıyıp bende bir deneyeyim o zaman, umarım memnun kalırım.

• Bunu faturalı hatta da kullanıyor. Burada önemli olan 30 günlük sürede faturalı hatta göre ne kadar data fazla kullanılmış olur. Ayda 500 kere bu uygulamalar kapatıldı açıldı diyelim,faturalıya göre faturasız ne kadar fazla data harcar(?)

Ayda 500 MB mı? Hiç sanmıyorum ama öyle olsa bile bu paket şuan bütün operatörlerde faturalı faturasız dahil bütün 4 GB ve 8 GB arası internet içeren en uygun fiyatlı paket.

Faturasızda fiyatlandırma 100 kb olarak işliyor diye faturalı 5 GB pakete 32 TL vermeye değer mi?

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Bu soruların cevaplarını önceki mesajlarda vermiştim ama tekrar vereyim. Faturalıya göre ne kadar harcayacağı birçok şarta göre değişeceği için bunu kesin olarak hesap etmek çok zor. Evet paket gerçekten çok uygun daha öncede söylemiştim, 5 GB'a 32 TL vermeye değmez haklısınız.

Hocam mobil veriyi kapattigin zaman yani baglanti kesintiye ugradigi zaman 100kb hesabini yapmaz mi?

Ornegin 20kb harcadim mobil veriyi kapattim. 100kb dustu kotadan.

Yoksa soyle mi, 20kb harcadım uygulamadan ciktim kotadan 100kb dustu.

Hangisi acaba.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.