Tamam biraz sakin ol. O konuda bu soruyu sormamış ki. Önce o konu da Dev 80 paketini almaya karar vermiş ve çok doğru bir karar ile DEV 80 konusunu bulmuş ve bu soruyu sormuş. Konu açmışsın bir de buraya yazıyorsun gibi polemige gerek yok. Kaldı ki planlaması adımları doğru arkadaşın. Ha bazı üyeler var forumda,sürekli forumun içine ediyorlar, onlara tepki göster. Her konuya atlayıp sallayanlar var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dev 80 GB Paketi (9. sayfa)
-
-
O dediğin kişiler bu aralar takılmıyorlar foruma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu pakete geçtim. Evden bir kişiyi daha geçircem kasımda. Evde wifi de var zaten daha ne olsun. Her ay pakettir faturadır uğraşma derdi yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vakit kaybetmeden geçmek gerekiyor. Ben iki hattı da 2022'yi beklemeden geçirdim bu pakete. Her an zam gelebilir bu pakete.
Uygulama üzerinden kalan kullanımlara bakılabiliyormuyuz
Evet bakılabiliyor.
-
Bu paket için turkcell geçtim hat cumartesi açılıyor bakalım faturalı istemiyordum peşin verecem her ay tl yükle uğraşmam artık bekle beni turkcell
Cevap için teşekkür ederim.
-
Şimdiden hoş geldiniz.
Kesinlikle doğru karar. Turkcell için ve genel ekonomik durum için çok iyi fiyat. Zaten yakında bu pakete ya zam gelir ya içeriği azaltılır ya da tamamen kaldırılır diye tahmin ediyorum.
TKÜ 'den kurtulmanın bir yolu vardı sanki bir yerde okumuştum ama hatırlayamadım. Yılbaşından önce turkcell' e geçince gelecek yıl hiç ücret alınmıyor gibi bir şeydi sanki? Bilen var mı?
Tkü den kaçamazsın bu ücreti operatörler değil devlet alıyor. Operatörler bizim adımıza devlete peşin ödüyor bizden de her ay taksitle alıyorlar.
Bazı kullanıcılar türkcell e no taşıyınca taşıma yapılan yılın sonuna kadar tkü alınmadığını söylüyorlardı ama nasıl oluyor bilemem
Evet numara taşıma ile sanırım
Bu şahsın dediği hiçbir şeye inanmayın hocam.
TKÜ her aboneden alınır, her abone bu ücreti operatöre ödemekle mükelleftir.
Operatörde devlete öder, 2021 yılı için ücret 3.11 TL'dir. Her yıl değişmektedir, önümüzde ki 2022'de de değişecek.
Bu vergi affı olayına da inanmayın derim, oluyorsa da şanslı kişilere oluyordur.
-
Eskiden öyle idi, şu anda eski operatördeki borç yeni operatöre transfer ediyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turkcell faturalıdan faturasıza geçişte yıl sonuna kadar kalan telsiz kullanım ücreti son faturaya yansıtılıyor.
-
Geçtiğimiz günlerde konuya yazmıştım, 210 TL'ye bu paketi almanız için yardımcı olabilirim şeklinde ancak bu, bayağı tepki topladı. Herkes çalıntı kredi kartı kullandığımı ya da illegal birşey olduğunu düşündüler. Oysa sadece paketin ücretini TL transferi olarak gönderiyordum yani TL yüklemesi de değil.
Bu konuda önceleri her alışveriş sonrasında referans isteği gönderirdik ama artık buna gerek duymuyoruz çünkü forumdan sadece sayılı arkadaşlara yardımcı olmak yetiyor. Hepsi de anlayışla karşılayan güzel insanlar.
Bu ay da burada etiketlediğim birkaç kişi ile başarılı bir şekilde paketi ucuza aldık. Etiketlemediğim arkadaşlar daha çok ama en fazla 5 kişi etiketleniyormuş. Memnun kalan arkadaşlar eşine dostuna da tavsiye ediyor, biz de yardımcı olmanın sevincini yaşıyoruz
@kemken @hsn0659 @mhmmd.dmr20 @EllerYukarı @berkay956
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskiaçıksarıdesene -- 1 Kasım 2021; 21:37:14 >
-
Ben sorunsuz şekilde ekim ayında 200₺, kasım ayında 200₺ aldım arkadaştan. Toplamda 400₺ için 280₺ ödemiş oldum. Paket fiyatı ortalama 17,5₺ ye gelmiş oldu.
Teşekkür ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sayenizde paketimizi uyguna aldık. Çok ilgili samimi bir arkadaş . Hiç bir sorun yaşamadık
Hem kendi hattım hem eşimin hattı için çok uyguna alışverişimizi yaptık kendisiyle. Oldukça ilgili ve yardımsever bir arkadaş. Her konuda çok güzel bir şekilde açıklama yapıp, yardımcı oldu.Çok teşekkür ediyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X