www.turkcell.com.tr Dev 80 GB Paketi https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/dev-80-gb-paketiMerhaba bimcell den bu pakete geçmek istiyorum yıllık olması hoşuma gitti bu paket hakkında sorularım var Paketi kullananlar yanıtlarsa sevinirim 1)Aylık vergi ücreti bu paketin içinde mi? 2)Belli bir taahhüt yapma zorunluluğu var mı? 3)Ek ücret istiyorlar mı sim kartı ücreti vs. 4)Faturasız hatlar için mi? 5)Bimcell den nasıl bir geçiş süreci başlatabilirim Şimdiden teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinov -- 7 Ağustos 2021; 17:49:8 > |
Dev 80 GB Paketi
-
-
1) Hayır.
2) Hayır, faturasız pakettir.
3) Hayır.
4) Elbette.
5) Turkcell bayine giderek Faturasız'a geçiş yaparak, ardından da hat açılınca Dijital Operatör uygulamasın dan banka/kredi kartı ile paketi satın alabilirsiniz. -
Kampanya kapsamında hattın kullanıma kapanmaması için TL yükleme periyodu nedir bilginiz var mı. Ve en az kaç TL yüklenmeli.
Bir de faturalıdan bu faturasız tarifeye geçerken telsiz kullanım ücreti peşin mi alınıyor ve yıllık yaklaşık ne tutardadır.
Teşekkürler.
-
Sene sonuna kadar olan TKÜ peşin alınıyor hocam.
Sene sonuna kadar ne kadar TKÜ çıkar ise, o kadar TL yüklemeniz kâfidir.
-
-
Peki şu haftalık hediye çarkı vs.den internet vs. ödül kazanılıyor mu.
-
Salla Kazan, Goller Cepte, GNÇ Çatlat, Bas Kap, Bizce kuponları, Sürpriz Nokta, Yaani Kim 1 GB İster den faydalanabilirsiniz.
-
TKÜ 34 TL olarak belirtilmiş. Bu durumda onu da 299 üzerine peşin olarak ekleyeceğiz.
-
Cevabınız içşn teşekkür ederim.
-
Aynen öyle hocam, 299 + 34 = 333₺ yükleme yapmanız gerekecek. Paketi banka/kredi kartı ile uygulama dan peşin satın alabilirsiniz, üstüne de 35₺ yükleme yaptınız mı bu iş tamamdır hocam.
-
Rica ederim hocam
-
Eskiden soyle bisey derlerdi turkcellin interneti cabuk bitiyor dye..mantiksiz bulsamda artik inaniyorum bu paket degil 80 8 tb olsa yne almam.Bu lanet operatorde bisey var hakikatten interneti cabuk btiyor hic kimse bana blimsel sayi veri biseylerle gelmesin gozumle gordum.durdugu yerde internet yiyor Turkcell.İster sacma deyin ne derseniz deyin.
-
-
Turkcell fatursizda internet gercekten cabuk bitiyor , ucretlendirme kb da birseylik var. Kimse bunu aksini belirtmesin. Faturalisini kullanmadim bilmiyorum. Faturazda su gibi gidiyor. -
Hocam ben Turkcell dev80 paketini kullanıyorum. Pakette malum 20.000 dk var.
Şunu farkettim: Eğer konuşma süren 1 dk. 2 sn bile olsa ise paketten 2 dk düşüyor. Yani ücretlendirme periyodu 1 dk. şeklinde belirlenmiş. Böyle saçma şey olur mu yahu? 1 dk. 59 sn ile 1 dk 1 sn aynı şekilde ücretlendiriliyor. 5 sn ile 59 sn de aynı bu mantıkla.
Normalde bu ücretlendirme periyodu operatöre tarifeye göre değişiklik gösteriyor ama Turkcell gerçekten eşeğin kulağına su kaçırıyor. Pes vallahi.
Kesin internet kullanımı ile ilgili de o tarz bir katakulli var adım kadar eminim. Veya başka bir şey. -
Tüm operatörlerin faturasız hatlarında ücretlendirme periyodu 100kb, 60sn'dir. Bimcell dışında.. -
Benim iki hat da Bimcell idi birini Turkcelle geçirdim. Turkcell tarafında dakikalar su gibi gidiyor resmen. Bimcell tarafında hiç böyle değil.
Yalan olmasın ama Turkcell'de konuşma için paketten 30 dk düşmüşse gerçek konuşma sürem taş çatlasa 20 dakikadır belki 17-18 bile olabilir. -
Hocam bimcell'in ücretlendirme periyodu 6sn, Turkcell'de 60sn, bundan dolayı kaynaklanıyor.
1 saniye konusursaniz, Turkcell'de 1 dakika paketten düşer. Bimcell'de ise 1 saniye konuşursanız 6 saniye düşer. -
Kesinlikle öyle ücretlendirme periyodu ile alakalı. Konuşma için de öyle 1 dk 5 sn konuş şak 2 dk düşüyor paketten.
Taksit yok bazı dolaylı taktikler hariç. Bence nakit vermeye değer,12 ay çabuk geçer. Kullanacaksanız önce faturasıza geçtikten sonra paketi almadan Salla Kazan yapıp ve Bip ve Goller Cepte yükleyip gelen internetlerle Turkcell internet evinizde nasıl bakınız. Zira Turkcell'in iyi çekmedigi yerler de var. 299 TL verip sonra aa Turkcell çekmiyor durumu olursa 299 TL boşa gider. Turk Telekom yada Vodafoneden Turkcell'e gelenlere bu taktiği mutlaka öneririm. 1.Önce Dijital Operatör yüklenecek Salla Kazan yapılacak. 2.Bip yüklenecek,ondan da günlük 1 GB gelecek ilk kez kullanıldığı için. 3.Goller Cepte yüklenip bedava 1 maç hakkı en yakın bir maça acele oynanacak. Maç bitince atılan gole 100 MB sisteminden gelen internet Goller Cepte'den hatta yüklenecek. 4.Bip'de Keşfet menüsünden Bil Kazan kanalı bulunup takip edilecek ve internet kazandıran mini kolay bilgi yarışmasına katılacak,250 MB olunca Tamam (buraya kadar) denilecek 250 mb alınacak. 5. https://yaani.kimGBister.com sitesine girilip haftada 1 hak olan mini bilgi yarışmasına katılıp,100 mb olunca pes et denilerek 100 mb alınacak. İlk gün paket yüklemeden bunları yaparsanız ilk gün bedava internetlerle idare edersiniz. Bip Kullan Kazandan günlük 1 GB gelirse ve bu 1 GB yetiyorsa 1 gün,o zaman 4. ve 5. maddeyi 2.gün uygulayın. (BU YAZIDAN MEMNUN OLANLAR BEĞENİ YAPARLARSA SEVİNİRİM.BAKALIM BU TAKTİKLERE BU PAYLAŞIMLARA İLGİ GÖSTERENLER NE KADAR.) |
Ayda 7 GB yetiyorsa ve peşin 299 TL ödeme imkanı varsa DEV80 almamak kullanmamak hesapsızlık olur. Kullanmadıkça birikiyor,boşa gitmiyor. Üstelik TV Plus Ulusal kanallar üyeligi (TV Mini) hediye ve TV Plus için ayrıca 60 GB hediye. Turkcell Biz kampanyası, faturasızlara da açıldı. Turkcell GNÇ üyesi de olabilirsin TC varsa. Salla Kazan,GNÇ Yumurta Çatlat,Bip Surpriz Nokta,Goller Cepte,Bip Hediye Avı/Hediye yarışı,Dergilik Kullan GB kazan vs derken hediye internetler Ana paketteki 80 GB'ı bekletiyor. Bu paketi,önce Paycellde sanal kart oluşturup,o sanal karta 300 TL atıp,Dijital Operatör üzerinde DEV80 Paketini bulup hattınıza Dijital Operatör içinden paycell hesabımdan öde seçerek alırsanız hem hediye haftalık 2 GB geliyor,hem paycell puan ve TL kazanıyorsunuz. Öncelikle paycellde ücretsiz sanal kart oluşturmalısınız eger daha önceden yoksa. Varsa zaten kartlarımda görünür. Sonra kart ödemelere ve eft ye kapalıysa açın. Kampanya ve fırsatları açın,tek tek her kampanyayı kontrol ederek işinize yarayacak olanlara hatta hepsine katılın Katıl tıklayarak. Özellikle paycell karta tl yükle tl kazan puan kazan kampanyasını mutlaka bulup katılım sağlayın. Bu işlemleri yapmadan Paycell hesabınıza TL yüklemeyin. Önemle söylüyorum,paketi hattınıza Paycellden yüklemeyeceksiniz,Dijital Operatörde yükleyeceksiniz.Bazen paycellden paket yükle TL kazan kampanyası olur o başka. Turkcell kullananlar ve az çok marketlerden,hepsiburadadan alışveriş yapanlar Turkcell şirketi iştiraki olan Paycell ile tanışmalı,yakınlaşmalı. Dikkatli akıllı kullanılırsa avantajlar sağlıyor. En olumsuz tarafı kazanılan TL veya puanları kullanma süresi kısa. Bazen kazandığın TL veya puanlar zamanında yüklenmez. Sana başvuru vs yap der oyalar. Buna rağmen akıllı hesaplı kullanıcı paycell ile iyi vurgun yapar. (BU TAKTİĞİ BEĞENİ (👍) İLE ÖNE ÇIKARIP 1. SAYFAYA YERLEŞTİRİRSENİZ, DAHA FAZLA KİŞİNİN GÖRÜP OKUMASINI SAĞLARSINIZ. ZAMAN VE EMEK GEREKTİREN UZUN YAZILARIMDA DA AMACIM BU ZATEN.DAHA FAZLA BEDAVA İNTERNET SAĞLAYAN GEREK TURKCELL OLSUN GEREK DİĞERLERİ İÇİN OLSUN BEDAVA İNTERNET YADA İNDİRİM İMKANLARI VE TAKTİKLERİ ÖĞRENMEK İÇiN,PROFİLİMİ AÇIP HESABIMI TAKİP ET YAPARSANIZ İHTİYACINIZ OLDUĞUNDA BENİ VE YAZILARIMI KOLAYLIKLA BULURSUNUZ.) |
1) Hayır.
2) Hayır, faturasız pakettir. 3) Hayır. 4) Elbette. 5) Turkcell bayine giderek Faturasız'a geçiş yaparak, ardından da hat açılınca Dijital Operatör uygulamasın dan banka/kredi kartı ile paketi satın alabilirsiniz. |
Hayırlı olsun,telefonunuza bütün Turkcell servislerini yükleyin hocam,bip,gollercepte,paycell,turkcell bizce,gnç vs.
Hepsini sıralayalım.. BİP : Turkcell'in mesajlaşma uygulamasıdır,bol kampanyası vardır,oyunlar vb. ile bedava gb kazanırsınız. GOLLERCEPTE : Turkcell'in bedava internet kazandıran uygulamasıdır,her kullanıcıya haftada 1 hak verilir ve ayda toplam 4 hak eder. Bu hakkı ne yapacağım derseniz,maçalr var,hakkınızı haftada 1 maça oynarsanız o maçta kaç gol olursa X haftalık gol başı 100mb cepten internet kazanırsınız. Diyelim hakkınızı X maça oynadınız,toplam 5 gol geçti, 5 gol x 100mb etti haftalık 500mb cepten internet,kısaca havadan 500mb internet kazanırsınız,tabi bu sizin şansınıza ve oynadığınız maça kalmış. Bunun paketide var faturasızda,şampiyon ve trabzon paketi. PAYCELL : Turkcell'in sanal/fiziksel kart hizmetidir,çok kampanyası detayı ile güzel vurgunlar yapabilirsiniz,kendinize bir tane fiziksel kart alın derim. Ayrıca uygulamasıda var,uygulamadan çok detaylı bakabilirsiniz. Uygulamada haftada 2 kez yapılan bir paycell salla topla oyunu var,oyunu telefonu sallayıp oynuyorsunuz ve rastgele puan veriliyor,verilen puanla ister puanınıza denk gb,istanbulkart,vb. hizmetler alabilirsiniz. Turkcell Bizce : Turkcell'in yapmış olduğu kupon uygulamasıdır,her gün girip video izleyerek 2 kupon toplayabilirsiniz,bu kuponlar ile internet satın alıyorsunuz,10 kupon haftalık 1 gb gibisinden,ne kadar fazla kupon o kadar fazla internet. GNÇ UYGULAMASI : Hattınızı 7-25 yaş arası yiğen,oğul vs. kullanıcı tanımlaması yapın,bu uygulamayı indirin,haftada 2 kez GNÇ çatlat bir nevi salla kazan verir,bu da ek bedava internet anlamına gelir,hediyeler tamamen şansa ve şebeke yoğunluguna göre çıkıyor. Emeğe saygı olarak yazımı beğenirseniz mutlu olurum,teşekkür ederim. 👍 |
Çok Ayıp Etmişler, 10 gb İnterneti Dusurup Fiyatıda 20 tl Arttirmislar, İyi ki bir f/p tarifeleri vardi onunda hakkindan gelmisler
|
Şu full çekme işinin hiçbir önemi yok. Bu muhabbet bir türlü bitemedi gitti şu forumda. Bant 20 (800 MHz) full çeker ama verdiği hız pek iyi olmaz. Vodafone her yerde full çekiyor ona bakarsanız. Çünkü ağırlı olarak bant 8 (900 MHz) kullanıyor. Forumda görüyorsunuz, en çok şikayet edilen operatör de Vodafone. Turkcell ağırlıklı olarak bant 7 (2600 MHz), bant 1 (2100 MHz), bant 3 (1800 MHz) üzerinden hizmet veriyor. Bunlar yüksek frekanslar, genellikle 2-3 diş çeker fakat yüksek hız sunar. |
Beni bu pakette olmama rağmen (daha 2 ay olmadı) arayıp faturalı teklif ediyorlar. Diyorum ben yıllık paket aldım ne olacak. Silinir diyor.
|
Bimcellden çok gelen olacak buraya not alın
|
Benzer içerikler
- turkcell hızlı giriş şifresi gelmiyor
- sabit evrak nedir
- aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor
- turkcellden bimcelle nasil gecilir
- turkcell eş kart
- turkcell internet gönderme
- e sim nedir
- e-devlet mobil imza kaç tl
- gizliden arama
- turkcell 30. yıl hediyesi nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X