Dev 80 GB Paketi (11. sayfa)
-
-
Daha açıklayıcı olmuş teşekkürler Üstat.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu açıklayıcı bilgi için teşekkürler altın değerinde oldu 🤙
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
56 gb mı?
şuraya bi yere bayılıp geliyorum.
Turkcell'in korkulu rüyasısın valla, bir de EvolT
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o eski, eski mesajı kopyaladım. şimdi de farklı değil gerçi paketsiz haliyle 40gb görüyorum yine
Dijital operatör üzerinden TL yükleyin haftalık 2gb hediye bu kampanya bana nedense yüklenmedi.
Oysa dev80 aldım DO üzerinden.
Bana da gelmedi
Ben bu paketi ilk gördüğümde senelik bir ücret ödeyeceğim, içinde de bana hak tanınan internet ve dakikaları o 1 sene içinde kullanacağım sanıyordum.
Şimdi fark ettim ki belirli zamanlarda TL yüklemesi yapılması gerekiyormuş. O zaman bu paket aslında 300 TL değil daha fazla bir miktara mâl olacak bana doğru mudur? Böyle senelik bir paket almışken operatör neden TL alma dayatması uyguluyor hala onu da anlamadım.
-
Faturasız kuralları gereği böyle hocam, 6 ayda bir TL yüklemeniz lazım ve telsiz kullanım ücretide birikiyor yani onuda ödemeniz lazım.
aynen hocam aşırı saçma bir durum paket geçerlilik süresi kadar süre vermeleri lazım.
Beni bu pakette olmama rağmen (daha 2 ay olmadı) arayıp faturalı teklif ediyorlar. Diyorum ben yıllık paket aldım ne olacak. Silinir diyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki bu telsiz kullanım ücretlerinin toplamı + minimum seviyede yüklenebilir veya kabul edilebilir yüklenebilecek TL'ler ile birlikte (anladığım kadarıyla yıl boyunca 2 kere yüklemek gerekecek) toplamda ne kadara geliyor 300'ün üzerine onu biliyor musunuz?
Turkcell'de şöyle yazıyor,
Bu ücret “Telekomünikasyon Hizmeti” için devlete ödenmesi gereken bir tutardır. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu kararı gereğince 2021 yılı Telsiz Kullanım Ücreti 37,26 TL olarak belirlenmiştir (2020 yılı için bu tutar 34,15TL'dir). Turkcell bu ücreti aboneleri adına devlete sene başında toplu öder, ancak abonelerine ödeme kolaylığı sağlamak için bu tutarı aylık olarak tahsil eder.
2022 için o zaman yaklaşık 40 TL gibi bir şey olsa 299+40,
6 ayda bir TL yükleme ile ilgili de yine,
Hazır Kart’ınıza 10 TL ve üzeri TL, paket yüklediğiniz andan veya 10 TL ve üzeri TL Transfer aldığınız tarihten itibaren, 185 gün boyunca telefonunuzdan arama yapabilir, aranabilir ve tüm Hazır Kart hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.
Yılda 2 defa olsa o zaman 299+40+10+10 = 359 liraya gelecek maliyeti yaklaşık. Ay bazında da yine yaklaşık olarak 30 TL.
Yukarıda soruyu sorup yazdıklarımı silmeden araştırmaya başlayınca bu sonuca vardım
Peki şu an tüm operatörler içinde aylık 6.60 GB internet + 1600 dk düşünüldüğünde bundan daha iyi paket var mı bu fiyata? Misal 10 GB 40 TL gibi
-
10 GB 30 TL var hocam.
iki kere yüklemene gerek yok ki. 300 TL verdin paketi aldın. 6 ay sonra 40 TL yükle 6 ay daha kullan. vergi de 40 TL den düşsün. 300+40 yani.
Deneme olarak bir hattı taşıdım ve bugün bu tarifeyi satın alacağım.
Kredi kartı ile online işlem merkezinden almayı düşünüyorum.
Öncesinde bir işlem yapmak veya TL yüklemek gerekiyor mu?
Kredi kartı ile paketi aldıktan sonra TL yüklemesini 6 ay sonra yapmak yeterli oluyor mu? Konuyu epey karıştırdım ama farklı yorumlar geldiği için teyit amaçlı soruyorum. Cevap için şimdiden teşekkürler.
10 TL’ye günlük paket alın süreyi uzatın geçin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Direk dev80i al 300 liraya haftalık 2gb hediyede gelecek.
Telsiz kullanım ücretini ilk 6 ay yatırmayınca hat kısıtlanma durumu ya da faiz uygulaması falan olur mu acaba ?
-
Olmaz TL yükleyince toptan kesilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X