< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dev 80 GB Paketi (12. sayfa)
-
-
Bilgilendirme için teşekkürler. İnternet periyotlandırması da konuşma periyotlandırması gibi işlenseydi bu bizim zararımıza olurdu. Fakat kredi kartlarının kullanıldığı pos cihazları gibi gün sonu alınması gibi bir işlem ile bunun gerçekleştirilmesi dediğiniz gibi ciddi bir etkisi olmamasını sağlayacaktır. Zira gün içerisinde video, fotoğraf kadar bir çok uygulama küçük, parçalar halinde datalarda tüketiyor.
-
Arkadaşlar selamlar;
Bugün arayacağım müşteri hizmetlerini bu tarife için.
Otomatik olarak 1 GB ve 500 dk 'yı 35 TL'ye tanımlayacaklar herhalde.
Faturasıza geçince hemen DEV 80 paketini alabiliyor muyum?
Yoksa 1 ay beklemek zorunda mıyım?
-
Bu paket çok iyi görünüyor, kesin bir yerinde dolandırıcılık var diye düşünüyorum ama yok gibi de. Kararsız kaldım geçmekte. 300 lira ödemeyi taksitli yapabiliyor muyuz Enpara 6'ya falan bölüyor mu acaba? :D
Aylık 25 liraya falan geliyor 6.5 gb baya iyi fiyat. Bir de harcamadığın aylar diğer aylara aktarılmış gibi olacak. Çok güzel duruyor ama kaçırdığım bir nokta var sanıyorum hep.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son zamanlarda kimi görsem dev 80 paketine geçiyorlar hep. Hali hazırdaki operatörüm zam yapınca bende bu pakete koşmayı düşünürüm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Direkt olarak geçebiliyorsunuz. Temmuz ayında bizzat tecrübe ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmelisin bence, bimcell bir yere kadar. İnternet korkun varsa Turkcell kürekle gb veriyor, dakika zaten 1600 sana yeterde artar.
TV+'da veriyor, bol keseden her nimetinden yararlanıyorsun.
Dev 200/300 çıksa düşünmeden bende damlardım, ucuza verirse tabii.
Paket çok iyi.
Fiba kart kampanyası ile 299 tl harcamadan 100 tl iade alınabilir.
199 TL ye gelir totelde.
veya cepteteb dijital kart kampanyasından yararlanılabilir.
239 TL ye gelir totelde.
-
Şahane paket üstüne birde 9 TL'ye şampiyon paket alıyorum ordanda ayda minimum 8gb gelir o 8gb bile bana yeterde artar.1 yıl zamdan etkilenmezsin faturalı mantığıyla faturasız tarife turkcell kalitesi cabası.
Tv+ ile işe giderken sabah haberleri felan izliyorum ulusal kanal paketide hediye 60gb 1 yıl boyunca buda gayet güzel.Gazete dergi vs okursan maksi paket üyeliği veriyor oda 12gb sanırım tanımlanıyor her anlamıyla çok karlı bir paket ben şahsen bu paketin en geç yılbaşinda kaldırılacağını yada zamlanacağını düşünüyorum.
Kimde var hocam 10gb 30tl?
-
Vodafone.
Vodafone
3 aylık diyor sonra fiyat değişirse sıkıntı.
-
ilk 6 ay alınıyor sonrası git gel ile geri geçersiniz. benim bildiğim böyle.
Anladım hocam, teşekkür ederim. Bir araştırayım.
-
araştırın hocam. rica ederim.
TV+ paralı olmuş bilginize. Ulusal kanallar dahil premium üyelik istiyor.
-
Senin bu mesajından sonra denedim bütün ulusal kanalları izleyebiliyorum.Dev80 alırsan zaten mini tv+ üyeliği veriyor.Standart turkcell kullanıcısı sadece izleyemez.Tv+ paketini almayan veya bu dev80deki gibi üyelik hediyesi olmayanlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 10 Kasım 2021; 18:42:10 >
Mini TV+ ile TV+ arasında ne fark var? İkisini de veriyordu sanırım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X