Şimdi Ara

dev C++ sorunu ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim sorunum şu dev c++ da program yazıyorum ama sonuçlar hep 229 ile başlayan 7 haneli rakamlar şeklinde çıkıyor
    mesela "c sayisi : 2293296"
    sorun bende değil kitaptaki programları aynen yazıyorum sonuç yine aynı yani program yazımında olan bir sıkıntı değil bu sürümden falan mı acaba diye düşünmeye başladım üstelik her programda bunu yapıyor
    bilgisayar müh. 1.sınıf öğrencisyim vizelere hazırlanıyorum ama bu şekilde daha fazla gitmez
    neden olduğunu anlamadım yardım edecek yada aynı sorunla karşılaşıp çözmüş kimse var mı ??

• işte bundan bahsediyorum
     dev C++ sorunu ACİL YARDIM
  • Merhaba, uzun suredir c ile ugrasmiyorum ama hata muhtemelen & operatorunden kaynaklaniyor. Fibonacci serisinde hata goremedim. İlk printf deki & operatorlerini kaldirmayi dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MobutO

Merhaba, uzun suredir c ile ugrasmiyorum ama hata muhtemelen & operatorunden kaynaklaniyor. Fibonacci serisinde hata goremedim. İlk printf deki & operatorlerini kaldirmayi dene

Kardeş çok sağolasın ya halolldu sorun evet sorun & operatöründeymiş kitapta &operatörü kullanmamış nedense ben yazmışım
    bir sorum daha olacak sorun hallolduğu için konuyu kapatmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?
  • Sorunun cozuldugune sevindim. Kod yazarken bazen kor olur insan gozunun onundeki hatayi goremez o yuzden yoruldugunda birak bence konu basligini kapatabilirsiniz falan yap ve ya ben yanlis bilgi vermeyeyim forum kurallari gibi birsey vardir oraya baksan iyi olur. Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung c 300 acil yardim
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.