Şimdi Ara

DEV DERS PLANI...FULL SÜREÇ[KAYNAKLAR EKLENDİ!!!!]..[EGE BİLGİSAYARDAN TIP FAKÜLTESİNE] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
284
Favori
73.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: viper_3

quote:

Orijinalden alıntı: BayanMadam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BayanMadam

Çok teşekkürler başlık için. 12. sınıfım ve azimle çalışmanın ne kadar üstün olduğunu gösterdin.
    -Ayrıca bu başarınla hava atabilirsin, bence at yani. Çünkü gerçekten yaptıkların çok muhteşem ve azim isteyen şeyler. Ben yapamazdım.
    Havanı at tabi; ama kendini bilmez tipler gibi de büyüklenmek ERKEK ADAMA yakışmaz.
    Hani kızlar birbirlerini çekemedikleri için gösteriş yaparlar ya; ama kızlar yapar işte..

Neyse, anlayan anladı.

Hadi bakalım bende bu yıl boğaziçi: iktisat ya da ist üni: hukuk istiyorum. Temelim neredeyse hiç yok ama kazanırsam ciddi anlamda true story olacak. Bende açarım başlığımı inşallah :D

Takipteyim, takıldım mı sorarım hocam

Yok ya bizde, bak bunu yaptım ben buyum demek yok:) yardim olsun, ornek teskil etsin diye yayinladim konuyu;) umarim sende basarirsin uzun bir surec ve zor zamanlar olacak.istedigin bolum ve hayallerin guzel:) basailar

Abicim seni biliyoruz zaten. Ellerine, klavyene sağlık. Uğraşıp uzun uzun yazıp kafamızda tek bir soru işareti dahi bırakmadın. Gerçekten çok teşekkürler.
    Heh, benim bi sıkıntım var;
    Ben hiçbir şeyi konu konu bölüp çalışamam. Karıştırıyorum :(
    Onu nasıl yaparız, yani bölerimde nasıl bölücem. Akşam akşam yorulmayacaksanız bunu bi anlatabilirseniz bana; bende başlayayım.

Simdi onunla ilgli bir foto aticam atamadim bu aksam yada yarin aticam bir kac ornekle;) ama kisaca sozel olarak soyleyeyim.kitabi aciyorsun bakiyorsun ders ders bu konu bir haftada, bu konu ikihaftada bu 3 konu beraber bir hhaftada biter diye boluyorsun.konularin zorluguna göre ve kendine gore tabi;) bolme olayi bu.sonra her ders için bunu yap ona göre hangi haftadaysan koydugun konuyu bitirmeye çalış; ) mevzu bu.bitirmekten kastım da önce ka kitabi ve ordaki ornek soru+testler.sonrada soru bankasindaki testler o konu icin.tabi ka kitabondan calisirken kendi notunuda cikar ki tekrarlarini yaparken her seferinde kitabi acma.kendi notuna bak ve hemen hatrla konuyu.o notlar konunun ana hatlari olsun yani;) bu sekilde..

Eyvallah çok sağolasın hocam. Resimleri de bekliyoruz. Takipteyiz

• Ben bu sene mezuna kalmıştım , hiç ders çalışmamışım diyorum şimdi. Zaten hedefim olan yerleri de kazanamadım.

Bu programı gördükten sonra tekrar ders çalışasım geldi Çok iyi emeğine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charger R T

Hocam merhaba.ben anadolu teknik lisesine gidiyorum.malum hergun 10 ders.bana gore ne onerirsiniz hocam.simdiden tesekkurler.

Edit: telden giriyorum.imla hatalari olabilir.
    Okul saatleri sabah 7 aksam 4.5

merhaba kardeşim,eger programı uygulama niyetin varsa akşam 6-11 4 saat çalışarak uygulayabilirsin.Aradaki farklarıda biraz okuldaki boş derslerde tenefüslerde çalışarak 1 saat daha kapatabilirsin.Böylelikle yine programı uygulayabilirsin.Tabi çalışma konularını ve kitapları kendine göre revize edersen daha çok verim alırsın ;) imla hataları önemsiz sıkıntı yok ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker07

Ben bu sene mezuna kalmıştım , hiç ders çalışmamışım diyorum şimdi. Zaten hedefim olan yerleri de kazanamadım.

eyw kardeşim sagolasın :) kısmet tabi yani çalışıpta hedefin tutmayabilirdi de dolu tarafından bakmak lazım artık zaman geçmiş takma kafana ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilker07

Ben bu sene mezuna kalmıştım , hiç ders çalışmamışım diyorum şimdi. Zaten hedefim olan yerleri de kazanamadım.

eyw kardeşim sagolasın :) kısmet tabi yani çalışıpta hedefin tutmayabilirdi de dolu tarafından bakmak lazım artık zaman geçmiş takma kafana ;)

haklısın doktor bey

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Galatasaray101o10

vuhuuuuuuu. tebrikler. çekemiyorlar seni arkadaşım burada herkes gelmiş sana teşekkür ediyor program için. seviliyorsun sayılıyorsun. zeki ve azimli birisisin. en önemliside adam gibi adamsın. ayakta alkışlarım seni anca. gelip burda bıdı bıdı yapıyorlar önce adam olmasını öğrensinler

sözüm sayfadaki bazı egoistlere

eyw kardeşims agolasın,böyle düşünüyorsa herkes ne kadar güzel,yardımcı olmak amacım dediğim gibi :)

böyle bi konu açıp beni gerçek manada ders çalışmaya yönelttin ayrıca sorduğum sorularada bıkmadan usanmadan cvp verdin TEŞEKKÜRLER

• Program iyi de mesela dersi hemen çalışıp anlamak şeklinde gelişmiş ben fizikle kimyayı hiç anlamam sen nasıl yaptın konuları özellikle fizik kimya nasıl hallettin çok zaman kaybetmeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigend

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Galatasaray101o10

vuhuuuuuuu. tebrikler. çekemiyorlar seni arkadaşım burada herkes gelmiş sana teşekkür ediyor program için. seviliyorsun sayılıyorsun. zeki ve azimli birisisin. en önemliside adam gibi adamsın. ayakta alkışlarım seni anca. gelip burda bıdı bıdı yapıyorlar önce adam olmasını öğrensinler

sözüm sayfadaki bazı egoistlere

eyw kardeşims agolasın,böyle düşünüyorsa herkes ne kadar güzel,yardımcı olmak amacım dediğim gibi :)

böyle bi konu açıp beni gerçek manada ders çalışmaya yönelttin ayrıca sorduğum sorularada bıkmadan usanmadan cvp verdin TEŞEKKÜRLER

ne demek kardeşim umarım işine yarar gerçekten :)eyw :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kurular4

Program iyi de mesela dersi hemen çalışıp anlamak şeklinde gelişmiş ben fizikle kimyayı hiç anlamam sen nasıl yaptın konuları özellikle fizik kimya nasıl hallettin çok zaman kaybetmeden

hemen anlamak şeklnde neden gelişmiş dostum?süre var sonuçta ben dedmki süreyi kendinize göre belirleyin.Ben bu konuyu hızlı anlarım bir hafta veririm sen yavaş anlarsın 2 ver gibi.esnet dediğim buydu ;)kimya bol bol yazdım kardeşim fizik içinde bol soru çözdüm ama bu yıl hata etmişim çünkü çok sözel soru geldi
  • tebrikler öncelikle :)
    benim asıl takdir ettiğim kısım işin açıkçası ideallerinizi bilmeniz,burda 3 yıl kayıp gibi gözükse de aslında hayatınızı kazanmışsınız. bir de kararınızı uygulamak büyük bir sabır-azim-güç gerektiriyor asıl önem orada bence;kuzenim normal şartlarda iyi bi sıralamada iken istediği bölüm tutmayınca mezuna kalacağını söyleyince insanlar hoş karşılamamıştı maalesef . bazı arkadaşlarımız da bu "mahalle baskısını" kaldıramayacakları için istemedikleri bölümlerde mutsuz hayat sürüyorlar..bunu söyleme nedenim,ilk senemde kazanamazsam mahalle baskısı tarafından ezileceğimi düşünmemdi,fakat sizin gibiler inanın umut veriyor :)
  • Kitapları beklıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimebag--

tebrikler öncelikle :)
    benim asıl takdir ettiğim kısım işin açıkçası ideallerinizi bilmeniz,burda 3 yıl kayıp gibi gözükse de aslında hayatınızı kazanmışsınız. bir de kararınızı uygulamak büyük bir sabır-azim-güç gerektiriyor asıl önem orada bence;kuzenim normal şartlarda iyi bi sıralamada iken istediği bölüm tutmayınca mezuna kalacağını söyleyince insanlar hoş karşılamamıştı maalesef . bazı arkadaşlarımız da bu "mahalle baskısını" kaldıramayacakları için istemedikleri bölümlerde mutsuz hayat sürüyorlar..bunu söyleme nedenim,ilk senemde kazanamazsam mahalle baskısı tarafından ezileceğimi düşünmemdi,fakat sizin gibiler inanın umut veriyor :)

çok teşekkür ederim yorumunuz için :) evet haklısınız bende bunu düşünerek,tarif ettiğiniz ikilemde kalan arkadaşlara bir yol göstermek,hiç bir zaman geç değildir demek istedim burada :) tekrardan teşekkür ederim,en ufak umut verebildiysem ne mutlu :)

• Dostum günaydın

Ben bir şey anlamadım.1 konuya 1 hafta mı ayıracaz ?
  • Konu cok faydali ayrica pm attim dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AytekX

Dostum günaydın

Ben bir şey anlamadım.1 konuya 1 hafta mı ayıracaz ?

Gunaydin kardesim.yok hayir yani oyle net bir ayrim yok.kafana gore diyelim.yani smdi diyelim konu uzun2 hafta surdu yada 3-4 konu birlestirip bir hhaftada da bitirebilirsin kendne gore:)

• viper_3 TEBRİK EDERİM ÖNCELİKLE.BEN 12 YE GEÇTİM YAZDIKLARIN KAFAMDAKİ SORULARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUNU ALDI GERÇEKTEN.DÜN AKŞAM NOT ALDIM SABAHA KADAR OKUDUM YAZINI GERÇEKTEN İHTİYACIM VARDI.BENİM DE HEDEFİM TIP ANCAK YOLUM YOKTU SEN AÇMIŞ GİBİ OLDUN UYGULAMAYA ÇALIŞACAM EMİN OL. BU YÜZDEN ÜYEDE OLDUM.ORTA-ÜST HALDE BİR OKULDA DERECEYİM 11.SINIF NETLERİM 100-120 ARASI FİZİK TABANIM VAR.MATEMATİKTE PEK ZORLANMIYORUM.KİMYAYI SEVİYORUM.BİYOLOJİ SIKICI DAHA DOĞRULTUSU BUNALTIYOR AMA VAZGEÇMİYORUM.ANLAYACAĞIN 10-11 İYİLER.GEOMETRİMDE İYİ SAYILIR.HAZİRANIN 12 SİNE KADAR TÜM 11 İ TEKRAR ETTİM YANİ İYİYİM 11 DE.12SİNDEN TEMMUZ 1 E KADAR ARALIKSIZ GÜNDE 12 SAAT YGS ÇALIŞTIM.%60 INI FALAN BİTİRDİM.(ASLINDA 4 GÜN ÇALIŞMADIĞIM OLDU ANCAK TEMMUZDA 4 GÜN 12 SAAT ÇALIŞTIM KAPATTIM )HALİYLE ÇÖKÜŞ OLDU 1 HAFTA FALAN KENDİME GELEMEDİM :) SONRA RAMZAN BAŞLADI RAMAZANDA DA ÇALIŞAMIYORDUM (YATTIM)YANİ EN FAZLA 4 KONU BİTİREBİLDİM.BAYRAMIN 2.GÜNÜ BAŞLIYACAM SANA BİRKAÇ SORUM OLACAK CEVAPLARSAN ÇOK MEMNUN OLURUM :

1)PROJE:HEDEFİM 5 EYLÜLE KADAR YGS Yİ BİTİRMEK İYİCE 10TANE YGS DENEMSİ VE 16 TANE MAT-GEO DENEMESİ İLE BİRLİKTE .SONRA 10 GÜN KALIYOR .O ON GÜNDE 11 İ VE 10 U DETAYLI TEKRAR EDECEM.BÖYLECE SENE BAŞLAMADAN 9-10-11 Bİ KEZ HATMETMİŞ OLACAM:) BUDA BENİM 1 AYLIK PROJEM :) SONRA BİRAZ ARA VERİP(3-4 GÜN) SENİN PROJENİ HAYATA GEÇİRECEM.YORUMUNU BEKLİYORUM...

2)KAYNAK:BEN FİNALDEN BU SENE FEME KAYIT YAPTIM SİMETRİ SETİ VERDİLER YANİ ELİMDE 16 KİTAPLIK YGS-LYS SETİ VAR YGS BÖLÜMÜ BİTMEK ÜZERE .AYRICA 11 DEN KALMA ESEN 11.SINIF FİZİK (ÇOK BEĞENDİM 2 DEFA BİTİRDİM 2.Sİ YARIM GİBİAMA ). FİNAL YGS MATEMATİK SORU BANKASI YÜZDE 50 Sİ ÇÖZÜLMÜŞ.FİNAL FEN BİLİMLERİ YÜZDE 40 I ÇÖZÜLMÜŞ VAR.SENİN SİTEMİNE YAKIN BİR SİSTEMİM VAR BENİMDE NOTLARIM VAR HATTA BAYA VAR.YENİDEN ÇIKARACAM AMA .NEDERSİN?.EKSTRA 2 FİZİK KONU ANALTIMLI VAR(ÇÖZÜM VE GÜVENDER) BİDE MALTEPE KİMYA VAR ELİMDE BAŞKADA KAYNAK YOK.BEN BİLMEM 12 DE DERSHANENIN NE KAYNAK VERECEĞİNİ EĞİTİME PARA VERİRM AİLEM DESTEK OLUYOR HER TÜLÜ 3 SET AL DESENDE ALIRIM.ŞİMDİ KAYNAK KONUSUNDA ACİL YARDIM İSTİYORUM.BUNDAN ÖNCE Bİ KAÇ KONUDA İYİ DERECE YAPMIŞ ARKADAŞLAR BAŞARMADA ÇEŞİTLİ KAYNAK ÇOK ÖNEMLİ DEMİŞTİ.O YÜZDEN SENİN DEDİĞİN SETLERİ SORACAM NE ALAYIM .SET Mİ YOKSA SORU BANKASI OLARAK HEPSİNDEN ÖNERLİEN ÇEŞİTLİ KİTAP MI ALAYIM? HANGİLERİNİ KULLANAYIM NE ALAYIM SORU BANKASI OLARAK ,KONU ANLATIM OLARAK?

3)YGS LYS ORANI: BAZILARI LYS AĞIRLIK VER BAZILARI YGS VER DİYOR.YGS X SE LYSE 20X TİR DİYENLER VAR.YGS TEMELİM YAZDAN ÖNCE PEK YOKTU.YIL İÇİNDE YGS LYS ORANINA NE DERSİN?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

• Konu için teşekkürler. Benim sorunum zaman ve sosyal :) türkçede çok vaktim gidiyor 60dkdan çok ve sosyalden hiç bir şey bilmiyorum mfciyim sosyale nasıl çalışmalıyım nasıl hallederim? Teşekkürler

• Yazın ygs çalışmak çok mantıksız bence lys hem daha önemli hem daha uzun.Sene içinde ygs dershane ile zaten gidecek e yazında ygs çalışırsan ne ara lys çalışacaksın
  • Şu fotoğraf ne bende merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etsı

Konu için teşekkürler. Benim sorunum zaman ve sosyal :) türkçede çok vaktim gidiyor 60dkdan çok ve sosyalden hiç bir şey bilmiyorum mfciyim sosyale nasıl çalışmalıyım nasıl hallederim? Teşekkürler

sosyale ben açıkçası çok çalışmadım kardeşim.Çalışma stratejilerini sözelci arkadaşlara sormak lazım.ama ben özel birşey uygulamadım direk ezberle geç yapıyordum :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.