Şimdi Ara

DEV DERS PLANI...FULL SÜREÇ[KAYNAKLAR EKLENDİ!!!!]..[EGE BİLGİSAYARDAN TIP FAKÜLTESİNE] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
284
Favori
73.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vedat5656

viper_3 TEBRİK EDERİM ÖNCELİKLE.BEN 12 YE GEÇTİM YAZDIKLARIN KAFAMDAKİ SORULARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUNU ALDI GERÇEKTEN.DÜN AKŞAM NOT ALDIM SABAHA KADAR OKUDUM YAZINI GERÇEKTEN İHTİYACIM VARDI.BENİM DE HEDEFİM TIP ANCAK YOLUM YOKTU SEN AÇMIŞ GİBİ OLDUN UYGULAMAYA ÇALIŞACAM EMİN OL. BU YÜZDEN ÜYEDE OLDUM.ORTA-ÜST HALDE BİR OKULDA DERECEYİM 11.SINIF NETLERİM 100-120 ARASI FİZİK TABANIM VAR.MATEMATİKTE PEK ZORLANMIYORUM.KİMYAYI SEVİYORUM.BİYOLOJİ SIKICI DAHA DOĞRULTUSU BUNALTIYOR AMA VAZGEÇMİYORUM.ANLAYACAĞIN 10-11 İYİLER.GEOMETRİMDE İYİ SAYILIR.HAZİRANIN 12 SİNE KADAR TÜM 11 İ TEKRAR ETTİM YANİ İYİYİM 11 DE.12SİNDEN TEMMUZ 1 E KADAR ARALIKSIZ GÜNDE 12 SAAT YGS ÇALIŞTIM.%60 INI FALAN BİTİRDİM.(ASLINDA 4 GÜN ÇALIŞMADIĞIM OLDU ANCAK TEMMUZDA 4 GÜN 12 SAAT ÇALIŞTIM KAPATTIM )HALİYLE ÇÖKÜŞ OLDU 1 HAFTA FALAN KENDİME GELEMEDİM :) SONRA RAMZAN BAŞLADI RAMAZANDA DA ÇALIŞAMIYORDUM (YATTIM)YANİ EN FAZLA 4 KONU BİTİREBİLDİM.BAYRAMIN 2.GÜNÜ BAŞLIYACAM SANA BİRKAÇ SORUM OLACAK CEVAPLARSAN ÇOK MEMNUN OLURUM :

1)PROJE:HEDEFİM 5 EYLÜLE KADAR YGS Yİ BİTİRMEK İYİCE 10TANE YGS DENEMSİ VE 16 TANE MAT-GEO DENEMESİ İLE BİRLİKTE .SONRA 10 GÜN KALIYOR .O ON GÜNDE 11 İ VE 10 U DETAYLI TEKRAR EDECEM.BÖYLECE SENE BAŞLAMADAN 9-10-11 Bİ KEZ HATMETMİŞ OLACAM:) BUDA BENİM 1 AYLIK PROJEM :) SONRA BİRAZ ARA VERİP(3-4 GÜN) SENİN PROJENİ HAYATA GEÇİRECEM.YORUMUNU BEKLİYORUM...

2)KAYNAK:BEN FİNALDEN BU SENE FEME KAYIT YAPTIM SİMETRİ SETİ VERDİLER YANİ ELİMDE 16 KİTAPLIK YGS-LYS SETİ VAR YGS BÖLÜMÜ BİTMEK ÜZERE .AYRICA 11 DEN KALMA ESEN 11.SINIF FİZİK (ÇOK BEĞENDİM 2 DEFA BİTİRDİM 2.Sİ YARIM GİBİAMA ). FİNAL YGS MATEMATİK SORU BANKASI YÜZDE 50 Sİ ÇÖZÜLMÜŞ.FİNAL FEN BİLİMLERİ YÜZDE 40 I ÇÖZÜLMÜŞ VAR.SENİN SİTEMİNE YAKIN BİR SİSTEMİM VAR BENİMDE NOTLARIM VAR HATTA BAYA VAR.YENİDEN ÇIKARACAM AMA .NEDERSİN?.EKSTRA 2 FİZİK KONU ANALTIMLI VAR(ÇÖZÜM VE GÜVENDER) BİDE MALTEPE KİMYA VAR ELİMDE BAŞKADA KAYNAK YOK.BEN BİLMEM 12 DE DERSHANENIN NE KAYNAK VERECEĞİNİ EĞİTİME PARA VERİRM AİLEM DESTEK OLUYOR HER TÜLÜ 3 SET AL DESENDE ALIRIM.ŞİMDİ KAYNAK KONUSUNDA ACİL YARDIM İSTİYORUM.BUNDAN ÖNCE Bİ KAÇ KONUDA İYİ DERECE YAPMIŞ ARKADAŞLAR BAŞARMADA ÇEŞİTLİ KAYNAK ÇOK ÖNEMLİ DEMİŞTİ.O YÜZDEN SENİN DEDİĞİN SETLERİ SORACAM NE ALAYIM .SET Mİ YOKSA SORU BANKASI OLARAK HEPSİNDEN ÖNERLİEN ÇEŞİTLİ KİTAP MI ALAYIM? HANGİLERİNİ KULLANAYIM NE ALAYIM SORU BANKASI OLARAK ,KONU ANLATIM OLARAK?

3)YGS LYS ORANI: BAZILARI LYS AĞIRLIK VER BAZILARI YGS VER DİYOR.YGS X SE LYSE 20X TİR DİYENLER VAR.YGS TEMELİM YAZDAN ÖNCE PEK YOKTU.YIL İÇİNDE YGS LYS ORANINA NE DERSİN?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

merhaba kardeşim,

Şimdi ilk maddede bahsettiğin projen mantıklı.Bunu uygula.dersaneye kadar güzel bir yol almış olursun.devamında da benim sistemi oturtabilirsen ki anlattgın kadarıyla çok uzak değilsin,başarı kaçınılmaz;) tabanınında oldugunu söylüyorsun.Bunlar hep avantaj;)ama okul derslerine dikkat.geçmişi tekrar edip öğrenicem diye çok önemli olan son senenin derslerinde patlama ;)

kaynak konusunda güzel bir edit yayınladım.konunun en başına dönerek orada yeni eklediğim kısmı okuyabilirsin.Kendi kullandıgım kaynaklarım onlardı yorumlarıda yanlarında.Aklına yatanı inceledikten sonra alabilirsin.Fakat elindeki kaynak yelpazesi baya geniş görünüyor ve çoğu piyasada adını duydugumuz kaliteli oldugu söylenen kaynaklar.O sebeple kaynak olayına çok takılma.ama biraz ondan biraz ondan yapayım deme.mantıgın kullandıgın bir kaynagı tüm sene kullanmak olsun.bitir yani ;)

kardeşim lys tabikide daha önemli forumda 15klardan ilk bine giren adamlar var.Ayrıca benim çevremdende duydugum efsane sıralama çekmeleri var.ama tabi sen onlardan biri olacaksın diyemem.o sebeple ygsyi boşlama tabiki.Tabanını saglamlaştırmaya çalış.ama lys kesinlikle daha önemli.YGS'den önce sırf ygs var diye ygs çalışma patlarsın.zaten benim programı uygularsan o olayı düşünmezsin ;) çünkü ikisi aynı anda yürüyecek.ve programı tutturabilirAen örnek veriyorum,ygs ye kadar türeve kadar bitmiş olacak matematik 2.mesela benim öyleydi.bunun gibi ;)

• kitap tavsiyesi yazdın mı? kaçırmış olablirim. eğer yazmadıysan yazmanı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangrew

Şu fotoğraf ne bende merak ettim.

Kaynaklarla ilgili bir edit te bulundum konunun başına dönüp inceleyebilirsiniz arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: intensee

kitap tavsiyesi yazdın mı? kaçırmış olablirim. eğer yazmadıysan yazmanı bekliyorum

yazdım kardeşim konunu ilk başındaki mesajıma bakarsan EDIT 1 olarak ekledim baş taraflara :)
  • büyük cesaret ister yaptığın iş bende sakarya bilgisayarı bıraktım geçen dönem ama ege bilgisayar farklı ben bırakamazdım şahsen :)
    arada çıkan egoistlerede aldırmamak lazım senin yaptığın büyük iş 3 sene ardından 1 senede tıpı kazanmak hayırlısıyla bende 2 senenin ardından hazırlanıcam ve yazdıkların sayesinde biraz moralim yerine geldi diyebilirim

ayrıca 3 yıl mevzusu ideallerin için kayıp değildir 3 yıl verdin 40 yıl kazandın bence iyi bir takas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niceman -- 6 Ağustos 2013; 9:50:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: niceman

büyük cesaret ister yaptığın iş bende sakarya bilgisayarı bıraktım geçen dönem ama ege bilgisayar farklı ben bırakamazdım şahsen :)
    arada çıkan egoistlerede aldırmamak lazım senin yaptığın büyük iş 3 sene ardından 1 senede tıpı kazanmak hayırlısıyla bende 2 senenin ardından hazırlanıcam ve yazdıkların sayesinde biraz moralim yerine geldi diyebilirim

ayrıca 3 yıl mevzusu ideallerin için kayıp değildir 3 yıl verdin 40 yıl kazandın bence iyi bir takas

kardeşim eyw sagolasın,allah yardımcın olsun bu süreçte.uzun ve yorucu bir süreç seni bekliyor umarım istediklerini yaparsın.2 yılda baya şey uçar tabiki,eksiklerini çalışarak kapatmaya çalışacaksın artık ;) aynen o takas bencede mantıklı oldu :)

bu arada sen ne istiyorsun bölüm olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

quote:

büyük cesaret ister yaptığın iş bende sakarya bilgisayarı bıraktım geçen dönem ama ege bilgisayar farklı ben bırakamazdım şahsen :)

kardeşim eyw sagolasın,allah yardımcın olsun bu süreçte.uzun ve yorucu bir süreç seni bekliyor umarım istediklerini yaparsın.2 yılda baya şey uçar tabiki,eksiklerini çalışarak kapatmaya çalışacaksın artık ;) aynen o takas bencede mantıklı oldu :)

ben elektrik,makine yada otomotiv istiyorum ama ilk tercihim elektrik tabiki
    bilgisayar bana göre değilmiş yanlız onu anladım oyun sevdası falan derken kapıldık bir hevese yarıyolda kaldık :(

• quote:

quote:

quote:

ben elektrik,makine yada otomotiv istiyorum ama ilk tercihim elektrik tabiki
    bilgisayar bana göre değilmiş yanlız onu anladım oyun sevdası falan derken kapıldık bir hevese yarıyolda kaldık :(

evet dogru farklı hayaller kurmamak lazım girerken tanımak lazımda işte hata.neyse kardeşim en azından çok uzaga gitmeden dönmeye karar vermişsin ;)

• viper_3 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim.çok yardımcı oldun valla bana :) bide verdiğin programı(1. ve 2. foto) biraz daha açarmısın yada ben ne biçim gitmeliyim çünkü yazılanlar ygs ve sen okul çok önemli dedin.anlamadım doğrusu yazını lys niye yok o 10 haftada mesela polinomlar parabol vs. ygs ile lys ayarını pek anlayamadım kafam karıştı .Okul lys başlıyacak dershane de ygs sonra lys o çalışma dengesini nasıl tuturacam (iş yine lys mi ygs mi ye geldi ama :) )yardımcı olursan sevinirim. :)@viper_3

not:okula saat 8de gidip 4 te evde oluyorum.derhane zaten haftasonu bide hafta içi kurslarda olabilir vs.

bide ygs projemi değiştirmeye karar verdim zaten yıl boyunca dershane fln ygs verecek ben lys çalışcm varsa eksiklerim kapatacam tekrar edcm fln.yorumun ne?@viper_3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedat5656 -- 7 Ağustos 2013; 1:51:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat5656

çok teşekkür ederim.çok yardımcı oldun valla bana :) bide verdiğin programı(1. ve 2. foto) biraz daha açarmısın yada ben ne biçim gitmeliyim çünkü yazılanlar ygs ve sen okul çok önemli dedin.anlamadım doğrusu yazını lys niye yok o 10 haftada mesela polinomlar parabol vs. ygs ile lys ayarını pek anlayamadım kafam karıştı .Okul lys başlıyacak dershane de ygs sonra lys o çalışma dengesini nasıl tuturacam (iş yine lys mi ygs mi ye geldi ama :) )yardımcı olursan sevinirim. :)@viper_3

not:okula saat 8de gidip 4 te evde oluyorum.derhane zaten haftasonu bide hafta içi kurslarda olabilir vs.

bide ygs projemi değiştirmeye karar verdim zaten yıl boyunca dershane fln ygs verecek ben lys çalışcm varsa eksiklerim kapatacam tekrar edcm fln.yorumun ne?@viper_3

tamam kardeşim sen eksik oldugunu düşündüğün noktalarda hareket edebilirsin mantıklı.ama dediğim gibi ygs mi lys mi kargaşasında denge tutturman için eksik olduklarına yönelmen daha mantıklı şu an için.Okula da önem ver dedim,sonuçta sadece ygs lys çalışamazsın.Programını yaparken okulu ve okula ait çalışılacak dersleride ekle.Çünkü bu senenin bir çok önemli konusu lys de işine yarayacak ;) şu anda okullar açılana kadar ince ygs çalışıp,dersane başlayıncada onların tekrarını yapsan sana yeterli kardeşim ;)

• Öncelikle tebrik ederim gerçekten hem hikaye güzel hemde program, herkesin harcı değil üniversiteyi 2 sene okuyup bırakıp o sınav sitresine geri dönmek, kolay olmasa gerek başarmışsın 74k dan 8 k ya çekmişsin , programını uygulamaya çalışacağım , Böyle Bir konu açıp bizi bilgilendirdiğin için saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1215

Öncelikle tebrik ederim gerçekten hem hikaye güzel hemde program, herkesin harcı değil üniversiteyi 2 sene okuyup bırakıp o sınav sitresine geri dönmek, kolay olmasa gerek başarmışsın 74k dan 8 k ya çekmişsin , programını uygulamaya çalışacağım , Böyle Bir konu açıp bizi bilgilendirdiğin için saol

Eyw kardesim sagolasin. Umarim sende hayallerine ulasirsin;) iyi calismalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1215

Öncelikle tebrik ederim gerçekten hem hikaye güzel hemde program, herkesin harcı değil üniversiteyi 2 sene okuyup bırakıp o sınav sitresine geri dönmek, kolay olmasa gerek başarmışsın 74k dan 8 k ya çekmişsin , programını uygulamaya çalışacağım , Böyle Bir konu açıp bizi bilgilendirdiğin için saol

Eyw kardesim sagolasin. Umarim sende hayallerine ulasirsin;) iyi calismalar

İnş ulaşırım :) saolasın eyw
  • Bu kadar şeyi bizlere yardımcı olmak için üşenmeden yazmışsınız, gerçekten işime yarayacak bilgiler var teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prettx

Bu kadar şeyi bizlere yardımcı olmak için üşenmeden yazmışsınız, gerçekten işime yarayacak bilgiler var teşekkürler

Ne demek isinize yararsa ne mutlu:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Prettx

Bu kadar şeyi bizlere yardımcı olmak için üşenmeden yazmışsınız, gerçekten işime yarayacak bilgiler var teşekkürler

Ne demek isinize yararsa ne mutlu:)

• adaletin bumu dünya:)
    arkadaşın biri yamuk yumuk hazırlamış a4 kağıtına.
    diğeri renkli çıktı almış anasını satiyim teknolojiye bak:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

adaletin bumu dünya:)
    arkadaşın biri yamuk yumuk hazırlamış a4 kağıtına.
    diğeri renkli çıktı almış anasını satiyim teknolojiye bak:D

Ne alaka be kardesim adaletle :D

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelyisland

quote:

Orijinalden alıntı: Clarkus

Yerinde oturup öylece konuşma , Takdir edilmesi gereken biri o

yerimde mi oturmuşum başlıklarıma bak bakalım ilk senemde mf-3 te ilk 100 e girdim. bilkent EE (burslu) kazandım. bırak da biraz fikrimizi söyleyebilelim. ayrıca ben sadece 3 sene kaybetmesine değmezdi diyorum. bu kadar. senin gibi mezuna kalanlar ilk senede başarı elde etmenin ne kadar önemli olduğunu anlamaz tabi

Neyin kafası lan bu adam sınav sonucuyla kendini tatmin ediyor.
    Sana bir soru sınav sonucunu düşünüp boşaldığın oluyor mu hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pichie Rich -- 8 Ağustos 2013; 1:38:12 >

• Harikasın sadece cesaretin bile örnek bir davranış başarılarının devamını diliyorum dostum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.