Şimdi Ara

DEV DERS PLANI...FULL SÜREÇ[KAYNAKLAR EKLENDİ!!!!]..[EGE BİLGİSAYARDAN TIP FAKÜLTESİNE] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
284
Favori
73.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya kusura bakmada adam Ege bilgisiyarı bırakmıs üstüne bir de tıp okuyo bu kararlılıgı gösterip bir cesaret ile tekrar hazırlanmak bile mühim bir şey arkadasın gösterdigi cesareti Türkiye'nin %90'ı gosteremezki insanlar 2.sene hazırlanmaya korkuyor

BEN ARKADASIMI AZMİNDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM HELAL OLSUN SENDE BU CESARET VARKEN HER ŞEYİ YAPARSIN !
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGS/LYS2014

Ya kusura bakmada adam Ege bilgisiyarı bırakmıs üstüne bir de tıp okuyo bu kararlılıgı gösterip bir cesaret ile tekrar hazırlanmak bile mühim bir şey arkadasın gösterdigi cesareti Türkiye'nin %90'ı gosteremezki insanlar 2.sene hazırlanmaya korkuyor

BEN ARKADASIMI AZMİNDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM HELAL OLSUN SENDE BU CESARET VARKEN HER ŞEYİ YAPARSIN !

Eyw kardeşim sagolasin;) densizlerin lafina fazla bakmamak lazim allah yolunu acik etsin basarilar olsun 2014 ygs lys maratonunda;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • viper_3 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim sagolasın :)
  • Azminizden ve kararlılığnızdan dolayı sizi tebrik ederim. Ben de bütün söylenilenleri dinlemeyip hedeflerim doğrultusunda tercih yapmadım. Bu yıl çok sıkı çalışmak zorundayım programınız çok sistemli ve güzel. Benim sormak istedigim bütün dersleri parça parça öğrenmektense mesela 1. hafta matematik ve geometri, 2.hafta fizik ve kimya çalışsak ne gibi etkileri olur sizce ? hepsini bölünce biraz karışıyor bende.
    Alakasız olacak ama 2. olarak finalin fizik için meşhur olan (sarı kitap) diye tabir edilen kitabın yazarı kimdir ? Mustafa başer ve mustafa erden olarak iki ayrı yazar var, ygs-lys olarak almak mı daha mantıklı yoksa ayrı ayrı mı ? ( konu anlatımı olarak )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Light iskender3

Azminizden ve kararlılığnızdan dolayı sizi tebrik ederim. Ben de bütün söylenilenleri dinlemeyip hedeflerim doğrultusunda tercih yapmadım. Bu yıl çok sıkı çalışmak zorundayım programınız çok sistemli ve güzel. Benim sormak istedigim bütün dersleri parça parça öğrenmektense mesela 1. hafta matematik ve geometri, 2.hafta fizik ve kimya çalışsak ne gibi etkileri olur sizce ? hepsini bölünce biraz karışıyor bende.
    Alakasız olacak ama 2. olarak finalin fizik için meşhur olan (sarı kitap) diye tabir edilen kitabın yazarı kimdir ? Mustafa başer ve mustafa erden olarak iki ayrı yazar var, ygs-lys olarak almak mı daha mantıklı yoksa ayrı ayrı mı ? ( konu anlatımı olarak )

Kardeşim ben o sari kitaplari begeniyorum. Bu sene kullanmadim ama 2010 da kullanmistim. Mustafa erdenin ki daha iyi diye hatirliyorum. Daha guzel anlatmisti. Benim fizigime katkisi oldu kullanabilirsin. Ayrica ygs-lys birlikte olan kitaplari alman daha guzel daha faydali olur. Cnku icinde ayrim yok ya rahat rahat herseyi gorerek calisiyorsun. Boylelikle kitap fazlaliginda olmaz;)

Kardeşim ilk soruna doneyim. Dersleri blok seklinde calisip bitirmek cok saglikli degil. Sebeplerinden biri sikilmak. E hep mat calis calis sikilirsin.ama hepsini beraber goturdugunde hep farkli seyleri dusunmeye zorlarsin kendini kafanda gelisir. Bide bu saatlerce nasil sikilmiyorsun? Sorusunun cevabidir. Farkli farkli calisiyordum ki sikilmayayim. Bu sfer tum gun mat calistigimda mesela hem cok yoruluyordum hem de skiliyordum. Muhtemelen ayni seyleri sende yasarsin kardesim

• Teşekkür ederim cevabınız için. Bu yazıyı dönem başında görmem iyi oldu. Belli bi sistemim oldu. Programımı yaptım pazartesi başlıyorum çalışmalara. Aslında haklısınız bütün dersleri yaymak sıkılmamak açışından doğru. Birazdan (eğer mobilden becerebilirsem) kaynaklarım konusu açacağım. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Light iskender3

Teşekkür ederim cevabınız için. Bu yazıyı dönem başında görmem iyi oldu. Belli bi sistemim oldu. Programımı yaptım pazartesi başlıyorum çalışmalara. Aslında haklısınız bütün dersleri yaymak sıkılmamak açışından doğru. Birazdan (eğer mobilden becerebilirsem) kaynaklarım konusu açacağım. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Tamamdir kardesim ac sen konuyu ben bakinca yorum yaparim;)

• Ben su izohipsleri hic anlamiyorum cok moralim bozuluyo bi onerin var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yıldız Tozu

Ben su izohipsleri hic anlamiyorum cok moralim bozuluyo bi onerin var mi?

Tam olarak neyini anlamiyorsun dostum? Her biri arasinda esit yukseklik farki var

• quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

quote:

Tam olarak neyini anlamiyorsun dostum? Her biri arasinda esit yukseklik farki var

Cozemiyorum genel olarak. Su boyun, sirt, delta vs cok karisik geliyo

• quote:

quote:

quote:

Cozemiyorum genel olarak. Su boyun, sirt, delta vs cok karisik geliyo

Kardesim konu anlatim kitaplarınin hepsinde onlarin sekilleri var direkt ezberle onlari;) zaten sorularda çıktığında hep ayni taslak cikiyor

• Uc senedir cografyada tek sorunum izohipsler oturup ezberlesem bir de cokca soru cozsem 3-5 gunde bile olsa oturur dimi?

• quote:

Uc senedir cografyada tek sorunum izohipsler oturup ezberlesem bir de cokca soru cozsem 3-5 gunde bile olsa oturur dimi?

Oturur tabi canim neden olmasin ekstrem bir konu degil. Dediklerimi ezberleyip sorulara basla,)

• doktorum merhabalar,
    bende fen bilimlerine gidiyorum. bu hafta basladi dersanem. her dersten 2 sb olursa ygs hallolur mu? fem'in butun derslere gore ygssini alacagim hafta ici artik. senden etkilendim fazlaca. yaprak testlerimi ve tekrarlarimi gunu gunune yapiyorum. gelecek hafta yani bu pzt.den itibaren kac saat calisma onerirsin? doktorum bir de dersaneden once gidiyosun demissin o noktayi tam anlayamadim ben ya. bu arada dersanem 1.30da bitiyo. 2de evdeyim. ona gore bana bir calisma suresi saati vs. versen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celikdelen -- 25 Ağustos 2013; 1:51:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyisland

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lonelyisland

3 sene kaybetmişin işte. ona rağmen büyük bi başarı değil bence hala kabettiğin senelerin yanında. bari bi çapa falan kazansaydın hocam onu diyorum. yoksa tabiki gelişme var.

bende diyorum ki ona ragmen büyük başarı.3 sene anneni babanı görmesen sesini yüzünü unutursun dostum :) 4 yıllık lise müfredatını unuttuktan sonra geriye elinde ne kalır.2012 ygs de 74 binden 2013 te 4 bine çekmişim daha ne yapayım adamım sen söyle.74bininci olup tıp için çalışmayı göze alabilirmiydin acaba?önce bu soruyu cevapla ;)

hazırlık okumuş muydun? okumadıysan bi senen kalmış mezuniyete. keşke bitirip öyle okusaydın yazık o kadar emek ve sene kaybetmişin. bi de 3 sene niye bekledin ki?

şu sene kaybı muhabbetini ben anlamıyorum adamı neden taşlayıp duruyosun onu da anlamış değilim.Arkadaş fikirlerini ve çalışma programını yardımcı olmak amacıyla gayet iyi anlatmış ve maddi durumlardan da söz etti farkındaysan belki çapayı bile kazansa istanbul yerine izmiri tercih ederdi bilemezsin hem sonuçta evine yakın bir yerde tıp okuyor ve tıp okurken evine yakın bir yerin nasıl olduğunu bilirmisin bilmem? sonuçta çapada tıp okumuş ama kocaelide tıp okuyan adamın onu tusta geçtiğini görmüş biri olarak söylüyorum bu ufak detaylara fazla takılıyosun arkadaşım.Adam hayallerinin peşinde koşmuş ve bana göre hiçbir şekilde sene kaybıda olmamış.Yani 5 k da olsaydı seneler geri mi alıncaktı acayip bir mantık :)

• 12'ye geçtim. Bu programı yapıyorum teşekkür ederim şimdiden. Soracağım şey şu : şimdi 11.sınıf konularını hafiften unutmuş insanım. Kimya 11 den önüme soru sorsalar yapamam. Ne yapmayalım nereye sıkıştırmalıyım
  • meslek lisesi okuyorum. haftada 1 gün okula gidicem. staj var 3 günde. bu programı uygulasam tm1 den 350 puan yapmam zormu ? yani buna benzer bir plan hazırlayıp kendime göre şekillendirsem. altyapım fazla yok ama bu sene deli gibi çalışmak istiyorum. önerilerin var mı hocam :) dershane yarın başlıyor.tm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feyzullah05

12'ye geçtim. Bu programı yapıyorum teşekkür ederim şimdiden. Soracağım şey şu : şimdi 11.sınıf konularını hafiften unutmuş insanım. Kimya 11 den önüme soru sorsalar yapamam. Ne yapmayalım nereye sıkıştırmalıyım

Kardesim faydasini gorursen ne mutlu bana, sana onerim ygs kismindaki yukunu hafiflettikten sonra yavas yavas 10-11tekrarlarina donmektir.ufak yfak onlarada baslarsin ygs yede bakarken bi yandanda okul derslerine calisman gerek. Ve evet yine demistim konuda bu programi cok calismayacaksaniz uygulamayin tutmaz diye. Bunu niye soyledim bu kadar seyi ne zaman yapicam diye sorma diye:) kisaca surekli calisman gerek kardeşim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

meslek lisesi okuyorum. haftada 1 gün okula gidicem. staj var 3 günde. bu programı uygulasam tm1 den 350 puan yapmam zormu ? yani buna benzer bir plan hazırlayıp kendime göre şekillendirsem. altyapım fazla yok ama bu sene deli gibi çalışmak istiyorum. önerilerin var mı hocam :) dershane yarın başlıyor.tm

Kardesik oncelikle isinin ne kadar zor oldugumu bil.meslek liseli olup stajlar vs zamanin calinacak altyapın zayif. Ama dur korkma eger ki cok calisirsan olmaz degil;) ki istediğin puan cok uç bir puan değil. Egerki calisma istegin gercekten varsa ve surekli calisabilecegine inaniyorsan bu programi uygula.tabiki kendi zamanlarina ve gunluk rutinine gore modifiye et biraz. Ama mantigin bu olsun. Bol bol matematik calis. Zira edebiyat daha kisa surede yogun bir calismayla halledilir. Fakat matematik biraz daha sureye yayman gereken bol soru cozmen gereken bir ders

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Feyzullah05

12'ye geçtim. Bu programı yapıyorum teşekkür ederim şimdiden. Soracağım şey şu : şimdi 11.sınıf konularını hafiften unutmuş insanım. Kimya 11 den önüme soru sorsalar yapamam. Ne yapmayalım nereye sıkıştırmalıyım

Kardesim faydasini gorursen ne mutlu bana, sana onerim ygs kismindaki yukunu hafiflettikten sonra yavas yavas 10-11tekrarlarina donmektir.ufak yfak onlarada baslarsin ygs yede bakarken bi yandanda okul derslerine calisman gerek. Ve evet yine demistim konuda bu programi cok calismayacaksaniz uygulamayin tutmaz diye. Bunu niye soyledim bu kadar seyi ne zaman yapicam diye sorma diye:) kisaca surekli calisman gerek kardeşim:)

Dersane tekrarlarının nasıl olması gerekir ? Birde anladığım kadarıyla dersane ile parelel gitmeyeceğiz değil mi ?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.