Şimdi Ara

DEV DERS PLANI...FULL SÜREÇ[KAYNAKLAR EKLENDİ!!!!]..[EGE BİLGİSAYARDAN TIP FAKÜLTESİNE] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
284
Favori
73.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mah2352

quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

quote:

Orijinalden alıntı: Feyzullah05

12'ye geçtim. Bu programı yapıyorum teşekkür ederim şimdiden. Soracağım şey şu : şimdi 11.sınıf konularını hafiften unutmuş insanım. Kimya 11 den önüme soru sorsalar yapamam. Ne yapmayalım nereye sıkıştırmalıyım

Kardesim faydasini gorursen ne mutlu bana, sana onerim ygs kismindaki yukunu hafiflettikten sonra yavas yavas 10-11tekrarlarina donmektir.ufak yfak onlarada baslarsin ygs yede bakarken bi yandanda okul derslerine calisman gerek. Ve evet yine demistim konuda bu programi cok calismayacaksaniz uygulamayin tutmaz diye. Bunu niye soyledim bu kadar seyi ne zaman yapicam diye sorma diye:) kisaca surekli calisman gerek kardeşim:)

Dersane tekrarlarının nasıl olması gerekir ? Birde anladığım kadarıyla dersane ile parelel gitmeyeceğiz değil mi ?

Bak kardesim bu nokta onemli. Bunu kacirirsan programi at cope zaten.dersaneyle paralel gidecegiz ama soyle simdi dersanede konu islendi. Onu dinlendin ince tekrarini yaptin dersanenin soru bankasindan o konuyu cozdun kapattin. Birde zaten sen dersaneden onde gideceksin. Yani senin aldigin ikinci set varya. Ordan kendin calisacaksin.oylelikle zaten dersanenin onune geciyorsun cmku bir konu dersanede 3-4 gun islenir. E sen kendin 1 gunde rahatca bitirirsin. Oyle oyle onune geciyorsun dersanenin. Sonra dersanede islenince zaten iyi kotu hakimsin ikinci tekrar. Yaprak test soru bankasi derken 4-5 kere tekrar etmis olursun konu oturur. Dusun her derste her konu icin ayni seyi yaptigini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yumurtanınfaydaları

quote:

Orijinalden alıntı: lonelyisland

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lonelyisland

3 sene kaybetmişin işte. ona rağmen büyük bi başarı değil bence hala kabettiğin senelerin yanında. bari bi çapa falan kazansaydın hocam onu diyorum. yoksa tabiki gelişme var.

bende diyorum ki ona ragmen büyük başarı.3 sene anneni babanı görmesen sesini yüzünü unutursun dostum :) 4 yıllık lise müfredatını unuttuktan sonra geriye elinde ne kalır.2012 ygs de 74 binden 2013 te 4 bine çekmişim daha ne yapayım adamım sen söyle.74bininci olup tıp için çalışmayı göze alabilirmiydin acaba?önce bu soruyu cevapla ;)

hazırlık okumuş muydun? okumadıysan bi senen kalmış mezuniyete. keşke bitirip öyle okusaydın yazık o kadar emek ve sene kaybetmişin. bi de 3 sene niye bekledin ki?

şu sene kaybı muhabbetini ben anlamıyorum adamı neden taşlayıp duruyosun onu da anlamış değilim.Arkadaş fikirlerini ve çalışma programını yardımcı olmak amacıyla gayet iyi anlatmış ve maddi durumlardan da söz etti farkındaysan belki çapayı bile kazansa istanbul yerine izmiri tercih ederdi bilemezsin hem sonuçta evine yakın bir yerde tıp okuyor ve tıp okurken evine yakın bir yerin nasıl olduğunu bilirmisin bilmem? sonuçta çapada tıp okumuş ama kocaelide tıp okuyan adamın onu tusta geçtiğini görmüş biri olarak söylüyorum bu ufak detaylara fazla takılıyosun arkadaşım.Adam hayallerinin peşinde koşmuş ve bana göre hiçbir şekilde sene kaybıda olmamış.Yani 5 k da olsaydı seneler geri mi alıncaktı acayip bir mantık :)

Eyw kardesim yazdiklarin ve düşüncelerin icin tesekkur ederim:) bende dilim dondugunce anlatmaya çalıştım:)tespitlerin cok dogru ama;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Celikdelen

doktorum merhabalar,
    bende fen bilimlerine gidiyorum. bu hafta basladi dersanem. her dersten 2 sb olursa ygs hallolur mu? fem'in butun derslere gore ygssini alacagim hafta ici artik. senden etkilendim fazlaca. yaprak testlerimi ve tekrarlarimi gunu gunune yapiyorum. gelecek hafta yani bu pzt.den itibaren kac saat calisma onerirsin? doktorum bir de dersaneden once gidiyosun demissin o noktayi tam anlayamadim ben ya. bu arada dersanem 1.30da bitiyo. 2de evdeyim. ona gore bana bir calisma suresi saati vs. versen.

Kardesim tum dersler icin iki soru bankasiyla halledersin zaten dedigim sistemi yaparsan iki den fazla bitiremezson cnku zaman yetmiyor goreceksin sene sonunda. O kadar yaprak test deneme vs;) kardesim bu dersaneden onde gitme muhabbetini az once bir arkadasa yazdim bak ustteki mesajda olacak heralde.anlamadigin birsey olursa o konuda yine yaz;) calisma suresi olarakta ayni benim gbi 2 de basla kardesim 10-11 e kadar calis. Baktin zaten konular yetismedigi zmanlarda 12-1 lere kadar calistgin olur. Evdesin zaten hani yemgi molasi fln olacak.gunde 6-7 saat calis cok cok yeterli;) ucurur seni

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

meslek lisesi okuyorum. haftada 1 gün okula gidicem. staj var 3 günde. bu programı uygulasam tm1 den 350 puan yapmam zormu ? yani buna benzer bir plan hazırlayıp kendime göre şekillendirsem. altyapım fazla yok ama bu sene deli gibi çalışmak istiyorum. önerilerin var mı hocam :) dershane yarın başlıyor.tm

Kardesik oncelikle isinin ne kadar zor oldugumu bil.meslek liseli olup stajlar vs zamanin calinacak altyapın zayif. Ama dur korkma eger ki cok calisirsan olmaz degil;) ki istediğin puan cok uç bir puan değil. Egerki calisma istegin gercekten varsa ve surekli calisabilecegine inaniyorsan bu programi uygula.tabiki kendi zamanlarina ve gunluk rutinine gore modifiye et biraz. Ama mantigin bu olsun. Bol bol matematik calis. Zira edebiyat daha kisa surede yogun bir calismayla halledilir. Fakat matematik biraz daha sureye yayman gereken bol soru cozmen gereken bir ders

çevremde ki herkes yapabilirsin,seni tanıyorsun istersen neden olmasın diyor. hocam en kötü işletme kazanmak istiyorum. kendime güveniyorum. bakalım yarın başlayacağım çalışmaya program yapmaya.

teşekkür ederim,çok faydalı bir konu :) eline sağlık.

• Çok güzel ve faydali bir konu açmışsin.. Teşekkürler hocam.. Programa da Pazartesi başlicam.. Hocam 1 sorum olacak ??
    Mezuna Kaldım ve biraz araştırma yapıp bu listeyi çıkardım .. Sizce Hangilerini almalıyım , ya da bunlara ek olarak almam gereken kitaplar var mi ?
    MAT : Fem Simetri + Karekök +Birey B +Final
    GEO : Birey B + Fem Simetri +Karekök + Final
    Fizik : Palme + Mustafa Tekinay + Final(Mustafa Başer) K.A + Bilfen
    Kimya : Palme + Birey +Fem Simetri
    Biyoloji : Fem Simetri + Palme + Fdd
    Türkçe : Fem S.B + Birey S.B + Final S.B
    Türev + İntegral : Apotemi / Yüzde Yüz
    Tarih : Final S.B
    Cografya : Fem S.B
    Dil bilgisi Konu anlatımi ??
    ++Fen Bilimleri Dershanesi'ne kayıt yaptırdım

• Kardeşim merhaba. Konuyu açtım fakat çok konu açıldığı için alt sayfalara düşüyor. Görememe ihtimalini düşünerek konunun linkini paylaşıyorum.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=80120098&p=1#80120098

• quote:

quote:

quote:

meslek lisesi okuyorum. haftada 1 gün okula gidicem. staj var 3 günde. bu programı uygulasam tm1 den 350 puan yapmam zormu ? yani buna benzer bir plan hazırlayıp kendime göre şekillendirsem. altyapım fazla yok ama bu sene deli gibi çalışmak istiyorum. önerilerin var mı hocam :) dershane yarın başlıyor.tm

Kardesik oncelikle isinin ne kadar zor oldugumu bil.meslek liseli olup stajlar vs zamanin calinacak altyapın zayif. Ama dur korkma eger ki cok calisirsan olmaz degil;) ki istediğin puan cok uç bir puan değil. Egerki calisma istegin gercekten varsa ve surekli calisabilecegine inaniyorsan bu programi uygula.tabiki kendi zamanlarina ve gunluk rutinine gore modifiye et biraz. Ama mantigin bu olsun. Bol bol matematik calis. Zira edebiyat daha kisa surede yogun bir calismayla halledilir. Fakat matematik biraz daha sureye yayman gereken bol soru cozmen gereken bir ders

çevremde ki herkes yapabilirsin,seni tanıyorsun istersen neden olmasın diyor. hocam en kötü işletme kazanmak istiyorum. kendime güveniyorum. bakalım yarın başlayacağım çalışmaya program yapmaya.

teşekkür ederim,çok faydalı bir konu :) eline sağlık.

Cok guzel kardesim azmini umarim tum sene korursun. Basarilar:)

• quote:

Orijinalden alıntı: TriNitrooToluennn

Çok güzel ve faydali bir konu açmışsin.. Teşekkürler hocam.. Programa da Pazartesi başlicam.. Hocam 1 sorum olacak ??
    Mezuna Kaldım ve biraz araştırma yapıp bu listeyi çıkardım .. Sizce Hangilerini almalıyım , ya da bunlara ek olarak almam gereken kitaplar var mi ?

Kardesim fddnin kaynaklarini cozmektense dersanenin verdiklerini bitir. Zaten cozdukce farkedeceksin fen blimlerinin kaynaklari gercekten en kalitelisi;) fddyi onermiyorum hic memnun kalmadim ben genelde hocalarda begenmez fen blimlerinde duyarsin zaten;) turkce paragrafin kotuyse birde adem cevik dogruisik yayinlarini oneriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper_3 -- 25 Ağustos 2013; 13:55:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Light iskender3

Kardeşim merhaba. Konuyu açtım fakat çok konu açıldığı için alt sayfalara düşüyor. Görememe ihtimalini düşünerek konunun linkini paylaşıyorum.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=80120098&p=1#80120098

Tamamdir bakiyorum kardesim hemen;)

• quote:

quote:

Çok güzel ve faydali bir konu açmışsin.. Teşekkürler hocam.. Programa da Pazartesi başlicam.. Hocam 1 sorum olacak ??

Kardesim fddnin kaynaklarini cozmektense dersanenin verdiklerini bitir. Zaten cozdukce farkedeceksin fen blimlerinin kaynaklari gercekten en kalitelisi;) fddyi onermiyorum hic memnun kalmadim ben genelde hocalarda begenmez fen blimlerinde duyarsin zaten;) turkce paragrafin kotuyse birde adem cevik dogruisik yayinlarini oneriyorum

Eyw sağolun hocam .. Dershane basliyana kadar almam gereken kaynak var mi (Özellikle Sayısal derslerden,Konu anlatımli kitaplar )
    Mat ve Geo 'da iyi bir Temelim vardır.. Ama sayısallar icin bunu söyleyemem .Önerebileceğiniz kitaplar var mi ? :D

• quote:

quote:

quote:

Eyw sağolun hocam .. Dershane basliyana kadar almam gereken kaynak var mi (Özellikle Sayısal derslerden,Konu anlatımli kitaplar )
    Mat ve Geo 'da iyi bir Temelim vardır.. Ama sayısallar icin bunu söyleyemem .Önerebileceğiniz kitaplar var mi ? :D

Daha fazlaya gerek yok kardesim benm aklima yatti acikcasi. Konunun basindaki kitaplarada bir bak aklina yatan olursa alablirsin;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Daha fazlaya gerek yok kardesim benm aklima yatti acikcasi. Konunun basindaki kitaplarada bir bak aklina yatan olursa alablirsin;)

Teşekkürler hocam .. Takipteyiz !!

• Her şeyden önce seni ayakta alkışlıyorum dostum, tebrikler. O kadar şey yaşanmış ve geçmiş olmasına rağmen sen hayallerinin peşini bırakmamışsın ve azimle çalışmışsın. Aslında önemli olan da bu. Çevren ne derse desin sen yoluna bakacaksın. Ben de tıp okumak için kaldım 1 sene ancak pskolojik baskılar nedeniyle sıralamam yine aynıydı. Mecburen diğer alternatif bir bölüme girdim. Ailem de kabullendi diye düşünmüştüm ancak ilerde mutlaka kendini kanıtlama yükselme egoları bilinç altında duruyor. Sen mutlu ol gerisini boşver tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandTiger

Her şeyden önce seni ayakta alkışlıyorum dostum, tebrikler. O kadar şey yaşanmış ve geçmiş olmasına rağmen sen hayallerinin peşini bırakmamışsın ve azimle çalışmışsın. Aslında önemli olan da bu. Çevren ne derse desin sen yoluna bakacaksın. Ben de tıp okumak için kaldım 1 sene ancak pskolojik baskılar nedeniyle sıralamam yine aynıydı. Mecburen diğer alternatif bir bölüme girdim. Ailem de kabullendi diye düşünmüştüm ancak ilerde mutlaka kendini kanıtlama yükselme egoları bilinç altında duruyor. Sen mutlu ol gerisini boşver tebrikler

Cok tesekkurler kardesim sagolasin;) umarim sende bolumunde ve hayatinda mutlu huzurlu olursun;) onemli birsey

• Güzel ve faydalı bir konu olmuş teşekkürler Benim de bu sene üçüncü senem olacak. Çok geciktim elimde olmayan sebeplerden dolayı ama en kısa sürede başlayacağım inşallah.

Cesaretiniz ve azminiz için de tebriker bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermisss

Güzel ve faydalı bir konu olmuş teşekkürler Benim de bu sene üçüncü senem olacak. Çok geciktim elimde olmayan sebeplerden dolayı ama en kısa sürede başlayacağım inşallah.

Tesekkurler dostim umarim sende basarili olursun;) tip mi hedef?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ermisss

Güzel ve faydalı bir konu olmuş teşekkürler Benim de bu sene üçüncü senem olacak. Çok geciktim elimde olmayan sebeplerden dolayı ama en kısa sürede başlayacağım inşallah.

Tesekkurler dostim umarim sende basarili olursun;) tip mi hedef?

Yok yok YTÜ Harita Mühendisliği istiyorum. İlk sene 170k daydım. Bu sene sınava girmedim. 50 k'ya girmem gerekiyor. Şu önümdeki engeller kalkıp çalışmaya başlayabilirsem yapacağıma eminim.

• Hocam şu ders programlarını tekrardan düzgün olarak koyar mısınız o 1 haftalık okunuyorda , haftalık ders programı olan okunmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Hocam şu ders programlarını tekrardan düzgün olarak koyar mısınız o 1 haftalık okunuyorda , haftalık ders programı olan okunmuyor

Dostum ben onlari kendim hazirlamadim ornek olsun diye bana gonderen arkadaslardan alip attim konuya. Fikir olsun diye atmistim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Hocam şu ders programlarını tekrardan düzgün olarak koyar mısınız o 1 haftalık okunuyorda , haftalık ders programı olan okunmuyor

Dostum ben onlari kendim hazirlamadim ornek olsun diye bana gonderen arkadaslardan alip attim konuya. Fikir olsun diye atmistim.

peki senin uyguladığın bir program var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.