Şimdi Ara

DEV DERS PLANI...FULL SÜREÇ[KAYNAKLAR EKLENDİ!!!!]..[EGE BİLGİSAYARDAN TIP FAKÜLTESİNE] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
284
Favori
73.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: viper_3

quote:

Orijinalden alıntı: vmaskesi

quote:

quote:

niye bırakıyorsun üniversiteni

Ben mi kardesim

evet olum kim olacak

Uniyi biraktim cok olduda ondan sasirdim. Sarmadi bilader ege bilgisayar. Cok kotu cunku maalesef kendini gelistirmeyen hocalari yenilenmeyen lablari ve bombos umutsuz bikkin ogrencileri var ne yazikki. Ege isminin hakkini verebilen bir bolum degil. Bu durumdan sonra bende herkese muhendislik teknik unide okunur diyorum.

ortam nasıl? izmir iyi sonuçta

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

niye bırakıyorsun üniversiteni

Ben mi kardesim

evet olum kim olacak

Uniyi biraktim cok olduda ondan sasirdim. Sarmadi bilader ege bilgisayar. Cok kotu cunku maalesef kendini gelistirmeyen hocalari yenilenmeyen lablari ve bombos umutsuz bikkin ogrencileri var ne yazikki. Ege isminin hakkini verebilen bir bolum degil. Bu durumdan sonra bende herkese muhendislik teknik unide okunur diyorum.

ortam nasıl? izmir iyi sonuçta

Ortam icin geliyorsan ibf ye git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim bu femin fizik ygs-lys soru bankasında oldukça fazla sözel soru var bunu çözmek gerçekten gerekli mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Light iskender3

Kardeşim bu femin fizik ygs-lys soru bankasında oldukça fazla sözel soru var bunu çözmek gerçekten gerekli mi ?

Aynen gecen sene tutturamadilar ben bu kadar sozel soru cozulurmu deyip hepsini atladim. Ama 2013 lys fizige bir bakiyorsun cogu sozel. Ve bu sorular yuzunden ben 10 yanlış yaptim.cozmek sana kalmis yani:) sneyede bu sneki gbi olabilir

• Palme soru bankasıyla bunu beraber götüreyim diyorum da sorulara bakınca çoğu sözel olarak sorulmuş. Neyse palmeyi işlem soruları bunuda sözel sorular olarak düşünüp çözmek lazım bakarsın bu seneki gibi olur sorular bu riski almak çok fena olur

• quote:

Palme soru bankasıyla bunu beraber götüreyim diyorum da sorulara bakınca çoğu sözel olarak sorulmuş. Neyse palmeyi işlem soruları bunuda sözel sorular olarak düşünüp çözmek lazım bakarsın bu seneki gibi olur sorular bu riski almak çok fena olur

Aynen bencede oyle yao kardesim;) ben onlari cozmedigime uzuldum msela o yuzden baya patladim 10 yanlis dusun iste beni ege tiptan etti;)

• quote:

quote:

Palme soru bankasıyla bunu beraber götüreyim diyorum da sorulara bakınca çoğu sözel olarak sorulmuş. Neyse palmeyi işlem soruları bunuda sözel sorular olarak düşünüp çözmek lazım bakarsın bu seneki gibi olur sorular bu riski almak çok fena olur

Aynen bencede oyle yao kardesim;) ben onlari cozmedigime uzuldum msela o yuzden baya patladim 10 yanlis dusun iste beni ege tiptan etti;)

Yeni bir edit yap abi lütfenn :):)

• quote:

Orijinalden alıntı: mah2352

quote:

quote:

Yeni bir edit yap abi lütfenn :):)

Neyi merak ediyorsun kardesim

• Basarindan ve hırsından dolayi seni tebrik ederim Ben düz lise mezunuyum .Düz lisede olduğum için sayısaldm ve ama bu sene eşit ağırlıktan sınava gircem.Ve hedefim İstanbul Hukuk. Edebiyat ve coğrafyayla sorunum yok.Sence hedefime ulaşmam imkansız mi? bu sene hangi kaynaklardan yararlanmalym ? Ve psikolojik olarak kendini nasil motive ettin? Sorularima cevap verirsen şimdiden çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: gmzynp

Basarindan ve hırsından dolayi seni tebrik ederim Ben düz lise mezunuyum .Düz lisede olduğum için sayısaldm ve ama bu sene eşit ağırlıktan sınava gircem.Ve hedefim İstanbul Hukuk. Edebiyat ve coğrafyayla sorunum yok.Sence hedefime ulaşmam imkansız mi? bu sene hangi kaynaklardan yararlanmalym ? Ve psikolojik olarak kendini nasil motive ettin? Sorularima cevap verirsen şimdiden çok teşekkür ederim

Oncelikle kaynaklarla ilgili yorumlarim konunun basinda. Oraya detayli yorumlarids yazdim isine yarayabilir;)

Isin kolay degil bu net. Hedefin son derece yuksek. Kaldi ki anladigim kadariyla tabaninda zayif. Ama tabiki olmaz degil bunun yuzlerce ornegi var. Fakat sana tavsiyem edb cog dusunmektense öncelikle matematik geometriyle ugras. Edb cografyayi bir sekilde halledersin zaten ezber agirlikli. Biliyorsun bircok sayisal ygsden sonra edb calisip hukuk kazaniyor. Bu da demektir ki matematik calisacaksin bol bol onemli nokta bu.

Motivasyonda icten gelen birsey bende sorumluluk buyuktu oyle oldu. Ama genel olarak uni yi dusunursen sikildgn zmanlarda halledersin

• Teşekkür ederim cevap verdigin için.Temelim düşündüğün gibi değil aslinda. Dershanede iyi bir derecem vardi. Bir sağlık sorunu yaşadım ygs de.Lys de kurtarmam mümkün olmadigi için yeniden hazırlanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gmzynp

Teşekkür ederim cevap verdigin için.Temelim düşündüğün gibi değil aslinda. Dershanede iyi bir derecem vardi. Bir sağlık sorunu yaşadım ygs de.Lys de kurtarmam mümkün olmadigi için yeniden hazırlanıyorum.

Genede temelinin olmasi isnin kolay oldugunu gostermiyor:) o sebeple ciddi bir calisma yapmanı oneririm

• Hocam öncelikle tebrik ederim başarınızdan dolayı Bir kaç konuda yardıma ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodyShift

Hocam öncelikle tebrik ederim başarınızdan dolayı Bir kaç konuda yardıma ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz ?

Tabi neden olmasın?

• quote:

quote:

Hocam öncelikle tebrik ederim başarınızdan dolayı Bir kaç konuda yardıma ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz ?

Tabi neden olmasın?

Cevap verdiğiniz için öncelikle teşekkür ederim Konuya gelecek olursak pm atmıştım size. İstiyorsanız buradan da sorabilirim ?
  • quote:

quote:

quote:

Tabi neden olmasın?

Cevap verdiğiniz için öncelikle teşekkür ederim Konuya gelecek olursak pm atmıştım size. İstiyorsanız buradan da sorabilirim ?

Bakayim ordan cevaplayayim kaynamis olabilr kusura bakma:)

• Ellerine saglık arkdasım o kadar konu acmıstım program ıcın yardım edin falan diye ama seninki gayet güzel bide su hosuma gitti sende ben gibi hiç çalısmamıssın eylüle kadar bende çalısmadım daha ama eylül ün 1 i dönüm noktam herkese başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: declan43

Ellerine saglık arkdasım o kadar konu acmıstım program ıcın yardım edin falan diye ama seninki gayet güzel bide su hosuma gitti sende ben gibi hiç çalısmamıssın eylüle kadar bende çalısmadım daha ama eylül ün 1 i dönüm noktam herkese başarılar

Aynen bencede kendine bir donum noktası secmen onemli. Umarim program isine yarar kardeşim; ) iyi calismalar:)

• quote:

Orijinalden alıntı: structuralengineer

konu sahibi helal olsun yalnız bölümünde bu kadar çalışsaydın çok başarılı bir mühendis olurdun farkın olurdu başarılı bir akademisyen olabilirdin mesela senin çalışma azim sıkıntın yok başarılar dilerim hayatında

Aynen bolume bu kadar enerji harcasaydim olurdu bende bunu dusundum:) ama iste bir icinden gelerek yapmak var bir mecbur oldugun icin:) benim icimde yokmus :)

• Kardesim bugün tatil günüm forumda dolanıyordum da aklımaa bişey takıldı. Sen ygs lys yi birlikte mi götürdün yoksa ygs konularını bitirip mi başladın lys sınavına ? Bir de ygs-lys çalışma sistemimiz nasıl olmalı mesela günde 8 saat çalışıyorsak bunun ne kadarı lys olmalı ne zaman başlanmalı. Forumda çogu konuda "ygs yi salla lys çalış" mantığı var bu ne kadar doğru ?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.