Şimdi Ara

DEV DERS PLANI...FULL SÜREÇ[KAYNAKLAR EKLENDİ!!!!]..[EGE BİLGİSAYARDAN TIP FAKÜLTESİNE] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
284
Favori
73.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Light iskender3

Kardesim bugün tatil günüm forumda dolanıyordum da aklımaa bişey takıldı. Sen ygs lys yi birlikte mi götürdün yoksa ygs konularını bitirip mi başladın lys sınavına ? Bir de ygs-lys çalışma sistemimiz nasıl olmalı mesela günde 8 saat çalışıyorsak bunun ne kadarı lys olmalı ne zaman başlanmalı. Forumda çogu konuda "ygs yi salla lys çalış" mantığı var bu ne kadar doğru ?

Sistem beraber calismak ustune. Ama tabi daha eylul ekimde tutupta integral calismadim. Sirayla gittim yavas yavas bitiyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim mesela ben ygs matematikte oran orantıdayım problemler ve birkaç konu kaldı. Lys ye polinomlardan başlamalı mıyım sence şuan ?

• quote:

Kardesim mesela ben ygs matematikte oran orantıdayım problemler ve birkaç konu kaldı. Lys ye polinomlardan başlamalı mıyım sence şuan ?

Tabi kinular bittikce girmen faydali su an icin bence erken ama mat1 de netsen girmende sakinca yok

• up
  • Erken görünebilir biraz kardeşim ama mat2 de taban sıkıntım var artı olarak bu senenin mat2 sorularının nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz. Açıkçası korkudan erken başlıyorum biraz da :)

• quote:

Erken görünebilir biraz kardeşim ama mat2 de taban sıkıntım var artı olarak bu senenin mat2 sorularının nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz. Açıkçası korkudan erken başlıyorum biraz da :)

Sikilmayacaksan sorun yok kardesim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

quote:

Erken görünebilir biraz kardeşim ama mat2 de taban sıkıntım var artı olarak bu senenin mat2 sorularının nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz. Açıkçası korkudan erken başlıyorum biraz da :)

Sıkılmak yok kardeşim sıkılmak yok öyle bi lüksüm yok... 3.senem bu arkadaşlarımın hepsi gitti, sevmediğim bi bölüme gidip mutsuz olacağıma bir sene daha sıkacagım dişimi. Herkes senin puanını yapsam direk giderim diyor ama hayat boyu mutsuz olacaksam niye gideyim ?Çalışmaktan başka yapacak bişeyim yok bu sene

• quote:

quote:

quote:

Sıkılmak yok kardeşim sıkılmak yok öyle bi lüksüm yok... 3.senem bu arkadaşlarımın hepsi gitti, sevmediğim bi bölüme gidip mutsuz olacağıma bir sene daha sıkacagım dişimi. Herkes senin puanını yapsam direk giderim diyor ama hayat boyu mutsuz olacaksam niye gideyim ?Çalışmaktan başka yapacak bişeyim yok bu sene

Aynen oyle kardesim devam o zman;)

• Azminizi kutluyorum. Çalışarak istediğinizi almışsınız.

4 Sene boyunca ne ders dinledim ne de soru çözdüm ve hakettiğim sıralamayı bu sene aldım. (mf4 100k) Mezuna kaldım ve bu hafta çalışmaya başlıyorum.İlk olarak dersaneye gitmek istemiyorum.Kiminle konuştuysam mutlaka dersaneye git diyorlar. Sizce de çok gerekli mi ? Düzen için diyorsanız her gün sabah 8 de kalkıcam , dayımın bürosuna gidiyorum çalışma ortamım var kimse gelmiyor. Yani düzen için diyorsanız onu sağlayabilirim. Konu anlatımı olarak internetten Fem-Körfez ve başka yayınların konu anlatımlarını indirdim. Belki dersaneye hocası kadar iyi olmaz ama güzel anlatıyorlar bence. + konu anlatım için kitap alıcam , sadece sanal ortama bağlı kalmam.Birde geçen seneden zaman denemelerini indirmiştim pdf olarak.Deneme şeklinde çıktı alabilirsem güzel olur. Ayrıca geçen seneden alıp çözmediğim körfez - fem - güvender denemeleri duruyor . Her hafta düzenli olarak onları çözerim.Dersane denemelerine katılabilirsem onları kaçırmam , birde zaman denemelerine abone olucam.

Kitap tavisyesi için şöyle bir konu açtım yardım edebilirseniz güzel olur. İlk sayfada yazmışsınız gerçi not aldım bazılarını ama konu durumuma göre tavsiye yapabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_79931675/f_//tm.htm#80584418

Ders çalışma olarak belirli bir süre koyma demişsiniz. Benim planım okuldaki sistem gibi 1-2 hafta denemekti. Yani 40 dk ders dinlerim 5-10 dk dinlenirim diyordum. Böylece saat 16:00 a kadar konu ve biraz soru çözümü yaparım diye düşünüyordum. Akşam eve gidince 2 şer test paragraf,geometri,felsefe,coğrafya,tarih çözüp günü bitiririm diye düşünüyorum.

Tarih,felsefe,coğrafya ve türkçe hariç diğer YGS konularını son 2-3 aya bırakmayı düşünüyorum. Bu yaptığım hata mı olur ? Zaten sürekli çözdüğüm denemelerle YGS'yi pekiştiricem . Mat1 konusunda sıkıntım yok. Geometri , fizik , kimya , biyoloji halledilemez mi 2-3 ayda ?

Eğer dersaneye gitmediğime pişman olursam 2. dönem yazılayım mı ? Faydası olur mu acaba.Sorularım oldukça sorarım ,aklıma şuan bunlar geldi.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 2 Eylül 2013; 12:57:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Spiritbreakerr

Azminizi kutluyorum. Çalışarak istediğinizi almışsınız.

4 Sene boyunca ne ders dinledim ne de soru çözdüm ve hakettiğim sıralamayı bu sene aldım. (mf4 100k) Mezuna kaldım ve bu hafta çalışmaya başlıyorum.İlk olarak dersaneye gitmek istemiyorum.Kiminle konuştuysam mutlaka dersaneye git diyorlar. Sizce de çok gerekli mi ? Düzen için diyorsanız her gün sabah 8 de kalkıcam , dayımın bürosuna gidiyorum çalışma ortamım var kimse gelmiyor. Yani düzen için diyorsanız onu sağlayabilirim. Konu anlatımı olarak internetten Fem-Körfez ve başka yayınların konu anlatımlarını indirdim. Belki dersaneye hocası kadar iyi olmaz ama güzel anlatıyorlar bence. + konu anlatım için kitap alıcam , sadece sanal ortama bağlı kalmam.Birde geçen seneden zaman denemelerini indirmiştim pdf olarak.Deneme şeklinde çıktı alabilirsem güzel olur. Ayrıca geçen seneden alıp çözmediğim körfez - fem - güvender denemeleri duruyor . Her hafta düzenli olarak onları çözerim.Dersane denemelerine katılabilirsem onları kaçırmam , birde zaman denemelerine abone olucam.

Kitap tavisyesi için şöyle bir konu açtım yardım edebilirseniz güzel olur. İlk sayfada yazmışsınız gerçi not aldım bazılarını ama konu durumuma göre tavsiye yapabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_79931675/f_//tm.htm#80584418

Ders çalışma olarak belirli bir süre koyma demişsiniz. Benim planım okuldaki sistem gibi 1-2 hafta denemekti. Yani 40 dk ders dinlerim 5-10 dk dinlenirim diyordum. Böylece saat 16:00 a kadar konu ve biraz soru çözümü yaparım diye düşünüyordum. Akşam eve gidince 2 şer test paragraf,geometri,felsefe,coğrafya,tarih çözüp günü bitiririm diye düşünüyorum.

Tarih,felsefe,coğrafya ve türkçe hariç diğer YGS konularını son 2-3 aya bırakmayı düşünüyorum. Bu yaptığım hata mı olur ? Zaten sürekli çözdüğüm denemelerle YGS'yi pekiştiricem . Mat1 konusunda sıkıntım yok. Geometri , fizik , kimya , biyoloji halledilemez mi 2-3 ayda ?

Eğer dersaneye gitmediğime pişman olursam 2. dönem yazılayım mı ? Faydası olur mu acaba.Sorularım oldukça sorarım ,aklıma şuan bunlar geldi.

Şimdiden teşekkürler.

Kardesim dersaneye eger yapabilecegine inaniyorssn gtmene gerek yok. Gerekli teknik altyapiyida hazirlamissin zaten cok skinti yasamazsin. Gereken herseyi halletmis olursun.

Dedigim gibi kardeşim sistemini bozmazsan eger halledersin. Ama bozdugun takdirde siknti yasarsin buna dikkat et;)

Tarih cografyayo son bir aya bıraktım ben senn icinde sknti olmaz onu dert etme;)

Ayni okul sistemiyle devam et bencede mantkli. Kitsp konunada bakiyorum smdi

• Teşekkürler yorum için. Kitaplar bir sebepten dolayı yarına kaldı. Yarın almaya gidicem.
  • Yerinde olsam dershaneye kapağı atmaya bakardım çünkü temelin yok gözüküyor.Dershaneye gitmeden kimse kolay kolay ilk 10k ya giremez.

• berkay abİ geometrı calısma nasıl olmalıdır bende guvender kolay geometrı var temelım sıfır...

• quote:

Orijinalden alıntı: cCc.KaaN.cCc44

berkay abİ geometrı calısma nasıl olmalıdır bende guvender kolay geometrı var temelım sıfır...

Gayet iyi temeli olmayanlar icin ideal bir kitap kardesim

• Ya kardeşim şu femin konu özetli soru bankası varya ne lanet bişey ya :) tamam hakkını vermek lazım gayet güzel soruları var ama çözüm için hiç yer yok. İnan her sayfayı bitirince bu yüzden sövüyorum. Karekökün ygs soru bankasını inceledin mi hiç ? fen bilimleriyle karekök gideyim diyorum mat1 de +fem dergidekisindeki sorular ve yaprak testler

• quote:

Ya kardeşim şu femin konu özetli soru bankası varya ne lanet bişey ya :) tamam hakkını vermek lazım gayet güzel soruları var ama çözüm için hiç yer yok. İnan her sayfayı bitirince bu yüzden sövüyorum. Karekökün ygs soru bankasını inceledin mi hiç ? fen bilimleriyle karekök gideyim diyorum mat1 de +fem dergidekisindeki sorular ve yaprak testler

Aynen femde genelde oyle bir durum var tum dersler icin gecerli ama bundan dolayi cozmeyeyim diyenide ilk defa goruyorum :D karekok sacma spaan boyle herseye formul vermeye calisiyor onlari dikkate almazsan kotu bir yayin dgil ama fem ve fen blimlerinden sonra gelir onerilerimde genede

• quote:

quote:

Ya kardeşim şu femin konu özetli soru bankası varya ne lanet bişey ya :) tamam hakkını vermek lazım gayet güzel soruları var ama çözüm için hiç yer yok. İnan her sayfayı bitirince bu yüzden sövüyorum. Karekökün ygs soru bankasını inceledin mi hiç ? fen bilimleriyle karekök gideyim diyorum mat1 de +fem dergidekisindeki sorular ve yaprak testler

Aynen femde genelde oyle bir durum var tum dersler icin gecerli ama bundan dolayi cozmeyeyim diyenide ilk defa goruyorum :D karekok sacma spaan boyle herseye formul vermeye calisiyor onlari dikkate almazsan kotu bir yayin dgil ama fem ve fen blimlerinden sonra gelir onerilerimde genede

:D şu çözmeyeyim olayı şu aslında, elim alışmış işlemleri büyük yazmaya yerde olmayınca hay ben senin gibi kitabın diye başlıyorum yoksa soruları güzel gerçekten :D şöyle fen bilimleri gibi güzel boşluklar yok. Neyse madem fem karekökten önce geliyo diyosan çözecez artık :D

• İyi akşamlar. Geometrim biraz zayıf ne alabilirim ? Analitik özellikle hiç birşey bilmiyorum. Analitik için tavsiye edeceğiniz ayrı bir kitap var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spiritbreakerr

İyi akşamlar. Geometrim biraz zayıf ne alabilirim ? Analitik özellikle hiç birşey bilmiyorum. Analitik için tavsiye edeceğiniz ayrı bir kitap var mı ?

Kardesim guvender ve birey a ile basla kardesim ;)

• Kardeşim şimdi biz çalışırken kendi konu özetimizi çıkarıyoruz ya dershanede dersler başlayınca ders sırasında kendi kaynagımızdan tekrar edip soru mu çözelim derste yoksa hocayla birlikte yeniden defter tutmaya gerek var mı ? bazı hocalar tutturuyo yaz yaz diye de kendi kaynagımız var zaten gerek var mı tekrar yazmaya ?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.