Şimdi Ara

DEV DERS PLANI...FULL SÜREÇ[KAYNAKLAR EKLENDİ!!!!]..[EGE BİLGİSAYARDAN TIP FAKÜLTESİNE] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
284
Favori
73.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mezunum. Abi hergun 7 saatlik programima uyunca kendimi robot gibi hissediyorum. Sen nasil 21 saat calistin birgunde olsa. İnanasim gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertugrulocak

Mezunum. Abi hergun 7 saatlik programima uyunca kendimi robot gibi hissediyorum. Sen nasil 21 saat calistin birgunde olsa. İnanasim gelmiyor.

Valla bende kendime inanamamistim ama gercekten bir gun oldu

• Rozirvid

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

quote:

Mezunum. Abi hergun 7 saatlik programima uyunca kendimi robot gibi hissediyorum. Sen nasil 21 saat calistin birgunde olsa. İnanasim gelmiyor.

Allah emeklerini boşa cikarmamis abi. İnsaalah ileride cok rahatlik cekersin.O zamanlari güzel anarsin. Bide sunu sormak istiyorum. Cok yogun program gercekten. İlk senesinde capa tipi kazananlar abilerim bu kadar calismadi.534 yapmislardi mf3 te Bu calismanin en buyuk sebebi 3 senede ygslys ozellikle lys konularini unutmanizdan oturumu. Cunku ben yuzde 90 test deneme ile hasirnesirim. Konu anlatimlar az yada cok aklimda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulocak -- 15 Ekim 2014; 23:51:01 >

• quote:

quote:

quote:

Allah emeklerini boşa cikarmamis abi. İnsaalah ileride cok rahatlik cekersin.O zamanlari güzel anarsin. Bide sunu sormak istiyorum. Cok yogun program gercekten. İlk senesinde capa tipi kazananlar abilerim bu kadar calismadi.534 yapmislardi mf3 te Bu calismanin en buyuk sebebi 3 senede ygslys ozellikle lys konularini unutmanizdan oturumu. Cunku ben yuzde 90 test deneme ile hasirnesirim. Konu anlatimlar az yada cok aklimda.

Tabi ki aynen maalesef oyle. Ben dumduzdum tekrar calismaya basladigimda. Hic eser yoktu. Kaldi ki temelimde cok cok iyi degildi zaten mat1im mat2 im oyle ahim sahim seviyede degildi. Biyoloji hic calismamistim hayatimda mesela. Bunlae hep etken oldu. Biraz temelim olsaydi biraz da bu kadar dumduz olmasaydim kitao karistirsaydim 3 yil icinde cok cok daha iyi sonuclar gelirdi diye dusunuyorum.

• Ekleme: Bir sene once grdigim ygs de 78 bininci olmustum mesela. Oradan cektigimi dusunebilirsin.

• quote:

Ekleme: Bir sene once grdigim ygs de 78 bininci olmustum mesela. Oradan cektigimi dusunebilirsin.

Hocam bır tıp ogrencısı olarak gozlemlerınız nasıl ? Yanı asosyal yasantı,full tıp dersı modunda mısınız ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararli konu cok tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: PasoBLC

quote:

Ekleme: Bir sene once grdigim ygs de 78 bininci olmustum mesela. Oradan cektigimi dusunebilirsin.

Hocam bır tıp ogrencısı olarak gozlemlerınız nasıl ? Yanı asosyal yasantı,full tıp dersı modunda mısınız ?

Ya simdi bu biraz senin secimine nasil bir ogrenci olmak istedigine bagli. Asosyal bir tf ogrenciside olabilirsin. Surekli calisirsin gunluk tekrar yaparsin kaynak kitap okursun vs o zaman ister istemez asosyal olursun. Ama yok ben son iki hafta calisirim kapatirim dersen kaynak kitap okumadan notlardan okuyup sinavlara girersin. Ha burda kaybin tabikide not olur. Ama oda senin bilecegin sey. Ben son iki haftaciyim. 60 min alayim kafasindayim. Ama geri kalan zamanda okula dogru duzgun gtmiyorum bile yoklamanin zorunlu oldugu pratikler disinda. Napiyorum uyuyorum spora gidiyorym sosyal hayatimi yasiyorum vs vs. Gayette zaman kaliyor. Son iki hafta yogunlasiyorum kutuphane vs derken sinavlar geliyor zaten.

• hocam bende mezunum bazen canım hiç çalışmak istemiyor engel olamıyorum. Sen bunu nasıl yendin

• Konu 2013 de bitmiş ama arkadaş inşallah sesimi duyarsın.bende şuan marmara işletmedeyim ve 3.sınıfım.bölümü zerre kadar benimsemedim bunun için hem okula gidio hem sınava çalışıyorum.hukuk okumayı çok istiyorum ama sen öyle programlı çakılmışsın ki hem üniye gidip hem ygs çalışmkla olmaz gibi geliyor.sence bu sevdadan vaz mı geçeyim? Tıp ve hukuj farklı şeýler ama senelerini kaybettiğine değdi mi? Mutlu musun? Bana ne önerirsin?

• quote:

Orijinalden alıntı: hylcihkçu

Konu 2013 de bitmiş ama arkadaş inşallah sesimi duyarsın.bende şuan marmara işletmedeyim ve 3.sınıfım.bölümü zerre kadar benimsemedim bunun için hem okula gidio hem sınava çalışıyorum.hukuk okumayı çok istiyorum ama sen öyle programlı çakılmışsın ki hem üniye gidip hem ygs çalışmkla olmaz gibi geliyor.sence bu sevdadan vaz mı geçeyim? Tıp ve hukuj farklı şeýler ama senelerini kaybettiğine değdi mi? Mutlu musun? Bana ne önerirsin?

Kardesim ben okulla beraber yuruyecegine inananlardan degilim. Ya komple brakacaksin ya yoluna devam edeceksin. Dusuncem bu yonde

• Böyle de çok mutsuzum denemekten başka çarem yok yine de çok saolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: freeday

quote:

Orijinalden alıntı: lonelyisland

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lonelyisland

quote:

Orijinalden alıntı: Clarkus

Çok mütevazi birisn kardeşim , imkanım ve ortamım olsaydı inan ki senin kadar da yapabilirdim , Allah gönlüne göre versin.. @lonelyisland

bunun mütavazilikle alakası yok. "ortuduğun yerden" demeyeceksin o zaman. bilip bilmeden konuşuyosunuz. sizin için başarı ilk senede iyi puan alamayıp istenilmeyen bi bölüme gidip 3 sene sonra tekrar sınava girmek mi? bunu başka biyerde söylemeyin gülerler.

tamam kardeşim sen allahsın sen kitapsın.en iyisini bilirsin.iyi bir bölüme giripte böyle insanlara üstten bakma hakkını kim veriyor anlamıyorum.Senin başarın kendine.600 binden ilk yüzbine giren adamda ben başardım diyor.Onu da mı aşağılayacaksın?herkesin gerçekleri kendine.Boş yorumlar yapıp asabımı bozmaya başladın.Sen kimsin ki ilk 100 e girdin diye herkesi hakir görüyorsun.o başarı sana göre başarıdır.bitti daha ötesi yok.Herkesin başarısı kendine.Senin benim başarım/başarısızlıgım hakkında yorum yapman yanlış zaten.

burada başardım diye caka satmayacaksın o zaman. git başarını senin gibi 3-4 sene 18 yaşındaki tayfayla sınava girenlerle yaşa.

ego tatminini senin üzerinde yapıyor saçma sapan konuşuyor işte cevap verme boşver ilk 100 girmiş ben seni görücem ilerde patronların yanında 8 saat çalışıcaksın sanki ne farkın var :D

Alıntıları Göster
    Kardeşim helal olsun yaptığın iş kolay değil + psikolojik durumu var 3 senenin ardından tekrar hazırlanmak döt ister. Burada insanları aşağılamaya çalışan ezik tipleri sallama bu bir başarıdır kolay değil yaptığın iş Tebrikler kardeşim.

• Saol varol moral oldun gerçekten destek olan kimsede yok arkamda böyle düşünen birilerinin olması gerçekten güzel:)

• quote:

Orijinalden alıntı: hylcihkçu

Saol varol moral oldun gerçekten destek olan kimsede yok arkamda böyle düşünen birilerinin olması gerçekten güzel:)
    Öncelikle bu başarından dolayı seni kutlarım kardeşim gerçekten azim ve kararlılık isteyen bi iş. Şuan son senem (Lise 4) Ve ben çalışmalara bu hafta başladım senin yaptığın gibi konuları haftalara böldüm inş. 15 haftada biticek ygs sence çok mu geç kaldım?
  • İnsallah herkes hayallerine ulasir emeginin karsiligini alir konu cok faydali tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalafcn

Öncelikle bu başarından dolayı seni kutlarım kardeşim gerçekten azim ve kararlılık isteyen bi iş. Şuan son senem (Lise 4) Ve ben çalışmalara bu hafta başladım senin yaptığın gibi konuları haftalara böldüm inş. 15 haftada biticek ygs sence çok mu geç kaldım?

En gec subat ortasi bitmis olsun cnku denemeler icin ancak yeterli sure kaliyor. Tabi bu sure zarfinda lysde mutlaka calis
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemalafcn

En gec subat ortasi bitmis olsun cnku denemeler icin ancak yeterli sure kaliyor. Tabi bu sure zarfinda lysde mutlaka calis

Alıntıları Göster
    Dershaneyle kendi programın arasında ne kadar fark vardı peki konu olarak ? mesela sen kendi programında hangi konudayken dershanede hangi konu işleniyordu ? diğer bir sorum da soru bankalarını konuyu bitirdikten hemen sonra mı yoksa diğer günlere sarkıtıyor muydun acaba diğer güne falan ?

• hort
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.