Şimdi Ara

DEV DERS PLANI...FULL SÜREÇ[KAYNAKLAR EKLENDİ!!!!]..[EGE BİLGİSAYARDAN TIP FAKÜLTESİNE] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
284
Favori
73.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Evil.Blade

Hocam şuan tam senin başladığın konumda gibiyim.Müh okuyorum hazırlık ve biri okudum ve tıp istiyorum sana pm attım cevap bekliyorum

cevaplandı.
  • Hocam pm attım cevap verirsen çok memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel paylaşım. Takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: orangutan59

büyük cesaret bilgisayar mühendisliğini 2.sınıftayken bırakıp, tekrar hazırlanmak ve 21 yaşında okuması en uzun bölüm olan ( hem okul uzmanlık vs vs ) tıp seçmek. iş hayatına atılman çok uzun sürecek gibi geliyor tebrik etmek lazım bu cesaretini. hakkında hayırlısı olsun mutlu olacaksan sorun yok tabi

bu kadar sene kaybına deger mi ki
  • Kim ne derse desin basarilarinizi tebrik ediyorum azminiz ve hirsiniz cok guzelmis.Hemde ck yararli ayrica stratejik zekaniz fevkalede.

• jokerzalim J kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam yorumunuz icin yardimci olabildigim kisiler varsa ne mutlu

• Cevaplandi.

• Bende şu an 1. sınıftayım. Hazırlık okumadan direk bölüme geçtim. Fakat hiç memnun değilim. Bu sene de bölüm değiştiririm diye girecektim sınava ama hiç ama hiç çalışmadım. Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Bölümü dondurup yazdan itibaren çalışmaya başlayıp seneye gerçek anlamda hazırlanıp girsem mi diye düşünüyorum. Kafam çok karışık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Bende şu an 1. sınıftayım. Hazırlık okumadan direk bölüme geçtim. Fakat hiç memnun değilim. Bu sene de bölüm değiştiririm diye girecektim sınava ama hiç ama hiç çalışmadım. Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Bölümü dondurup yazdan itibaren çalışmaya başlayıp seneye gerçek anlamda hazırlanıp girsem mi diye düşünüyorum. Kafam çok karışık...

pm de atmışsın dostum cevapladım
  • Faydalı bir konu takipteyim

• Merhaba, öncelikle tebrik ederim. Başarılarınızın devamını diliyorum umarım mutlu olursunuz. Sakarya'yı bıraktım ve mezuna tekrar kalma kararı aldım. Yarından itibaren çalışmaya kesinlikle başlıyorum. Fakat kafama takılan bir problem var. Bir program hazırladım, programa uyarsam çok çok iyi gideceğimi düşünüyorum ama programa uymak o kadar da kolay değil gibi. Program şöyle;

https://i.hizliresim.com/YNNmZA.jpg

Programa uyulur uyulmasına da ben şu an bir işte çalışıyorum ve Eylül sonuna kadar çalışmak zorundayım. Günde 6-7 saat boşluğum olabiliyor. 1 haftada da hem bu konuları çalışıp hem testlerini çözebilir miyim? Zor gibi duruyor ama benim yine de umudum var. Sizin de fikirlerinizi alırsam sevinirim. Teşekkürler..

• Bir ara okurum, hort.
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Belle

Bir ara okurum, hort.

+1
  • Marchegiani kullanıcısına yanıt
    Dostum oncelikle kolay gelsin. Ne iste calistigina biraz bagli acikcasi. Temponada bagli. Sonucta kalan zaman dinlenme ve uyuma ustunden gidiyor calisirken.sonucta hem okuyup hem calisan bir suru ornek var yapilamaz diye birsey yok zorlanacagin kesin zorlandigin noktada onerim vites dusur en azindan eylule kadar. Ornegin 3 saat calisacagina 1 saat calis konu hedeflerini dusur. Ama yinede calis. Dedigim gibi yaparsan sikinti yasayacagini sanmam. En azindan bazal bir calisma yapmis olursun

• viper_3 kullanıcısına yanıt
    PM attım reis bi bakabilecen mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Esoes12

PM attım reis bi bakabilecen mi

cevaplandı.
  • viper_3 kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi tıp fakültesinde ne durumdasınız. Memnun musunuz

• turaciokan T kullanıcısına yanıt
    Memnunum dostum ufak tefek tabiki memnunsuzluklar oluyor ama genel anlamda memnunum diyebilirim

• Harbi derin bi plan

• quote:

Orijinalden alıntı: selimgero

Harbi derin bi plan
    konuyu ne diye hortlatıyorsun len
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.