Aman ne üzüldüm |
Dev kripto para madeni yandı, zarar büyük (3. sayfa)
-
-
Bizim derdimiz 15-20 tane ekran kartı olan insanlarla değil...YouTube bir videolar var adam resmen spor salonu kadar alana binlerce ekran kartını koyup mining yapıyorlar. Kimsenin kazancında gözümüz yok ama zaten bu ülkede doları kimse tutamıyor, bir de üzerine chip krizi, bir de bu madenci tayfası...
Çarşıda, pazarda 3-4 tane ürün satıp bu devlete dünya kadar vergi veren insanları düşününce bu mining bana çok haksız kazanç gibi geliyor.
Şurada gidip kıç kadar 10 metre kare bir çay ocağı açalım, eşşek yükü ile vergi alırlar değil mi her ay bizden ? Ama kamyon garajı büyüklüğünde bir yerde suya sabuna dokunmadan cayır cayır bitcoin kassın millet...Valla ne güzel işmiş bu...
Ben devlette yetkili olcam bunlara göz açtırmam...
-
size zararını bvar hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkese zararı var,vergi zararı,yasaları bypas etmek,stokculuk,Dunyaya verdigi zarar 15m otomobilin yaydıgı emisyon,Yunanistan dan fazla CO salınımı, zor uretilen enerjinin,elektirigin bosa israfı...
Umarım bir gun gelip Teknolojik Kalpazanlık olan kripto paraların ve bunun alt kolu miningin yasaklandıgı bu isi yapanların hapis dahil cezalandırıldıgı,stokculuk toptancılık yasa ihlali vergi kaybı gibi nedenlerden cezalandırıldıgı gunleri de cok yakında gormek nasip olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 22 Aralık 2021; 0:38:44 > -
he abi sen yapamıyorsın ondan olabilir racofeller gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teshisi koymussun bravo...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X