Şimdi Ara

Dev kripto para madeni yandı, zarar büyük (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tamam hepimiz bu tiplerin allah belasını versin diyoruzda oyun oynayamıyorsun diye birilerinin yanmasını istemek... Birde 10 tane like almış...

• 60 Bin dolar size küçük gibi geliyor değil mi. Ben ekran kartlarımı 1000 dolardan aldım. Yaklaşık 60 adet kart eder belki. Türkiyede 3000-4000 dolara satıldığından Türklerin anlaması imkansız. 

• Çoğu oyuncu ya kripto para sahibi veya sahibi olmak için can atıyor elinde fırsatı olsa kendisi de madencilik yapar niye şikayet etsinler anlaması güç. 

• Buda 2017-2018 mining çılgınlığı zamanından kalan bir foto

Dev kripto para madeni yandı, zarar büyük
  • Hepsi beter olsun kökten yansın hepsinin madenleri.

• iyi olmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunda oynuyorum kripto borsasında al sat ta yapıyorum ama madencilik yapanlara bu kadar garezi olanları anlamıyorum, ekran kartlarını ucuza alabilseler ve bu eth ve $ kuru ile kazım yapabilec3k olsalar burada, beter olsun diyen herkes çatır çatır mining yapar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hedef alınan kişiler bireysel olarak ufak çapda madencilik yapanlar değil, bu şerefsizler yüzünden ekran kartları msrp değerinden satılmadı. Bunun gibi ve daha büyüğü olarak binlercesi var, özellikle Çin Rusya ve ABD'de. Örneğin 3080'in normalde msrp'si 700$, custom modellerin 1000$ olacağı düşünülürse + 250$ vergi desek, bugünkü kurla bile 1250$ x 13 = 16.250TL yapar ama 30.000TL'ye satılır hale geldi. Şahsen kripto paranın değerinin 2020'deki büyük artışından sonra, 2022 ve sonrasında da ekran kartlarının fiyat durumunun normale geleceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 14 Aralık 2021; 11:24:2 >
  • Ekran kartlarının pahalı olmasına neden oluyorlar, insanlar yansın gebersin, ben de orada olsam benzin dökerdim diye coşkuyla kendinden geçmek ... Dev kripto para madeni yandı, zarar büyük 

• Çatır çatır oyunumuda oynuyorum kripto alım satımıda yapıyorum. Hatta sizin kart bulamıyoruz dediğiniz günlerde kriptodan kazandığımla kartıda aldım yeni sistemde kurup oyun oynamaya devam ettim. Artan paraylada kripto alım satımına devam ediyorum.

Kripto aslında aklını çalıştıran kıt kanaat geçinmeye çalışan için büyük bir nimet olması gerekirken sizin gibi vizyonsuzlar ve ota boka şikayet edenler nimete küfrediyor.

Miningciler gebersin diyenler için çok güzel bir deyim var. "Kedi uzanamadığı ciğere mundar der"

Not: Mining hiç yapmadım yapmayıda düşünmüyorum.

• 60 bin dolar büyük çaplı madenciler için kablo parasıdır ayrıca 12 gb rtx 2060 ekran kartını ilk defa duyuyorum, 6 olmasın o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrygl -- 14 Aralık 2021; 15:06:20 >
  • Yersen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9CAFB864 -- 14 Aralık 2021; 15:59:11 >
  • sigortalayıp kendi yakmıştır bu eleman çöküşün kokusunu erken almış olabilir. onca donanımı millet işkillendirmeden elden çıkartmanın yolunu bulamazdı yakarak kendi kurtulmuştur çıkar kokusu borsalar çöküşe geçtiğinde öylemi değilmi

• Mion kullanıcısına yanıt
    Evet.. Bi like ta benden Mion a Aliciimm....

• Gezegenin,Dunyanın agzına s..tılar 15milyon aracın yaydıgı emisyonu yayıp Yunanistan dan fazla CO2 dogaya salıyorlar ,Dunya Elektiriginin onemsenmeyecek bir kısmını bosa harcıyolar, karsılıgı olmayan bir saadet zinciri icin sırf yatarak para gelsin diye, ayrıca stokculuk yapıyorlar,cok yuksek ihtimalle vergi kaybına neden olarak aylık 5-6 yasal sınırın cooook ustunde kart getirip stokculuk,karaborsaya neden oluyorlar yetmiyor evlerde,dukkanlarda,fabrikalarda nukleer santral gibi bu rig denen meretlerle elektrigi bosa harcayıp dısa bagımlılıgı artırıyorlar yetmiyor hepsi ticari ama gorunurde bireysel kullanıcılar nereden bakarsan bak ulkeye,Dunyaya her turlu zararları var.

İng Ekonomi Bakanı karsılıgı yok paranızı sıfırlamak istiyorsanız alın diyor,Rusya 2. Banka Ceo su karsılıgı yok diyor.Ama Dunya, Dunyaya ve Ulkelere bu kadar zarar veren seyi hala izliyor.

Hicbir karsılıgı,guvencesi,takas ozelligi olmayan hicbir degeri olmayan seye deger biciliyor.20 yasında veletler Bitcoin cıkardım,Ethereum cıkardım diyor.Sırf yattıgımız yerden para yagsın diye enerjinin,Dunyanın icine ediliyor.Ve bu rig denen meretlere eski parayla 5 trilyon,10 trilyon vb paralara sitelerde satıyorlar bakalım nereye kadar seyredilecek?

Hepsi yansın zerre umrumda olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 15 Aralık 2021; 1:24:8 >

• Dolar olarak bakıldığında bu sektörde 60bin dolar hiç de büyük bir rakam değil.

• çöken senin saçma komplo teorilerin olur anca... kripto para borsası kalıcı...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.