|
Dev kripto para madeni yandı, zarar büyük
-
-
Beter olun, İnşallah tüm kripto maden fabrikaları yanar.
-
Bu kadar para yatırıpta düzgün bir yangın söndürme sistemi olmaması... En azından şu su toplarından koyaydı.
-
Arkadaş bunlar da TSMC gibi "yapmur yağdı, sel bastı, meteor düştü" diyecekse ooo hooo ohh çekecek çilemiz var bizim ansını satam
-
60k dolar zarar devede kulak bile değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
60 bin dolara dünya çapında reklam, bedava... Bunda haber değeri gören medya için ne demek lazım bilemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 13 Aralık 2021; 16:43:51 >
-
Bunlarda para alıyor bunların geçim kaynağı da bu sadece legal fatura kestikleri habercilikten mi para kazanıyorlar sanıyorsunuz bu işten iyi para yediler
-
oyun oynıyamıyoruz ekran kartı alamıyoruz diyen bebeler doluşmuş yine millete beddua ediyorlar bide yazık sizin kafanıza ekmek aslanın azında insanlar bir şekilde geçinmeye çalışıyor bunlarda ağlasın dursun burada yazın etrafta kart doluydu fiyatlarda uygundu alsaydınız yok dahada düşecek yok bilmem ne dediniz durdunuz daha çok ağlarsınız ...
-
Arkadaşlar ben de kart alamıyorum ama sizin gibi de bela okumuyorum, neyin kafasını yaşıyorsanız onu bırakın bence.
Piyasada talep gören şey değerlenir, sizin derdiniz miningçiler değil paranızın olmaması olsa. Mining sistem kurardınız zaten, maval okumak romatizm yapmak basit sizin için.
-
Üzülen oldu mu eyyyy forum?
-
Muhasebesinde mi çalıştın? Nereden biliyorsun nereden ne kadar kazandıklarını?
Eleştirinin de bi dozu olmalı. Böyle fütursunca atıp turarak eleştiri yapılmaz...
-
Beter olun, yansın kül olsunlar.
-
Kripto para ya çok kazandırıyor ya da çok mağdur ortaya çıkarıyor. Kripto para madenleri komple yansa da bizde kurtulsak.
-
Ne kadar profesyonel bir haber. Nerdeyse “yangının bedduadan çıktığı düşünülüyor “ diyecekler 😁. Oyuncuların ahı tuttu ne demek 😁. Muhtemelen elektrik sistemine fazla yüklendiler işte.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kimin zararı var anlamadım.o kadar yatırımı yapan zaten sistemi sigorta etmiştir.expertiz raporu ardından adam aynısını getirir kurar.kripto paralar da borsaların dijital cüzdanlarında ya da 3rd parti cüzdanlarda duruyor. bir binadaki 3-5 bilgisayar yandı diye cüzdanlar etkilenmez.olsa olsa madenlenen coin'in piyasa değeri biraz düşer o kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 13 Aralık 2021; 18:23:46 > -
Ya Allahınızı severseniz 3 katlı 60bin dolarlık derme çatma madencinin "tükkanının" yanması ne ekran kartı piyasasını sallar ne de bitcoin fiyatını milim kıpırdatır. Mahalledeki bakkal iflas etti diye büyük marketlerin çökeceğini düşünmekten farkı yok. Ya elektrik kaçağı yada soğutmayı becerememiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac1DBuRN -- 13 Aralık 2021; 18:51:49 >
-
Aç sitenin bitcoin cripto haberlerini bak istatisklerine yerle yersiz günde 5 -10 coin haberi aç o 2 si 1 videolarını bak geçmişe dönük bitcoin logo ları muhabbet lerine ben kimseyi fütürsuz yere yargılamıyorum.
Bu tarz habercilik bilinçsizlikle açıklananacak kötü iş yapmaklar hazırcılıkla açıklanamayacak kadar haber içerik atıldı emeksizce her türlü ispatlarım sana bu söylediklerimi
-
Kripto haberi görünce moralim bozuluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
60 bin dolara dünya çapında reklam, bedava... Bunda haber değeri gören medya için ne demek lazım bilemedim.
|
Beter olun, İnşallah tüm kripto maden fabrikaları yanar.
|
Arkadaşlar ben de kart alamıyorum ama sizin gibi de bela okumuyorum, neyin kafasını yaşıyorsanız onu bırakın bence. Piyasada talep gören şey değerlenir, sizin derdiniz miningçiler değil paranızın olmaması olsa. Mining sistem kurardınız zaten, maval okumak romatizm yapmak basit sizin için. |
Beter olun, yansın kül olsunlar.
|
Kripto para ya çok kazandırıyor ya da çok mağdur ortaya çıkarıyor. Kripto para madenleri komple yansa da bizde kurtulsak.
|
Ya Allahınızı severseniz 3 katlı 60bin dolarlık derme çatma madencinin "tükkanının" yanması ne ekran kartı piyasasını sallar ne de bitcoin fiyatını milim kıpırdatır. Mahalledeki bakkal iflas etti diye büyük marketlerin çökeceğini düşünmekten farkı yok. Ya elektrik kaçağı yada soğutmayı becerememiştir.
|
tamam hepimiz bu tiplerin allah belasını versin diyoruzda oyun oynayamıyorsun diye birilerinin yanmasını istemek... Birde 10 tane like almış...
|
Üzülen oldu mu eyyyy forum?
|
Hepsi beter olsun kökten yansın hepsinin madenleri.
|
Benzer içerikler
- netflix üyelik
- biyografi sözleri
- spotify mod apk
- instagram seni engelleyen kişinin profilini görme
- whatsapp profil sözleri kısa
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X