|
Dev Microsoft Windows kesintisi: Dünya çapında “mavi ekran” hatası!
-
-
Microsoft demek sorun demek alternatif tek çözüm linux işletim sistemidir.
-
Sistem çöküyor dünya duruyor yazık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende diyorum sabahtan beri Denizbank a havale yapıyorum para niye geri gelip duruyo
Abi gözünüzü seveyim koskoca Server A linux dururken Windows kurmak bir de üstüne crowdstrike diye bilmediğin bir uygulamayı kurmak nedir yav? Türkiye haricinde Server tarafında Windows zaten yok Microsoft bile Linux rhel server kullanıyor. Bu işler yüzünden işi aksayan varsa sistemcisinin iş bilmezliğidir.
-
kullanma kılavuzu 2 kelimeden oluşuyor
Tojite hiraku
kapat aç
-
Ben şu saatten sonra kimin bankası çöktüyse Bi daha o bankayı kullanmam. Linux kullansa hem verilerimiz güvende olurdu hem de çökmezdi.
-
2024 yılında hâlâ windows kullanan iş bilmez şirketlere müstahak. 1975 yılında mıyız ya? Neymiş de crowdstrike 'ın bir güncellemesi ile patlamış her şey. Lan bu kadar saçma sapan sistem mimarisi yaparsan tabii ki her uygulama sistemi patlatır. Windows dediğin zıkkımdan sunucu olmaz olsa olsa teknoloji bilgisi oyun ve steam'den ibaret ergen tayfaya eğlence aracı olur.
İyi ki Windows'u yıllar önce terkedip pardusa geçmişim 🙂
Great reset ! Test aşamaları
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sorun yalnızca senin server ın değil. Bağlı kullandığın tüm hizmetlerin server ı. İçlerinde crowdstrike kullanan varsa geçmiş olsun. Tüm sistem sekteye uğruyor.
Microsoft 365 de bile sorunlar yaşanıyormuş iyi mi :)
Tahminim .net kullanan bir çok altyapı çökmüş durumda. Bankalar, havayolları vs de dahil.
Battım, Microsoft'a dava açıp köşeyi döneceğim. Teşekkürler Microsoft
Merkeziyetçi sistemlerin sorunu. Yarın bir firma bütün dünyanın fişini çekecek konuma gelecek. Merkeziyetçi olmayan yazılımlara yönelmek gerekiyor artık. Linux şart oldu.
tebrikler dh geldiği nokta şu haber. bide eleştirmeyelim diye kilitlemişler :D
https://www.donanimhaber.com/pc-laptop-mavi-ekran-hatasi-cozumu-nedir--172454
-
Linux şoparları da mesaiye başlamış hemen. Tamam paşam en iyi Linux, yaşasın Linux
Format atın düzelir getirin bana format olmuş 500 tl
Bankada öyle geliyor
Heee yav heee
Sen ağasın paşasın insanlık tarihinin en büyük yazılım uzmanısın falan filan
Sizin bildiğiniz haltları bu kadar uzman,işletme falan bilmiyor zaten vay anasını
Linux u sevmek için işte bir neden daha parayla alınan çöp işletim sistemi ☺️☺️☺️ linux candır
Kaynak Kodlarina kadar Turk degil ki ? Kernel keza ayni sekilde ...
Ozellestirilmis bir paket dagitimidir Pardus ...
Yabancilar gelistirir Pardus ekler bir de arayuz zaten Turkce destegi kendiliginden geliyor buna kenci paket sistemini kuruyor o kadar ...
Esasli kokten bir emek yerlilik yoktur ...
Custom OS gibi ... Custom Linux tagitimidir Pardus ...
Debian a gecilmesiyle Tubitak ta neler dondu neler ... Meslegi birakanlar Hollanda ya toplu gocler filan ...Ozellikle birkac sirkette bunlari kapti :) ...
Pardus en basta donanim yazilim koprusu olan surucu driver destegini adam akilli yapsin :) . Gerci cogu Pardus a bagli degil. OEM firmalarindan talep edilmelidir ...
Buyuk OEM firmalarin DELL Lenovo filan bunlarda Linux Dagitimlari vardir ama Pardus gibi degil ... Ruslarin ki de keza ayni ... Kuzey Kore dekilerin de ...
Linux şoparları da mesaiye başlamış hemen. Tamam paşam en iyi Linux, yaşasın Linux
|
Ben şu saatten sonra kimin bankası çöktüyse Bi daha o bankayı kullanmam. Linux kullansa hem verilerimiz güvende olurdu hem de çökmezdi.
|
Microsoft demek sorun demek alternatif tek çözüm linux işletim sistemidir.
|
2024 yılında hâlâ windows kullanan iş bilmez şirketlere müstahak. 1975 yılında mıyız ya? Neymiş de crowdstrike 'ın bir güncellemesi ile patlamış her şey. Lan bu kadar saçma sapan sistem mimarisi yaparsan tabii ki her uygulama sistemi patlatır. Windows dediğin zıkkımdan sunucu olmaz olsa olsa teknoloji bilgisi oyun ve steam'den ibaret ergen tayfaya eğlence aracı olur.
|
Heee yav heee
Sen ağasın paşasın insanlık tarihinin en büyük yazılım uzmanısın falan filan Sizin bildiğiniz haltları bu kadar uzman,işletme falan bilmiyor zaten vay anasını |
Great reset ! Test aşamaları
|
Abi gözünüzü seveyim koskoca Server A linux dururken Windows kurmak bir de üstüne crowdstrike diye bilmediğin bir uygulamayı kurmak nedir yav? Türkiye haricinde Server tarafında Windows zaten yok Microsoft bile Linux rhel server kullanıyor. Bu işler yüzünden işi aksayan varsa sistemcisinin iş bilmezliğidir.
|
İyi ki Windows'u yıllar önce terkedip pardusa geçmişim 🙂
|
|
Benzer içerikler
- iphone film izleme programı ücretsiz
- e devlet abonelik iptali
- whatsapp durum video kalitesi düşüyor
- wolves brad pitt
- st ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X