Çakmanın orijinalinden daha iyi olduğu nerede görülmüş? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dev Oyun Anketi (KAZANAN) [Red Dead Redemption 2] (11. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bilmukabele hocam. Cansınız.
Lütfen New Vegas'a grafiği falan görmezden gelip bir şans verin lütfen. Gelmiş geçmiş en iyi RPG oyunudur kendisi. RPG seven bir adamın New Vegas'a aşık olmaması mümkün değil. Bir şans be. Tek bir şans.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 9 Ağustos 2022; 15:17:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünyada da finale kalmaz. Sadece Türkiye ile sınırlandırmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honolulu Kaymakamı -- 9 Ağustos 2022; 15:36:6 >
God of war, rdr2 ye elenmiş
kaç kişi ikisini de oynayarak oy verdi acaba. Büyük ihtimalle pc tarafı ağırlıklı bu ankette.
DaO, FNV, Mass Effect. Benim için bu üçü hep beraber en üst sıradalar rpgler içerisinde. Tabi izometrik sevmediğim için onları kıyaslamaya alamıyorum maalesef [sm=evillol.gif]
Bu firma her yeni oyununda bir öncekinin üzerine koymayı başarmıştır
Bir önceki oyunlardan tabiki esintiler olacaktır
Hatta rdr 2 yapılırken muhtemel bazı noktalarda witcher 3ten dahi ilham aldıklarını düşünüyorum
Witcher 3 yapıldıktan sonra piyasaya daha çok emek verilen single player oyunlar çıkmaya başladı
Odyysey dediğiniz oyun ubisoftun her sene çıkardığı kopyala yapıştır oyunlardan bir tanesi
Hatta Witcher 3ten o kadar çok kopya çekmişler ki alexios ile geralta dikkatle bakın birbirlerine ne kadar çok benzediklerini göreceksiniz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 10 Ağustos 2022; 10:42:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kütüphanede bekliyor hocam birgün elbet tekrardan deneyeceğim :)
Ee final ne zaman :)
Normalde GOTY 2020 ve dünyada en çok ödül almış oyun olan Last of us 2 nin kazanması gerekliydi, fakat tabi türkiye de normaldir finale kalamaması
Artık 2023 de Last of us 2 pc ye gelince ona göre oy vereceklerdir.
Neyse bari Witcher kazansın da hak yerini bulsun rahat edelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 12 Ağustos 2022; 10:37:1 > -
Bugün oylamanın son günü. Final oylaması da yarın başlar.
-
Teşekkürler
Bir an önce yapın bence hocam. Final daha konuyu açtığınız gün belliydi zaten. Üçüncü ve dördüncü kimsenin umrunda olmaz.
Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi TLOU 2, aynı oylamayı tüm dünyada yapsanız dahi yarı finale kalamazdı. Aldığı ödüller tamamen suni TLOU 2'nin. Çıktığı sene bomboş bir seneydi. İndie oyunlarla falan rakip olmuştu.
Profilimde ödüllerle alakalı bir inceleme konusu var. Onu incelerseniz neden TLOU 2'nin ödüllerinin suni olduğunu anlarsınız hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 12 Ağustos 2022; 14:2:34 >
Final Oylaması başladı. Oyunuzu kullanabilirsiniz.
-
Yennefer kirmizi cizgimizdir
-
Oynanabilirlik, grafik, animasyonlar, fizikler vs vs saymakla bitmeyecek özelliklerle RDR2 çok daha iyi bir oyun ama bende Witcher 3 kadar etki bırakmadı. Oyum Geralt başkana
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
RDR 2 kazanacaktır diye tahmin ediyorum..
The Witcher 3'te çok iyi bir oyun ama daha kaliteli olanın RDR 2 olduğunu düşünüyorum..
-
RDR2 daha iyi mekaniklere sahip olmasına rağmen W3'e bastım oyumu oyunun senaryosu ve yan görevleri müthiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
RDR2 ve Metro Exodus diyeyim de tarafımı belli edeyim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X