Şimdi Ara

Devamlı Gelir Ne demek ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kyk'nın bursun kesilme sebeplerinde 'Asgari ücret düzeyinde devamlı gelirle çalışması' yazıyor devam süresi ne kadar 1 gün mü 1 ay mı 1 yıl mı ? bir sınırı var mı bunun ?yazın çalışacağım bursum kesilir mi ? her yerde faklı bir şey yazıyor !!

• İşe girip çalışmışsın işte
  • Hiç durmadan gelir demek, devamlı yani dur durak bilmeden gelir. Sürekli gelir, hani durdu diyelim, 5 dakika sonra yine gelir.
  • hocam gece gece güldürdün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Collmorr

Hiç durmadan gelir demek, devamlı yani dur durak bilmeden gelir. Sürekli gelir, hani durdu diyelim, 5 dakika sonra yine gelir.

• sonucta aylık geri ödemesiz 300 lira risk almamam lazım
  • Ne kadar Dev olabilirki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haketmişsinben kredi kesilir diye sigortalı işi gözden çıkardım sen bursu riske atmışsın en azından twitterdan kykya soraydın keşke
  • yanlış anlaşılmasın daha işe başlamadım bursum yatıyor bunun sınırı var mıdır ki ? adamlara sigortasız çalıştırın diye yalvardım olmaz diyor sigorta yapcam yok anlasamadik gitti güzelim barboyluk

• Kredi de kesiliyor mu?
  • çalışmak isteyen öğrencinin önüne geçiyorlar =) biraz bakarsan bazısı kesilmiyor bazısı kesiliyor diyor kesin bir cevap yok

• kredi kesilmez ama yarı zamanlı çalışırsan sigortan yarı yatar ve sorun çıkar diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.