Şimdi Ara

Developer Unlock hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nette gezinirken gördüm de şimdi developer unlock adında bi olay var (türkçe manası ile crack/jailbreak) bununla paralı oyunları 10 adete kadar parasız
    512mb ramlı cıhazlarda da otekı oyunları acmamıza yarıyormuş bilgisi olan paylaşsa

• Developer Unlock dediğimiz olay bildiğimiz geliştirilerin kullanmış olduğu hesap. Yani öyle telefon yazılımını kırma ile bir alakası yok. 10 adet ücretli oyunu/uygulamayı ücretsiz olarak indirme gibi bir şey duymadım ben. Nereden duydunuz siz bunu. Ben öyle bir şey olduğunu sanmıyorum.
  • Üniversitesi öğrencileri için ücretsiz ama yine de yapamadım,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Developer Unlock dediğimiz olay bildiğimiz geliştirilerin kullanmış olduğu hesap. Yani öyle telefon yazılımını kırma ile bir alakası yok. 10 adet ücretli oyunu/uygulamayı ücretsiz olarak indirme gibi bir şey duymadım ben. Nereden duydunuz siz bunu. Ben öyle bir şey olduğunu sanmıyorum.

windows phone hakkında bir facebook grubu var grubun bir üyesi l520de subway oynandıgını ; bunun için telefona dev.unlock yaptıgını /ucretsız sekılde ) ve bana da yapabılcegımı soyledı bu nedenle olabılır diye düsünüyorum.
  • yigitaga32 kullanıcısına yanıt
    Bende de o zımbırtıdan var, cihazım 512 mb. Oyunu kurmayı bırak mağazada bile çıkmıyor.

• Yanlış biliyorsun. Ama developer unlock ile evet çalıştırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Bende de o zımbırtıdan var, cihazım 512 mb. Oyunu kurmayı bırak mağazada bile çıkmıyor.

Zaten mağazadan değil dışarıdan .xap uzantılı dosyasını kurman gerekiyor
  • "Unlock" kelimesi yanlış olmuş.Developer hesabı alarak cihazı tanıtabilirsiniz.Böylece Visual Studio programında yaptığınız uygulamaları emülatör yerine direk telefonda test edebilirsiniz.Dışarıdan "imza sorunu olmayan" xap dosyalarını yükleyebilirsiniz.Telefon kırma vb durum söz konusu değildir.
  • Burada videosu var deneyen var mı?

http://www.youtube.com/watch?v=wi25l_AvTwk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulminated Of Mercury

Burada videosu var deneyen var mı?

Dostum bunu zaten uygulama geliştirme yapan herkes bilir.Ve kullanır.Unlock falan gibi bir durum yok sadece cihaza yetki veriliyor.Crack'li xap belki doğrudur hiç ihtiyacım olmadı kullanmadım.Uygulama geliştiren herkes windows phone 8 sdk ve windows 8 e sahiptir zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: homeagain

quote:

Dostum bunu zaten uygulama geliştirme yapan herkes bilir.Ve kullanır.Unlock falan gibi bir durum yok sadece cihaza yetki veriliyor.Crack'li xap belki doğrudur hiç ihtiyacım olmadı kullanmadım.Uygulama geliştiren herkes windows phone 8 sdk ve windows 8 e sahiptir zaten.

Peki hocam bende windows 7 yüklü ben bunu wp8 telefonuma yapabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulminated Of Mercury -- 21 Aralık 2013; 16:47:14 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: homeagain

quote:

Peki hocam bende windows 7 yüklü ben bunu wp8 telefonuma yapabilir miyim ?

wp8 için uygulama yapımı anlatımı adlı konumda tüm gereksinimler detaylıca yazılı bakabilirsin ordan

• Beyler bende de ücretsiz dwveloper hesabı var (gdr3 beta için kullanmıştım) galiba garantiye zarar veriyor Developer hesap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanyrkzn

Beyler bende de ücretsiz dwveloper hesabı var (gdr3 beta için kullanmıştım) galiba garantiye zarar veriyor Developer hesap

ben öyle birşey olacağını zannetmiyorum çünkü yükleyip geri dönüş yapmamızı isteyen microsoft zaten.
  • Developerım soruları alayım

• quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

Developerım soruları alayım

Hocam telefonun 512 MB ramsa hiç 1 gb destekli oyun yukleyebildin mi ? Yüklediysen yüklediğin xap dosyasını mağazadan mı temin ettin yoksa başka yollardan mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanKral38

quote:

Hocam telefonun 512 MB ramsa hiç 1 gb destekli oyun yukleyebildin mi ? Yüklediysen yüklediğin xap dosyasını mağazadan mı temin ettin yoksa başka yollardan mı ?

Lumia 820 telefonum uygulamaları market dışndan temin etmek mumkun değil

• quote:

quote:

quote:

Tamam hocam sağ olun. Bu Proxy olayıyla alakalı Bi bilginiz var mı? Bi de telefonunuzun şarjı bir günü çıkarıyor mu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam hocam sağ olun. Bu Proxy olayıyla alakalı Bi bilginiz var mı? Bi de telefonunuzun şarjı bir günü çıkarıyor mu.

Proxy ilgili bilgim yok malesef 1 gunu çıkarmıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.