Şimdi Ara

Devil May Cry 3 Speşıl ediyşın ile ilgili bi sorum...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tuşları ayarlamayla alakalı... gamepad'le hiç oynayamıyorum yukarı aşağı sağ sol tuşları çalışmıyor oyunda sadece o gamepadin üzerindeki iki tane spastik joistikten adamı yönetebiliyorum(benim gamepadden kaynaklanmıyor oyundan kaynaklanıyor bu) değiştiremiyorum da bunu, klavyede ise tuşlar çok malca yerleştirilmiş düzeltiyorum sonra olmadı diyo hata veriyo tekrar düzelt tuşları diyor

yapabileceğim birşey var mı?

• bi bilgisi olan yok mu
  • Speşıl ediyşın dmc nin yeni oyunu mu?
  • konu ile bi alakam yok ama başlık bir şahaser, yanlış anlama cidden süper
  • special edition işte
  • Ben klavyeden oyunun kendi ayarladığı tuşlarla oynamıştım. Başlarda biraz karışık geliyor fakat alışınca gelsin combolar Bence kendi tuş yerleştirmesine alışmaya çalış.
  • ben de gamepad le oynayamıyorum tuşlar da ayarlanmıyo pad de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben kendi tuşlarına alışayım o zaman oyunun

ama adamları öldürüyorum sonra kocaman bi boss geliyor daha ilk bölümde onu gebertemiyorum ezik kompleksine giriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fâti

ben kendi tuşlarına alışayım o zaman oyunun

ama adamları öldürüyorum sonra kocaman bi boss geliyor daha ilk bölümde onu gebertemiyorum ezik kompleksine giriyorum

Tabancanı kullan ve sürekli kaç.
  • JoytoKey programıyla ayarlayabilirsin. Ben de öyle bitirmiştim. Ya da forumdaki konusunda var zaten program, ayıca patchi de yap, patchin içinde tuş ayarlayıcı geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fâti

ben kendi tuşlarına alışayım o zaman oyunun

O boss değil sadece half-boss, yanlış hatırlamıyorsam ilerilerde 2şer 3er geldiği yerler vardı (oyunu son oynadığımdan beri çok zaman oldu yanlış hatırlıyor olabilirim), sıradan bir düşman yani.
    İlk gerçek boss Cerberus'a gelince ne demek istediğimi anlarsın.

Bu arada oyun gamepad seçiyor o sebeple bazı gamepad'lerle özel program kullanmadan düzgün oynanılamıyor. Örneğin bende Logitech RumblePad II var ve oyun ismine kadar tanımıştı ve mükemmel bir uyum sağlamıştı.
    Son olarak klavye ile alışınca ne kadar kolay gelse de gamepad ile yapıldığı gibi kombo yapmak imkansız, kombo yapmak için bazı tuşları ardarda çok hızlı kullanmak gerekiyor ve bu klavyede mümkün değil.

• Klavye ile oyna bence alışıyorsun zaten.
  • benimde bi sorunum var.bu oyunu yaklaşık bi kaç ay önce defalarca kez bitirdim.şu sıralar dmc 4 e takılıyorum.tekrar bi 3 oynıyım dedim yükledim.quartz.dll hatası veriyo.oyun hiç açılmıyo.sırf bu sebepten sistemi formatladım.gene aynı.sistemim iyi.dmc 4 ü full grafik oynuyorum.3 niye açlılmıyo anlamıyorum.daha önce çalıştırmasam hiç içim gitmiycek.
  • Oyunu bitirdim klavye ile oynadım alışınca dehşet oluyor... combolar havada uçuşuyor ben bu oyunu niye daha önce oynamamışım yav

Şimdi de vergilla oynuyorum bu adam hayvan gibi danteye göre çok daha güçlü

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

O boss değil sadece half-boss, yanlış hatırlamıyorsam ilerilerde 2şer 3er geldiği yerler vardı (oyunu son oynadığımdan beri çok zaman oldu yanlış hatırlıyor olabilirim), sıradan bir düşman yani.
    İlk gerçek boss Cerberus'a gelince ne demek istediğimi anlarsın.

Bu arada oyun gamepad seçiyor o sebeple bazı gamepad'lerle özel program kullanmadan düzgün oynanılamıyor. Örneğin bende Logitech RumblePad II var ve oyun ismine kadar tanımıştı ve mükemmel bir uyum sağlamıştı.
    Son olarak klavye ile alışınca ne kadar kolay gelse de gamepad ile yapıldığı gibi kombo yapmak imkansız, kombo yapmak için bazı tuşları ardarda çok hızlı kullanmak gerekiyor ve bu klavyede mümkün değil.

Evet o yarı boss gibi bişey ilerde 2şer tane geliyor Cerberusla savaşmadan önceki video süperdi gel kuçu kuçu felan diyo dalga geçiyo köpekle

Ayrıca Gamepadim dandik olduğu için klavyeyle oynadım yoksa gamepadle oynardım

quote:

Orjinalden alıntı: blueshadov

benimde bi sorunum var.bu oyunu yaklaşık bi kaç ay önce defalarca kez bitirdim.şu sıralar dmc 4 e takılıyorum.tekrar bi 3 oynıyım dedim yükledim.quartz.dll hatası veriyo.oyun hiç açılmıyo.sırf bu sebepten sistemi formatladım.gene aynı.sistemim iyi.dmc 4 ü full grafik oynuyorum.3 niye açlılmıyo anlamıyorum.daha önce çalıştırmasam hiç içim gitmiycek.

Cd'den kaynaklanıyor sanırsam bi yerde çok kaldıysa çizilmiş felan olabilir

• blueshadov oyunun ripli miydi ripliyse ondan kaynaklanıyordur ama onun cozumude basit eger benim indirdigim giniyse crackın icindekileri oraya at eger yoksa sana crackı uplode edeblırm benim sorun ole cozulmus cunku bu arada oyun kac bölüm?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

JoytoKey programıyla ayarlayabilirsin. Ben de öyle bitirmiştim. Ya da forumdaki konusunda var zaten program, ayıca patchi de yap, patchin içinde tuş ayarlayıcı geliyor.

+1

Arkadaş cevabı vermiş zaten ama kimse okumamış sanırım Bende aynı program ile oynamıştım oyunu
  • Böyle bir oyunu gidin orijinal alın hala oynamadıysanız, DnR'larda 15 lira, o kadar para için yok crack yok serial yok download kim uğraşıcak yapmayın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.