Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (263. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ss alacaktım tutturamadım bi türlü ayar oldum 20nci bölümde LDK modda power of the sparda diyerek kırmızı ateşler çıkararak üstüme saldırdı d.b ile ile
    bu atagı bloke edip yumrugu yapıştırdım gözünün üstüne hele bide son vuruşsa degişik açılardan yumrugu indirişini gösteriyor yag gibi eriyorum ekranın
    karşısında bu d.b ile blok olayları süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 14 Eylül 2009; 6:14:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnT0ucHabLe

http://www.youtube.com/watch?v=1FLohRN0t0E
    http://www.youtube.com/watch?v=Xd3_zucizT8
    http://www.youtube.com/watch?v=qfTyf4ZwENA

Bunlar da neyin nesi ? Film felan mı çekiyorlar acaba.

Sen yenisin galiba . Onu geçtim sayfalar önce bu tarz videolar için Gordon_Fremanla uzun süren tartışmalarımızı da mı görmedin? Senin de hiçbir şeyden haberin yok be abi. Kaçıncı sayfalarda geldin sen? Ben tam olarak hatırlamıyorum ama 60lı sayfalarda geldiğimi hatırlıyorum(gelmekten kastım topic'i ilk görüş). Fakat şimdiye kadar 1 yorumu bile okumadan geçmemişimdir. İlk sayfadan okudum(50-60 safa) daha sonra yazacağım şeyler varsa yazdım. Ciddiyim. 50-60 sayfa okudum, çok uzun sürse de. Kimi zaman banlandım ve 1-2 sayfa toplu olarak okumak ve toplu alıntılarla cevaplamak zorunda kaldığıklarım oldu. Ama 1 yorumu bile okumadan geçmedim. O 3 videodan ilk ve üçüncü olanını biliyorum. İlk video için tartışmıştık Gordon_Freman nickli arkadaşla. Silah seslerinin gerçekçi olmadığını söylemişti. Neyse o konu çoktan kapandı. Üçüncü videodaki kilise DMC4'tekinden farksız. O kadar çok benziyor ki, o kiliseye bakarak tasarlanmış sanki. Bu videolar oyunu yaparken kullanılan çekimler olabilir. Oyunu yapmak için dövüş sahneleri oyuncular tarafından canlandırılarak yapılıyor sonuçta. Fakat bu canlandırmalar karakterlere ait kıyafetler ile değil de rahat kıyafetler ile yapılıyor. İşin ilginç tarafı bu hareketleri karakterleri seslendiren kişiler yapıyor.
  • Bana göre! en kral aksiyon oyunu 1.oyununu 3 kere,2 oyununu 1 kere,3 oyununu 4 kere,4 oyununu 3 kere bitirdim yenisi çıksın onuda 4-5 kere bitiririm ama cıkmıyo capcom'a
  • Arkadaşlar oyunun sonundaki slow şarkı nedir ?
  • Shall Never Surrender
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

Bana göre! en kral aksiyon oyunu 1.oyununu 3 kere,2 oyununu 1 kere,3 oyununu 4 kere,4 oyununu 3 kere bitirdim yenisi çıksın onuda 4-5 kere bitiririm ama cıkmıyo capcom'a

hocam naptın ya

yaw nette varmıdır bulamadımda ben 1 - 2 oyununu
  • torrent olarak var ara bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: L0ki

quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

Bana göre! en kral aksiyon oyunu 1.oyununu 3 kere,2 oyununu 1 kere,3 oyununu 4 kere,4 oyununu 3 kere bitirdim yenisi çıksın onuda 4-5 kere bitiririm ama cıkmıyo capcom'a

hocam naptın ya

yaw nette varmıdır bulamadımda ben 1 - 2 oyununu

Oyunun 1 ve 2. serisi yalnız PS2'ye çıkmış bulunmakta yanlız. PC'de de emulatör ile oynayabilirsin. Google'a Emulatör ayarları diye yazıp aratırsan kullanımını bulman çok zor olmaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 20 Eylül 2009; 9:06:55 >
  • hmm iyi ya yaşadık desene
  • quote:

hmm iyi ya yaşadık desene

Sende PS2 varsa yaşadın. Ama yoksa pek öyle denemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

emulator varmış işte ne güzel

torrent bulamadım
  • quote:

quote:

quote:

emulator varmış işte ne güzel

torrent bulamadım

Emulatörle oynayarak pek de zevk alamazsın. Önce gamepad'e JoyToKeyle ayar çekicen de, sonra PS2'deki kadar performans alıcan da, oyunu PS2'deki kadar kaliteli oynucan da .
  • doa doru da zamanında ben ps oyunlarını oynuodum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

Shall Never Surrender

Yok bu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellSinG_AlucarD

quote:

Shall Never Surrender

Yok bu değil.

nasıl değil yahu oyunun sonundaki müziğin adı Shall Never Surrender...
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rebellion968

Arkadaşlar,önemli bir haberim var!Gamespot'ta dünyanın en iyi oyun kahramanı seçiliyor.Ama turnuva mantığıyla.Yani eşleşmelerle.Dante ilk raundu oynların %67 sini alarak Manny Caravela'ya karşı kazanmış.Ama ikinci raundda pacman'a yeniliyor.Buyrun oy vermek için:

http://www.gamespot.com/greatest-video-game-hero/vote/index.html?battle_id=44

Bu da güncel sonuçlar:

http://www.gamespot.com/greatest-video-game-hero/standings/index.html

Haydi arkadaşlar Dante'ye destek olalım:D Onu bir üst tura çıkaracağız!!! Ve ikinci raund ayın 14'ünde sona eriyor.Diğer raunda çıkarsa desteğimizi sürdürelim

Komedi resmen pacman dante yi nasıl geçer

Dante'yi herkes tanımıyor ki. Onu tanımayanlar da oyunu gidip Mario'dur, Pacman'dir saçma sapan karakterlere veriyor .

Ben Doppelganger bu arada (Ahahahaha, farklı hesapta yazdığın mesajı olduğu gibi kopyalarsan olacağı bu ).

pacman kazanmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 21 Eylül 2009; 20:43:00 >
  • 130 sayfayı okuyamadım kusra bakmayın. Ben oyunu yükledim başlangıçta Now loading kısmında ya oyun direk kapanıyor ya da öylece bekliyor açılmıyor bir bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geralt -- 21 Eylül 2009; 23:25:37 >
  • quote:

quote:

quote:

Shall Never Surrender

Yok bu değil.

arkadaş dogru söylüyor şarkının adı shall never surrender çokta süper bi şarkıdır pek yabancı müzik dinlemem ama buna bayılıyorum.

geralt@

1.sistemin nedir arkadaşım?

akla bundan başka bişi gelmiyor yok hani crack yada ilaçtandır diycem o zaman oyunu hiç açmaz
    veya cd yada indirdigin dosya zarar görmüştür diycem o zamanda oyunu nasıl kurdu gibi cvplar çıkıyor kendiliginden
    tabi yinede denekte fayda var ilaci degiş olmazsa yeni bir cd al ayda indir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 22 Eylül 2009; 0:20:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rebellion968

Arkadaşlar,önemli bir haberim var!Gamespot'ta dünyanın en iyi oyun kahramanı seçiliyor.Ama turnuva mantığıyla.Yani eşleşmelerle.Dante ilk raundu oynların %67 sini alarak Manny Caravela'ya karşı kazanmış.Ama ikinci raundda pacman'a yeniliyor.Buyrun oy vermek için:

http://www.gamespot.com/greatest-video-game-hero/vote/index.html?battle_id=44

Bu da güncel sonuçlar:

http://www.gamespot.com/greatest-video-game-hero/standings/index.html

Haydi arkadaşlar Dante'ye destek olalım:D Onu bir üst tura çıkaracağız!!! Ve ikinci raund ayın 14'ünde sona eriyor.Diğer raunda çıkarsa desteğimizi sürdürelim

Komedi resmen pacman dante yi nasıl geçer

Dante'yi herkes tanımıyor ki. Onu tanımayanlar da oyunu gidip Mario'dur, Pacman'dir saçma sapan karakterlere veriyor .

Ben Doppelganger bu arada (Ahahahaha, farklı hesapta yazdığın mesajı olduğu gibi kopyalarsan olacağı bu ).

pacman kazanmis

Biliyorum .

quote:

Orijinalden alıntı: En_DiabLO

quote:

quote:

quote:

Shall Never Surrender

Yok bu değil.

arkadaş dogru söylüyor şarkının adı shall never surrender çokta süper bi şarkıdır pek yabancı müzik dinlemem ama buna bayılıyorum.

geralt@

1.sistemin nedir arkadaşım?

akla bundan başka bişi gelmiyor yok hani crack yada ilaçtandır diycem o zaman oyunu hiç açmaz
    veya cd yada indirdigin dosya zarar görmüştür diycem o zamanda oyunu nasıl kurdu gibi cvplar çıkıyor kendiliginden
    tabi yinede denekte fayda var ilaci degiş olmazsa yeni bir cd al ayda indir.

İlaçtan da olabiliyor bazen. Oyunu açıyorsun daha sonra kapanıyor.

Şarkıya gelirsek, şarkının adı Shall Never Surreder'dır Gordon_Freman'ın da dediği gibi eğer yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca bu şarkı The Time Has Come şarkısının eklemeler yapılmış versiyonudur.

Buyrun bu The Time Has Come
    Bu da Shall Never Surrender

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 22 Eylül 2009; 8:52:54 >
  • 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.