Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tür:Stylish Action
    Yapımcı:Capcom,Valve Corporation
    Dağıtımcı:Capcom
    Platform:PC,PS3,Xbox 360
    Çıkış tarihi:Çıktı
    Web:http://devilmaycry.com/index.html
    Medya:DVD
    Yaş sınırı:16+
    Alternatif:Ninja Gaiden II
    Engine:MT Framework
    Multiplayer:?
    Screenshots:http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=11207
    Video:http://www.gametrailers.com/game/1671.html
    Cover:http://www.tothegame.com/boxshot.asp?picnum=uk&id=6482
    Demo:gaemspot
    İngilizce gereksinimi:Orta

Minimum:
    CPU: Intel Pentium 4 3GHz
    RAM: 512MB (Windows XP), 1GB (Windows Vista)
    VGA: GeForce 6600 with 256MB of VRAM (SM3 Required)
    HDD: 8GB Free
    MONITOR: Resolution at least 640x480

Recommended:
    CPU: Intel Core 2 Duo
    RAM: 1GB (Windows XP), (2GB pre Windows Vista)
    VGA: GeForce 8600 with 512MB of VRAM
    HDD: 8GB Free
    MONITOR: Resolution 1280x720

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

[Kunye=26-4]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İyi haber umarım grafikler daha iyi olur
  • Süper süper... Deli gibi klavye parçalayıp deli gibide sistem yapmak lazım şimdi... Teşekkürler Pinky..
  • Bu şaka değil dimi şimdi, harbi çıkıcakmı.
  • Pinky bu haberi verdiğim için okadar sevinçliyim ki sana ne desem az kalır süper bir haber geleceği günü sabırsızlıkla bekliyorum
  • Süper bir haber umarım graifkleri dmc3 gibi olmaz
  • işte bu!!! diğer konsollardan pc'ye gelmesini istediğim en çok beklediğim oyun peki çıkış tarihi bellimi
    bari dmc -3 den farklı bir grafik olsa. dmc 3 de klavyeden oynamaya alışmıştım kontrollerde aynı olsun baba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lpark -- 21 Mart 2007; 15:27:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süper bir oyuna benziyor sabırsızlıkla bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLgaTe -- 17 Şubat 2008; 16:51:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

Haber için saol pinky ama benim bu dmc 3 ile bi sorununm var oyun çok ama çok zor geldi bana.. Bu başlarken Gold ve Yellow ne oluyor onu anlamadım ben mi zor açtım oyunu ben dmc 3 ü sırf bossları yenemedigimden sildim..

sen hangi konsolda oyndın yani pc mi ...ben pc de oynadım dostum ve çok zor du ama yinede bi şekilde geçebiliyorsun...öyle ki oyunun en sonunda kardeşin le mavi olanı adını unuttum.kapışıyorsun çok zordu bende çok kolay bir yol buldum...
  • Oooo bu mükemmel bir haber saol @Pinky_Demon Hiç ümitli değildim bu oyunun pc ye geleceğine ama şu anda geleceğini öğrenince hakikaten çok sevindim merakla bekliyoruz bakalım
  • Acaba oyun konsollardan port mu olacak yoksa pc için özel mi yapılacak onun hakkında bilgi varmı acep
  • Süper haber... Bende nasıl çalışır acep
  • xbox a pc den çok daha önce, ps3 ile aynı tarihte çıkacağını söyleyeyim bende. yani oyunun yaz aylarına yakın tarihe çıkacağı beklenilirse, 2007 sonuna kadar unutun diyim pc cilere.

öküzler gibi beklediğim müptelası olduğum, oynadığım en sağlam senaryo, karakterin bulunduğu oyun. gerçi Dante 4. oyunda olmayacakmış ama yeni karakterede aşık oluruz sorun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 20 Mart 2007; 20:15:12 >
  • gönder gönder yerimiz var oyun bekliyoruz
  • oyunun videosunu izlemiştim. manyaktı tek kelimeyle. adam, kamerayı kılıcıyla parcalamaya çalışıyordu videoda. acayip guzeldi. google de aratırsanız bulursunuz.
  • Ya beyler dmc 3 güzel oyun ama çok zordu ben ondan bu oyundan sogudum oynayasın gelmiyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

xbox a pc den çok daha önce, ps3 ile aynı tarihte çıkacağını söyleyeyim bende. yani oyunun yaz aylarına yakın tarihe çıkacağı beklenilirse, 2007 sonuna kadar unutun diyim pc cilere.

öküzler gibi beklediğim müptelası olduğum, oynadığım en sağlam senaryo, karakterin bulunduğu oyun. gerçi Dante 4. oyunda olmayacakmış ama yeni karakterede aşık oluruz sorun değil.

Dante'yi görücez ama oynıyamıcakmışız... Bir yerde okumuştum ama
  • Güzel haber. Grafik aramam bu oyunda, teknikleri geliştirsinler yeter. Hatta geliştirmeye de gerek yok, ek paket gibi sunsalarda oynarım

Valla bu oyun; Half-Life, Prince of Persia gibi nasıl çıkarsa çıksın, her türlü oynayacağım şekilde benim klasiklerim arasına girmiştir. Kendisini tebrik ediyor ve ayakta alkışlıyorum
  • silah haric hersey guzel.silah bence hic hos durmamıs.
    yani resimle bi uyusmazlık belki resimdendir
  • inşallah iyi olur
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.