Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zmn çıkarsa çıksın bekleyeceğim en ii oyunlardan biriii ilk pcde 3 oynamak kısmet olduu koptum ,süper bir oyun 4'ü de dert gözle bekleyeceğimmm
  • beklemek kaçınılmaz zaten...
  • dante biraz daha olgunlaşmış gözüküyor
  • Büyümüş.. En sonm gördügümde sümüklünün tekiydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

Büyümüş.. En sonm gördügümde sümüklünün tekiydi

şimdi buna emir de veremezsin....
  • Oratalığı yıkıp geçecek vallaaa saten yıkıyordu simdi kim bilir ne olurr
  • walla o ortalığı yıksın ( yani biz ) bizlerde keyif alalım ...zaten favori oyuncum dante ...kardeşi neydi adı...unuttum işte onu oyunu bitirdikten sonra aldım ama kullanamadım.çok yavaş hareketleri war.ama birden fazla silahı war o yönü güzel.yinede şu heykelleri flan parçalayıp mavi item i alıyoruz ya dante'nin kardeşi çok zayıf kalıyor...
  • Bu arada Dantenın kardeşi vergil arkdaşım ,onun dısında kardeşi de gayet hızlı aslında okadar da hakkını yemee amaa Tabiki .dante bir numaraa
  • ya oyunda iyide ..şu heykelleri parçalarken zorlanıyor ..dante kadar seri değil yani...
  • Yaaa o heykelleri parcalarken senin yeteneğin ve silahın güçüne bağlı bir durum emin değilim neden olduğuu benım makıne reset yedı vergil ile oynayamadım fazlaa ama kavgada ii gelmişti bana hatırladığım kadarı ilee ....
  • ya şimdi ben hem dante ile hemde vergil ile tüm hareketleri yapabiliyorumda..heykel işinde hızlı olmak lazım ben vergil ile bir iki derken üçte kesiliyor ..bu sefer de alttaki hızını gösteren bar düşüyor .kollarım koptu..oyunun ilk heykeli warya 3 başlı köpeğe giderken yıkık binanın üstünde onu denedim en basiti oydu ama almadı neyse canım iste dante 1 numara ...
  • Doğru söze ne denirrr ...
    Dante bir numaraa
  • quote:

Orjinalden alıntı: spawn12

Doğru söze ne denirrr ...
    Dante bir numaraa

evet umarım dmc 4 te de 1 numara olur..
  • bi gamepad almak şart oldu,konsol oyunları oynanmıyo gamepadsiz pc de...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NemesisR3

bi gamepad almak şart oldu,konsol oyunları oynanmıyo gamepadsiz pc de...

gameped le oynamak bana enteresan geliyor be hocam.ben dmc 3 ü pc de bitirdim..bir hevesle aldım gamepad ama daha ilk dakikada nakavt oldum..herkes farklı oynuyor bu oyunu aynı anda basman gereken tuşlar oluyor mesela.gamepad de zor oldu benim için en iyisi klavye... tabi benim fikrim...
  • Vallaaa klavye kasar bu oyunda bencee gamepadd cok işinize yarar Bilemem ynai benım bayaa işimee yaradıı
  • vala arkadaşlar ben şuan bu oyunun 3.sünü bulamadım 4 ü nerden bulacam :D:D:D
  • quote:

Vallaaa klavye kasar bu oyunda bencee gamepadd cok işinize yarar Bilemem ynai benım bayaa işimee yaradıı

vala arkadaşım ps2 de kendi koluyla denedim çok zor oluyor oynamak neresi size kolay geliyor anlamadım vala adamı yürütene nişan alana kadar canım çıkıyor, klavye +10..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 30 Mart 2007; 20:04:43 >
  • SüpeR
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

quote:

Vallaaa klavye kasar bu oyunda bencee gamepadd cok işinize yarar Bilemem ynai benım bayaa işimee yaradıı

vala arkadaşım ps2 de kendi koluyla denedim çok zor oluyor oynamak neresi size kolay geliyor anlamadım vala adamı yürütene nişan alana kadar canım çıkıyor, klavye +10..

harbiden ya ps 2 de acayip zor oluyor oynayana helal olsun ...klavye ++100
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.