Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdiye kadarki bütün gördüğünüz resimler PS3 resimleri.

Umarım PC' ye portlarken kötü portlamazlar.
  • DMC3SE icin
    1-ne oldugunu bilmeden yellowda basladim 2 gündür karinin biriyle ugrasiyom.tam geberecekkem öpüyo beni(emiyor resmen)hayda, al bastan.
    2-surekli ayni bolumleri oynamaktan karakter lvl3 swordmaster oldu(9.bolum)
    3-saitek 2500 var.1 günlük arastirma sonucu oyna uydurdum.(isteyen pm atsin)
    4-nero mero anlamam ben Dante yi bilirim.kolu seytanmis,ypoky yok.
    5-oynu 1024 ün üstünde calistirmak icin bise varmi ?
    6-turbo lu oynayin.
  • 7-oynun 1.3 yamasi cikti.
  • arkadaslar devil my cry 3 'un 1.3 patch'i icin crack'i olan varmi. yardim lazim. tesekkurler
  • DEVİL MAY CRY fanatiğiyim onun yüzünden karnede 3 tane kırık var dmc için pc yi bırakım ps2 aldım
    ne kadar fanatik olduğumu nickimden anlayın artık
  • pc ile ps2 arasinda cok fark varmi?
    ben bu aq pc sinde million stab lari yapamiyorum..

1,3 patch yapmak istiyenler 1,3 japon patch indirsin
  • 2007 sonbaharında alınacak bir oyun daha çıktı güzel bir oyun ps2 de oynarken kolu bayağı bir zorluyorsunuz pc de de oynadım klavyeyi aşırı bir şekilde eskitti..
  • Bi soru sorcam dmc3se 1.oyundan öncesini anlatıyordu dmc 4 te 2.den sonrasını anlatıyor dimi kafam allak bullak oldu ayrıca ben 1 ve 2 yi oynamadım ne luyor bu oyunların sonunda bir bilgilendirebilirmisiniz
  • Devil May Cry 4 Te Ne Yazıktırki Dante iLe İlerlemiyoruz Dante Gizli İşler Peşinde Oldugundan VergiL ile oynuyoruz :D
  • Kardeşim Consolun Yok Ve Bilgisayarin Var Ama sen bu oyunun hastasisin ama klavyede yapamiyorum diyorsun demi ozaman sana 1 tavsiyem var usb ye consol takicaksin ve oyniycaksin bu kadar basit :D
    var pc ye giren kollar 10-20 ytL bişey yani cok ta pahali deil
  • kardeş nero nerden cikti ya o eleman vergil ya
  • bu oynu oynamayan oyun oynadım demesin.Bir oyunda aksion, çılgınlık, seslendirme, karizma,oynanıs en ust seviyelerde super oyun bende dmc3 den basladım manyak oyun hele o dante nin karizmasına hastayım
  • ben bu oyunu bir an önce oynamak istiyorum crysisi ten bile cok istiyorum bu oyun benim 1 numaram
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hwoarangemre

bu oynu oynamayan oyun oynadım demesin.Bir oyunda aksion, çılgınlık, seslendirme, karizma,oynanıs en ust seviyelerde super oyun bende dmc3 den basladım manyak oyun hele o dante nin karizmasına hastayım

dantenin karizma 2de o biçim ama 2. oyunda serinini en dandik oyunu...umarım 4.oyun benzemez buna
  • bu oyun çok sağlam ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpawnslayeR

bu oyun çok sağlam ya

inşallah kardeşim...gerçi bende umutluyum çünkü DMC2deki hatalarını anlayıp DMC3te gidermişlerdi ki next-gen e çıkan ilk DMC...bakalım zaman gösterecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: lpark

quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

quote:

Orjinalden alıntı: spawn12

Vallaaa klavye kasar bu oyunda bencee gamepadd cok işinize yarar Bilemem ynai benım bayaa işimee yaradıı

vala arkadaşım ps2 de kendi koluyla denedim çok zor oluyor oynamak neresi size kolay geliyor anlamadım vala adamı yürütene nişan alana kadar canım çıkıyor, klavye +10..

harbiden ya ps 2 de acayip zor oluyor oynayana helal olsun ...klavye ++100

asıl ps2de oynaması kolay oluyo dmc3ün pc versiyonunu(dmc3 special edition) almıştım pişman oldum üstelik elimde gamepad de vardı?ama oyunda kontrol sorunun vardı ayar yapamıoyrdum ve işin kötü yanı hangi tuş nerede onu bile bilemiyordum,kontorolü gamepade alınca daha rezalet bişey çıkıyordu.örnek mi;mesela danteyi ileri götürmek için analog'u ileri yapıorum ama dante sağa mı solamı ne gidiyo böyle saçma bişeydi sağa diyosun geriye mi ilerimi ne gidiyo.zaten bi daha da denemedim,anca ilk bölüm geçiliyo
  • Capcom yaptığı açıklamayla üzerinde çalıştığı aksiyon oyunu Devil May Cry 4'ün Şubat 2008 tarihinde piyasaya sürüleceğini duyurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Capcom yaptığı açıklamayla üzerinde çalıştığı aksiyon oyunu Devil May Cry 4'ün Şubat 2008 tarihinde piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Şubat 2008 sadece konsollar için verilmiş tarih. PC ye daha sonra çıkacak DMC 4, henüz bir tarih yok. İlkbahar veya Yaz'dan önce beklenmemesi gerek PC için.

http://ps3.ign.com/objects/748/748464.html
    http://pc.ign.com/objects/894/894665.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Capcom yaptığı açıklamayla üzerinde çalıştığı aksiyon oyunu Devil May Cry 4'ün Şubat 2008 tarihinde piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Şubat 2008 sadece konsollar için verilmiş tarih. PC ye daha sonra çıkacak DMC 4, henüz bir tarih yok. İlkbahar veya Yaz'dan önce beklenmemesi gerek PC için.

http://ps3.ign.com/objects/748/748464.html
    http://pc.ign.com/objects/894/894665.html

Bütün platformlar için ynı tarihte çıkacak diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.