Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi hiç bir oyun degilde bu oyun için sırf 200 ytl 8600gt ye bayıldım... crysis felan hikaye benim için bu oyunun yanında. ilk cıkan dmc yı ps2 de oynamıştım ozamanlar inanılmaz bir oyundu.malesef 2 si ve 3 ü aynı grafiklerle geldi ama şimdi 4 ile işler degişti...off offf hadiiii bu oyun için ps3 alacaktım ama pc ye cıkması beni ekrankartı degişimine götürdü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 1 Kasım 2007; 15:39:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: caver

Danteme bak be zaten süper karizmaydı şimdi iyice coşmus karşimm

eee kardeş bu dante coşacak tabi yeri gelince combosunuda yapicak :D karizmasinida sergiliyecek ortaya adamin adi dante komamişlar boşuna demi vergil nerdee dante niRdee :D
  • valla dmc4 ü sabirsizlikla bekliyorum halada bekliyorum bakalim bu nezaman oiyasalarda olucak :D
  • Çıkış tarihi:28 Şubat 2008

• quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

abi hiç bir oyun degilde bu oyun için sırf 200 ytl 8600gt ye bayıldım... crysis felan hikaye benim için bu oyunun yanında. ilk cıkan dmc yı ps2 de oynamıştım ozamanlar inanılmaz bir oyundu.malesef 2 si ve 3 ü aynı grafiklerle geldi ama şimdi 4 ile işler degişti...off offf hadiiii bu oyun için ps3 alacaktım ama pc ye cıkması beni ekrankartı degişimine götürdü...

Aynen katılıyorum dostum bu oyunu oynamayan cok sey kaybeder. Bir oyunda aksiyon,komedi,dram,adrenalin,karizma..vs hepsimi olurya benim oynadıgım en guzel oyun bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

2007 sonu gibi çıkar.

Bu arada yeni video yayınlandı.

http://www.worthdownloading.com/game.php?gid=2303

hani nerde? daha 28 şubatada çok var offf ss'ler olayı bitirdi zaten,hasta oldum oyuna 2008 yılı çok eğlenceli geçicek bunun yanı sıra bir yığın fıstık gibi oyun çıkıcak @pinky bu ve diğer haberlerin için teşekkürler
  • oyunda temelde bir değişiklik varmı acaba..

biraz tek düze gidiyodu bu seri.. bir iki sağlam yenilik gelmeli bence
  • hiç sevmiyorum bu tür oyunları
  • valla grafiklerin yüzüne bakmam

dmc3 deki gibi olsun yeter of of az mı oynadık dmc3
  • Yeni..

super bi oyun geliyor..

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
  • Gerçekten çok güzel bir oyun olucak.Sabırsızlanmaya başladım.Umarım mouse desteği olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

hatunun dekolte güzelmiş
  • manyak bi oyun..

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 28 Aralık 2007; 17:25:45 >
  • dmc3'ü oynuyordum ps2'de,sonra abim birgün god of war'la çıkageldi;bi daha yüzüne bakamadım,gow'dan sonra güdük gibi kalıyordu oyun.Ama bundan ümitliyim,ps3'üm yok,gow3 de yok artı pc'ye çıkacak,sıkıysa oynama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 16 Aralık 2007; 23:53:09 >
  • gerçekten manyak bi oyun. .animesi de güzeldi bunun.peki nasıl bi sitem istiyor şöyle orta halli oynamak için
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

Yeni..

super bi oyun geliyor..

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
    />

• Devil May Cry 4'ün yeni videosu

Capcom üzerinde çalıştığı aksiyon oyunu Devil May Cry 4'ün yeni videosu yayımladı. PS3, Xbox 360 ve PC platformları için geliştirilen ve 5 Şubat 2008 tarihinde piyasaya sürülecek

VIDEO:
    http://www.gametrailers.com/player/29055.html

bu nasil bi oyun boyle ya ...

Videoyu izlerken tuylerim diken diken oldu...

super,manyak,dehset otesi bi oyun....
    bu oyunu oynamssam gozlerim acik gider..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 18 Aralık 2007; 20:36:13 >
  • deli gibi geliyor
  • Devil May Cry 4 Yeni Bilgiler..

Devil May Cyr serisinin çıkış tarihi yaklaştıkça oyundan yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. Oyunda "Human" ve "Devil Hunter" isimli iki zorluk seviyesi bulunacak; "Human" seriye yeni başlayanlar için ideal seviye iken, "Devil Hunter" seride ustalaşmış oyuncuları hedefleyecek. Serinin diğer oyunlarının aksine oyundaki özel hareketler ve yetenekler "Proud Souls" ile alınabilecek. "Proud Souls" bölüm başarısına göre belirlenirken, ilk oyunlarda topladığımız "Red Orbs" bu oyunda da bulunacak ve "Proud Souls'a" çevrilebilecek. Oyunda kullanmadığınız ve beğenmediğiniz yetenekler için harcadığınız puanları belli bir oranda geri almak mümkün olabilecek. Ayrıca oyundaki bölümler tekrar oynanabilecek. PC, PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen DMC4 bu kış oyun severlerle buluşacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 28 Aralık 2007; 13:38:34 >
  • yeni videosunda dantenin elinde vergilin kılıcı vardı neroda şeytana dönüşmeye başlıyodu tam yerinde kesmişler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.