Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya Dmc 3 Aşırı süperdi konusu olsun oynanabilirlik olsu süperdi.. Bu oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.. Biran önce çıksında oynayalım..
  • ps3 te verdiği zevki , pc de vermez bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: AliAtaBakmaÇünküAt..

ps3 te verdiği zevki , pc de vermez bence

de get güzel oynanıyor kolla ne sarıcak ki
  • Etkileyeci
  • quote:

arkadaş sizi anlamiyorum madem pc de zevk vermiyorsa içinde kalsin kardeşim milletin parasi yok senin gibi zengin deyilki ps3 alsin ps3 te güzel zevk aliyorsan ps3 ünle mutluluklar burda böyle cvp lar yazipta milletin canını sıkma benim canımı sıktın simdi bu yorumunla....
    sana 1 şey soracam sen dmc 3 ü ps2 de kaç kere bitirdin?
    ben dmc3 ü pc de 20 nin üstünde bitirdim ve tus olaylarını cözen biri pc de oynarkende zevk alir bunu unutma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 22 Aralık 2007; 1:52:34 >
  • video gercektende süper oyun cok hoş
  • Becerebilsem oynayacağımda dmc3te mesela hiçbir kombo falan çözemedim acaba klavyeden denediğimdenmi nedir, bu komboları beceremediğimden bana çok zor geldi oyun.
  • Devil May Cry 4'ten2 yeni video

Şubat ayında piyasaya çıkmaya hazırlanan "Devil May Cry 4'ten" yeni videolar gelmeye devam ediyor. İlk olarak Japonya'da PS3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak olan oyunun PC versiyonu daha önce PC'de çıkan Capcom oyunlarının aksine yine aynı ekip tarafından geliştiriliyor. Devil May Cry 4'ten yayımlanan yeni videoları aşağıdan izleyebilirsiniz.

Cinematic Prologue
    http://www.gametrailers.com/player/29247.html

Marionette Attack Cutscene
    http://www.gametrailers.com/player/29244.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 28 Aralık 2007; 17:36:23 >
  • quote:

pc'de zevk verir mi vermez mi bilemem ama god of war'ın zevkini asla veremeyeceği kesin.
  • Sistem ihtiyaçları açıklanmadımı..???
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

Sistem ihtiyaçları açıklanmadımı..???

Hayır daha değil.
  • sistem ihtiyaçları belli değil anlaşıldı fakat ben genede sorma ihtiyacı duydum oyun dx9 olarakmı yoksa dx10 olarakmı çıkar..???
  • sistem ihtiyaçları açıklansın ona göre bakarız artık
  • PS 3 ve Xboxa cıkcak sanıyodum PClere de duserse köşeyi dönerler :) mükkemmel bir oyundur herkeze tavsiye ederim(special Edition )
  • DEHSETTTTTTTT OYUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuujin

DEHSETTTTTTTT OYUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Manyakkkkkkkkkkk Oyunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

• valla 3 süperdi buda dehşet-ül vahşet olacak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

valla 3 süperdi buda dehşet-ül vahşet olacak..

vahşetül-dehşet olacak bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas777 -- 28 Aralık 2007; 22:26:05 >
  • Oyunda beni üzen Dante nin yaşı yada görünüşü bilmiyorum ama 3 deki gibi biraz genç olsaydı güzel olurdu diye düşünüyorum
  • güzel oyun
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.