Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Legolas777

quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

eeee kardeş naparsin topic yukarda dursun hesabı :):)

konusu gerçekten güzele benziyor "Bu bir aşk hikayesi"

http://www.gametrailers.com/player/29244.html

aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

Ya beyler dmc 3 güzel oyun ama çok zordu ben ondan bu oyundan sogudum oynayasın gelmiyo..

DMC 3 mause destegi var mi ?

birde bu DMC.nin hikayesi ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 2 Ocak 2008; 11:16:27 >
  • Hayır yok diye biliyorumm.. Dmc Yi diğer oyunlardan ayıran özellik zaten mausesiz süper bir action oyunu olması..

Bu arada ben o yazıyı çokk önce yazmıştım o zaman oynamayı bilmiyodum... Oyunu adam gibi oynadım bitirdim ve böyle bir şaheser oyunun kaçmıyacağını anladım.. Kısaca süper bir oyun..

Kardeş sana kısaca bu oyunu oyna bitir harika bi oyun derim.. Hikayesi yeter.. Sonra oyunu bitirince yaslan arkana 4. oyunu bekle
  • Açıkça söylemek gerekirse hiç dmc oynamadım hatta 2007 ortalarına kadar hiçte duymamıştım.Nasıl oldu bilmiyorum, şu sıralar dmc3 ü arıyordum ve bit-soup beni duymuş gibi bugün dmc3 special edition sundu.Tabi çekiyoruz okuduğum yorumlara göre oyun süper, izlediğim videolara görede.Özellikle boss lara bittim, boss dediğin böyle olur tam ekran

4. oyunu bizde bekliyoruz
  • quote:

Hayır yok diye biliyorumm.. Dmc Yi diğer oyunlardan ayıran özellik zaten mausesiz süper bir action oyunu olması..

Bu arada ben o yazıyı çokk önce yazmıştım o zaman oynamayı bilmiyodum... Oyunu adam gibi oynadım bitirdim ve böyle bir şaheser oyunun kaçmıyacağını anladım.. Kısaca süper bir oyun..

Kardeş sana kısaca bu oyunu oyna bitir harika bi oyun derim.. Hikayesi yeter.. Sonra oyunu bitirince yaslan arkana 4. oyunu bekle

sen klavye ile mi oynadin ....
  • klavyeyle oynanıyor zaten :s
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crabeinmorn

klavyeyle oynanıyor zaten :s

Mause destegi olmadan zor olmuyor mu O_o!
  • oyun okadar akıcı Ve combolar öyle birbirine bağlanıyorki mouse gereksiz bir icat gibi geliyor
  • bu oyuna benim kadar hayran kimseyi tanimam
  • quote:

oyun okadar akıcı Ve combolar öyle birbirine bağlanıyorki mouse gereksiz bir icat gibi geliyor

kendi kaybetmiş gibisin
  • quote:

bu oyuna benim kadar hayran kimseyi tanimam

1.2.3 hepsini oynadin mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

quote:

ben daha da hayranım
  • quote:

quote:

ayıpsın tüm seriyi bitirdim kardesim ben tam bir dmc kolik im benim kadar bu oyunu kimse sevemez söyliyim gerisi hikaye benim için dmc var öteki oyunlari can sıkıntısından oynuyorum :D
  • quote:

quote:

quote:

ayıpsın tüm seriyi bitirdim kardesim ben tam bir dmc kolik im benim kadar bu oyunu kimse sevemez söyliyim gerisi hikaye benim için dmc var öteki oyunlari can sıkıntısından oynuyorum :D

Öyleyse kardes 4. oyunun konusunu Türkçe bir açıklayıver Bu oyun oynanış şekli ve konusuyla ünlü biliyorsun
  • Dante* ne işin var dmc'ile god of war varken yahu.Abartmayın bu oyunu o kadar canıım.Madem tüm seriyi bitirdin ps2'n de vardı,salla sen dmc'yi;boş oyun.
  • Bende oyunu bitirmeden önce boş oyun diyip silmiştim çok zor gelmişti ama bi ara heveslendim yükledim ve bitirdim.. Ne kadar süper bir oyun olduğunu anladım.. Bu oyuna öyle boş oyun diyip köşeye atmak olmaz gayet manuak bir oyun
  • quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

Dante* ne işin var dmc'ile god of war varken yahu.Abartmayın bu oyunu o kadar canıım.Madem tüm seriyi bitirdin ps2'n de vardı,salla sen dmc'yi;boş oyun.

zevkler tartışılmaz biladerim ben devil may cry dan harici oyun tanimam ve tanimiyorum su saaten sonra sana god of war oyununda mutluluklar :)
  • quote:

quote:

quote:

Oyun aslında gamepad ile oynamak üzere tasarlanmış ama klavyeyle de iyi performans veriyor ayrıca asla mouse ihtiyacı hissetmiyorsunuz bu oyunda 4. oyunu merakla bekliyorum Şu sıralar da ilk oyunu oynuyorum bu kadar muhteşem aksiyon oyunu kolay kolay gelmez valla
  • quote:

Bende oyunu bitirmeden önce boş oyun diyip silmiştim çok zor gelmişti ama bi ara heveslendim yükledim ve bitirdim.. Ne kadar süper bir oyun olduğunu anladım.. Bu oyuna öyle boş oyun diyip köşeye atmak olmaz gayet manuak bir oyun

boş oyun,ps2'ye almıştım dmc3'ü.2 bölüm geçmiştim ve sonra god od war2 çıkmıştı bi daha bakmadım yüzüne oyunun.Boş oyun anlayacağın.Mesela nickindeki hellgate de boş oyun,16. levela geldim yine aynı boşlukta.O yüzden boş oyun,zaten dolu oyun yoktur ki hepsi boşdur.boş oyun,boş,booş,boş oyun
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.