Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wildlove

quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

Bende oyunu bitirmeden önce boş oyun diyip silmiştim çok zor gelmişti ama bi ara heveslendim yükledim ve bitirdim.. Ne kadar süper bir oyun olduğunu anladım.. Bu oyuna öyle boş oyun diyip köşeye atmak olmaz gayet manuak bir oyun

boş oyun,ps2'ye almıştım dmc3'ü.2 bölüm geçmiştim ve sonra god od war2 çıkmıştı bi daha bakmadım yüzüne oyunun.Boş oyun anlayacağın.Mesela nickindeki hellgate de boş oyun,16. levela geldim yine aynı boşlukta.O yüzden boş oyun,zaten dolu oyun yoktur ki hepsi boşdur.boş oyun,boş,booş,boş oyun

kardeşim sen bu oyuna boş oyun diyemezsin madem boş bir oyun sana göre uza git bu topicten topic i karalamana hakkın yok.
  • ömrümde oynadıgım en güzel oyunlar god of war dmc ve crysis tir tabi dmc ilk göz agrımdır ps2 de il çıkanı oynamıştım bi karı var şimdi 4 te gene gelmiş hastayım ona
  • @Dante* bakma sen bana,sınavım kötü gitti bugün kafam allak bulak öylesine tartışma yaratıyodum,yoksa iyi oyundur half life
  • quote:

@Dante* bakma sen bana,sınavım kötü gitti bugün kafam allak bulak öylesine tartışma yaratıyodum,yoksa iyi oyundur half life

la get işine ya
  • Şubat 5 Gelmez Abi
    Ama Bu Oyun Çıktıgı Zaman Bu Topic Hep Üstte Kalacaği Kesin
  • quote:

@Dante* bakma sen bana,sınavım kötü gitti bugün kafam allak bulak öylesine tartışma yaratıyodum,yoksa iyi oyundur half life

Half lıfe ile ne alakası var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

quote:

Half lıfe ile ne alakası var?

yav bakma işte dün kafayı sıyırmıştım sınavdan
  • Bu ayki Level dergisinin Dvd sinde DMC 4 ün müthiş bir videosu var izlemenizi öneririm Nero ile Dante parçalıyorlar birlirlerini
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Bu ayki Level dergisinin Dvd sinde DMC 4 ün müthiş bir videosu var izlemenizi öneririm Nero ile Dante parçalıyorlar birlirlerini

ben tüm videolarını izledim.Sen hangisinden söz ediyorsun oyunun başında olacak olan kavga etme sahnesini mi? Bu arada Dante iyi geçiyor dalgasını Nero'yla
  • Nero kim ?
  • quote:

Bu ayki Level dergisinin Dvd sinde DMC 4 ün müthiş bir videosu var izlemenizi öneririm Nero ile Dante parçalıyorlar birlirlerini

Bende bütün videolarını izledim süperdi nero ile dante kapışıyo ama manyak kapışıyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

Nero kim ?

dmc4'de yöneteceğimiz karakter,dantel yok artık
  • quote:

quote:

Nero kim ?

Dante olmadan olur mu yahu Bu arada 4. bölümde olgunlaşmış ama hala dalgacı serseri
  • Buyrun bahsettiğim videoyu upload ettim 87 mb izlemek isteyen arkadaşlar indirebilirler
    http://r apidshare.com/files/81223823/dmc4.wmv.html
    Boşluğu doldurun Bu arada oyunda Nero haricinde Dante ile de oynayabileceğiz
  • quote:

Buyrun bahsettiğim videoyu upload ettim 87 mb izlemek isteyen arkadaşlar indirebilirler
    http://r apidshare.com/files/81223823/dmc4.wmv.html
    Boşluğu doldurun Bu arada oyunda Nero haricinde Dante ile de oynayabileceğiz

tşk kardeş indirdim ama izlemiştim ben bunu çok süper bir video
  • İzlemeyen arkadaşlar indirir artık ne yapalım Hakikaten muhteşem bir video bugün bu videoyu ne kadar çok izlediğimi hatırlamıyorum valla
  • quote:

İzlemeyen arkadaşlar indirir artık ne yapalım Hakikaten muhteşem bir video bugün bu videoyu ne kadar çok izlediğimi hatırlamıyorum valla

İnanmazsın kardeş ben hala izliyom. Gerçekten çok güzel bir video. Birde arka fon müziğini bulabilsem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas777

quote:

İzlemeyen arkadaşlar indirir artık ne yapalım Hakikaten muhteşem bir video bugün bu videoyu ne kadar çok izlediğimi hatırlamıyorum valla

İnanmazsın kardeş ben hala izliyom. Gerçekten çok güzel bir video. Birde arka fon müziğini bulabilsem

İstersen DMC3 ün fon müziğini yollayabilirim sana Gerçi bu video da çalan müzik de DMC3 teki fon müziğini andırıyor.
  • Benim bildiğim nero ile oyunu bitirince dantenin bölümleri açılacak..
  • quote:

quote:

Nero kim ?

DMC 3 te Dante'i mi yonetiyorduk ??

Dante ve Nero'nun resimlerini koyarmisiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 5 Ocak 2008; 11:27:18 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.