Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (279. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunun orjinalinin fiyatı 5 liraya kadar düşmüş. Meraklısı varsa sahte ile uğraşmasın. Yer belirtemeyeceğim reklama giriyormuş galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bencede abi DmC 5 çok kötü olmuş devıl may cry 4 te adam görev alıyo fakat devıl may cry 5 te adam zayıflamış piskopat olmuş resmen birde saç baş çok kötü yapmışlar neden yaptılar anlamadım yani adamı s...atmışlar resmen herşeyini değiştircekler dante olmamış yani
  • Nerde bizim eski DMC ciler
    Ben hala bıkamadım bu oyundan yavv az önce bloody place ta turluyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Nerde bizim eski DMC ciler
    Ben hala bıkamadım bu oyundan yavv az önce bloody place ta turluyordum
    Konuya bir bakayım dedim, seni gördüm.
    Burda burda. Taa kaç sene önce seninle bir konuyu tartışmıştık, Vergil ile Sephiroth'un kıyaslandığı bir sitede millet Dante'nin Savior'un yumruğunu durdurmasından bahsediyordu, birisi de teknik bir şey yazmış, işte Savior'un yumruğunu durduran şu kadar ağırlığı rahatlıkla kaldırır gibisinden, aklıma senin yıllar önce söylediğin bir şey geldi. Hani Nero sol koluyla Berial'ı kaldırır, vuruşunu bloklamıştı falan demiştin. İşte 70 kilo bir adam şu kadar basınç uygular falan filan, aklımda değil tam olarak ki tam olarak saçmalıktı söylediklerin. O zaman aklıma söyleyecek bir şey gelmemişti ama şimdi söyleyeyim. Ben babamın bana atacağı yumruğu her şekilde elimle bloklarım ama bu 80 kilo adamı tek elimle kaldırabileceğim anlamına gelmez. Aynı şekilde Nero da sol koluyla Berial'ı kaldıramayabilir ama bilmiyorum Dante çok güçlü diyorlar, Nero belki sol koluyla da kaldırabilir Berial'ı ama bunun onun saldırısını bloklamasıyla en ufak alakası yok.

Bu arada zamanında seninle Crysis: Wars oynardık, sinsilik yapar, bir yerlere saklanırdın hep, pek bir şey yapamazdım fazla oynamadığım ve tecrübeli olmadığım için. Neyse kendimi geliştirdim. Contract Wars'a gel eline vereyim. Veya Eternal Crusade'e gel. 2 ay veya istersen 2 sene oyna her türlü alırım seni.

Ben Doppelganger bu arada.

La olm SE çıktı sen hâlâ vanillada mısın?(Vanilla ilk sürüm demek bilmiyorsan yazayım) Ben artık baydım en ufak oynayasım gelmiyor DMC4'ü, DmC daha güzel valla. DMC3 de sıktı, DmC ondan da daha çok cezbediyor beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenDiamond -- 18 Kasım 2018; 19:55:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrokenDiamond

Konuya bir bakayım dedim, seni gördüm.
    Burda burda. Taa kaç sene önce seninle bir konuyu tartışmıştık, Vergil ile Sephiroth'un kıyaslandığı bir sitede millet Dante'nin Savior'un yumruğunu durdurmasından bahsediyordu, birisi de teknik bir şey yazmış, işte Savior'un yumruğunu durduran şu kadar ağırlığı rahatlıkla kaldırır gibisinden, aklıma senin yıllar önce söylediğin bir şey geldi. Hani Nero sol koluyla Berial'ı kaldırır, vuruşunu bloklamıştı falan demiştin. İşte 70 kilo bir adam şu kadar basınç uygular falan filan, aklımda değil tam olarak ki tam olarak saçmalıktı söylediklerin. O zaman aklıma söyleyecek bir şey gelmemişti ama şimdi söyleyeyim. Ben babamın bana atacağı yumruğu her şekilde elimle bloklarım ama bu 80 kilo adamı tek elimle kaldırabileceğim anlamına gelmez. Aynı şekilde Nero da sol koluyla Berial'ı kaldıramayabilir ama bilmiyorum Dante çok güçlü diyorlar, Nero belki sol koluyla da kaldırabilir Berial'ı ama bunun onun saldırısını bloklamasıyla en ufak alakası yok.

Bu arada zamanında seninle Crysis: Wars oynardık, sinsilik yapar, bir yerlere saklanırdın hep, pek bir şey yapamazdım fazla oynamadığım ve tecrübeli olmadığım için. Neyse kendimi geliştirdim. Contract Wars'a gel eline vereyim. Veya Eternal Crusade'e gel. 2 ay veya istersen 2 sene oyna her türlü alırım seni.

Ben Doppelganger bu arada.

La olm SE çıktı sen hâlâ vanillada mısın?(Vanilla ilk sürüm demek bilmiyorsan yazayım) Ben artık baydım en ufak oynayasım gelmiyor DMC4'ü, DmC daha güzel valla. DMC3 de sıktı, DmC ondan da daha çok cezbediyor beni.

Alıntıları Göster
    Lan ALLAHIn doppelli :) o dediklerinin hepsini sen demiş sindir ben zinhar demedim öyle bir şey, hatta senin öyle bir şey
    dediğini hatırlar gibiyim de Savior yumruğunu kaldırıyor 80 ton falan, ayrıca beni biliyorsun ben Nerocuyum banane Dantenin
    kaldırıp indirdiklerinden

DmC o Dante tiplemesi ile kessen oynamam, mod falan varsa oynarım o ne lan karizma Danteyi medine dilencisi yapmışlar.
    SE var bende de oynuyorum ama dediğim gibi bloody palace devam, artık oyunlarda iddalı değilim kuzen maalesef nedense beceremiyorum
    bir türlü PUBG aldım yok arkadaş alışamadım gitti bıraktım öyle duruyor, CS GO takıldım biraz adamlar yıllardır oynuyor
    alışmış patates ediyorlar, LoL takılıyorum 1 bir zamandır oda malum TR server'ı olunca küfür kıyamet havalarda uçuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Lan ALLAHIn doppelli :) o dediklerinin hepsini sen demiş sindir ben zinhar demedim öyle bir şey, hatta senin öyle bir şey
    dediğini hatırlar gibiyim de Savior yumruğunu kaldırıyor 80 ton falan, ayrıca beni biliyorsun ben Nerocuyum banane Dantenin
    kaldırıp indirdiklerinden

DmC o Dante tiplemesi ile kessen oynamam, mod falan varsa oynarım o ne lan karizma Danteyi medine dilencisi yapmışlar.
    SE var bende de oynuyorum ama dediğim gibi bloody palace devam, artık oyunlarda iddalı değilim kuzen maalesef nedense beceremiyorum
    bir türlü PUBG aldım yok arkadaş alışamadım gitti bıraktım öyle duruyor, CS GO takıldım biraz adamlar yıllardır oynuyor
    alışmış patates ediyorlar, LoL takılıyorum 1 bir zamandır oda malum TR server'ı olunca küfür kıyamet havalarda uçuyor.

Alıntıları Göster
    Yürü lan sen demiştin iyi hatırlıyorum. Hatta ben boks yaptım, iyi bilirim demiştin. Hatırlamazsın tabi lan taa 10 sene önceydi belki muhabbet. Sen Nerocuydun unuttun mu abartıyordun işte. Savior yumruğunu kaldırma olayını yapan Dante ve ben öyle bir şey demedim o zaman. Aklıma bile gelmedi, Nero'dan bahsediyorduk. Ama evet, Dante Savior'un yumruğuna karşı koyabiliyorsa belki Nero da sol kolu ile Berial'ı kaldırabilir, bilmiyorum. Tamam işte Nerocu olduğun için böyle bir şeyi savunmuştun.

Ya yemişim tipini, ben DMC'yi Dante'nin kara kaşına kara gözüne oynamıyorum, oyun daha güzel. SE hiç oynamadım ya DMC4 çok kötü bir oyun. İddialısındır iddialısındır. Noldu, yaşlandın mı yoksa? PUBG oynaması zor diyorlar, alışmak için 100 saat falan gerekliymiş galiba. Aimin kötü galiba. Tabi, sen pure aim gerektiren yerlerde iş yapamıyorsun, sana Crysis gibi sinsilik yapabileceğin taktiksel oyunlar lazım. Ooo sen MOBA da mı oynardın.

Olm o değil de DMC5 çıkacak buralarda ne işin var senin hâlâ? Koş DMC5 konusuna yürü. O değil de 10 sene ne çabuk geçti ya la.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenDiamond -- 23 Kasım 2018; 12:35:5 >
  • Devil may cry 5 satılıktır rx570 hedşyesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.