Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (277. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yamayı kurdum oyun bozuldu zaten. Oyunu baştan kurdum. Save sistemi sinir etti beni. Oyundan çıkıp girince bölümün en başından başlıyor. Bir oyunu da adam gibi bitirebilsem zaten. İlerde bunu da kaldırırım kesin bu sinirle.
  • DMC 3 varken bunun yüzüne bakılmaz.
  • Allah aşkına biri şu gizli bölümleri nasıl geçebilcegimi söylesin.. sadece secret mission 1'i geçebildim.

Mesela hiç saldırı yapmadan geçmemiz gereken bölümde ne yapmamız lazım? youtube'dan izledim yine anlamadım.

Hiç yere düşmeden 5 combo yapmamız gereken bölüm vardı birde onu da yapamadım :(
  • yok mu gizli görevler hakkında youtube tavsiyesi haricinde yardımcı olabilecak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crabeinmorn

DMC 3 varken bunun yüzüne bakılmaz.

dmc3 de sürükleyicide dmc yi dmc yapan dantenin gılgameshyla neronun devil armıdır usta bunlarda 4 de zaten ;)
  • quote:

Aynen ama oynadık işte mecburen.

quote:

Orijinalden alıntı: hakanerkmen

quote:

dmc3 de sürükleyicide dmc yi dmc yapan dantenin gılgameshyla neronun devil armıdır usta bunlarda 4 de zaten ;)

Şimdi sen DMC'ye küfür ettin bunu diyerek. Lan ne Gilgamesh'i, ne Devil Bringer'ı? Dante'yi Dante yapan kişiliğidir, silah olarak da Rebellion'dır. Ama silah Dante için farketmez. Dante her silahı kullanır. Vergil'ı Vergil yapan ise Yamato'dur. Orası ayrı. Nero'nun Devil Bringer'ı ise DMC'ye hiçbir şey katmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 3 Ocak 2011; 13:56:04 >
  • Bu oyuna update çıkmadı mı en son update link olarak verebilecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Bu oyuna update çıkmadı mı en son update link olarak verebilecek var mı ?

Benim bildiğim çıkmadı hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

Bende hiç bir yerde bulamadım.
  • quote:

quote:

quote:

Bende hiç bir yerde bulamadım.

Bazı oyunlara hiç patch çıkmıyor. DMC4 de bu oyunlardan biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnT0ucHabLe

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Orijinalden alıntı: UnT0ucHabLe

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

Nero'nun arkasındakinin Nelo Angelo olduğunu söyleyen sivri zekâlı arkadaş kim? Yıldızlı pekiyi vereceğim ona.

Sen de eskiden böyle demiyor muydun ?

Evet. Çünkü, onlar, Nero'nun arkasındakinin Nelo Angelo olduğunu söyleyince, ben de öyle olduğunu sanmıştım. Ama tutup da Nero'nun arkasındaki Nelo Angelo'ymuş beyler diye bir şey demedim.

Burayı bilemem ama msnde dediğin kesin.

Msn'de de öyle bir şey demedim ben. Millet Nero'nun arkasındaki Nelo Angelo diye bir görüş attı. Ben de söylediklerini kabul ettim hepsi bu.
  • Benden başka oynuyan yokmu
    Kaç aydır msj atan bile olamımış unutuldu DMC4
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Benden başka oynuyan yokmu

Ben oynamıyorum şu aralar pek oyun falan. Konuya yazan da yok ben de yazmıyorum o yüzden. Zaten DMC5 konusu kilitlendi. Sen nerelerdesin lan bu arada? Hiç girmiyorsun msn veya facebooka.
  • quote:

quote:

Ben oynamıyorum şu aralar pek oyun falan. Konuya yazan da yok ben de yazmıyorum o yüzden. Zaten DMC5 konusu kilitlendi. Sen nerelerdesin lan bu arada? Hiç girmiyorsun msn veya facebooka.

MSN le Face beni zaten hiç açmıyor kuzen biliyorsun sen MSN aç dediğin zamanlarda açıyordum yoksa işim olmaz

DMC5 pC ye çıkmıyor değilmi?

Öte yandan lan kuzen oramı buramı yırttım yinede bu Kail kadar havada kalamadım o elemanda bi dandiklik var arkadaş
  • quote:

quote:

quote:

MSN le Face beni zaten hiç açmıyor kuzen biliyorsun sen MSN aç dediğin zamanlarda açıyordum yoksa işim olmaz

DMC5 pC ye çıkmıyor değilmi?

Öte yandan lan kuzen oramı buramı yırttım yinede bu Kail kadar havada kalamadım o elemanda bi dandiklik var arkadaş

Lan zaten tanıştığımızdan beri adam akıllı konuşamadık. Bazen görüyorum Facebook'a girdiğini mesaj atıyorum çıkmış oluyorsun. Girsene olm gir de konuşalım.

Yok, Ninja Theory yapıyor zaten DmC'yi. Ninja Theory, PC platformuna oyun yapmıyor.

Olm o adam pro, kaç yıllık DMC oyuncusu. Sen de sürekli DMC oyna sen de kalırsın havada. Özellikle DMC3'ü oyna.
  • ANDREİ gel katıl sohbete

Lan yedirtme prosunu bizde noob degiliz adamın yaptığı comblara lafım yok ama vaha kalma süresinde kesin bi hile var
    ayrı aha aç oyunu EX Shuffle yi adam havada 4-5 kere yapıyor sen 2 nciyi yap oyunu aha bugun bırakıcam.
  • quote:

ANDREİ gel katıl sohbete

Lan yedirtme prosunu bizde noob degiliz adamın yaptığı comblara lafım yok ama vaha kalma süresinde kesin bi hile var
    ayrı aha aç oyunu EX Shuffle yi adam havada 4-5 kere yapıyor sen 2 nciyi yap oyunu aha bugun bırakıcam.

Kendini Kaille mi kıyaslıyorsun lan? ahaha. Kail DMC'deki bilinen en iyi oyuncudur. Noob değilsin ama pro da değilsin bunu kabul et. Ne hilesi olacak olm havada kalma süresinde? Yaptığı kombolarla kalıyor işte havada. Taktik uyguluyor.
    Ex Shuffle dediğin hangi combo?
  • quote:

quote:

ANDREİ gel katıl sohbete

Kendini Kaille mi kıyaslıyorsun lan? ahaha. Kail DMC'deki bilinen en iyi oyuncudur. Noob değilsin ama pro da değilsin bunu kabul et. Ne hilesi olacak olm havada kalma süresinde? Yaptığı kombolarla kalıyor işte havada. Taktik uyguluyor.

Ulan oyunu Heaven and Hell modunda bitiren adamada pro degilsin diyorsunya dahada birşey demiyorum
    Kılıç şarjlı iken zıplayıp geri+ileri yumruk'a basark yaptıgımız combo.
    Combonun bitiminde DB açsan bile ikinciyi yapmıyor kuzen adam 3-4 kere ardı ardına EX Shuffle yapıyor.
  • quote:

quote:

quote:

ANDREİ gel katıl sohbete

Ulan oyunu Heaven and Hell modunda bitiren adamada pro degilsin diyorsunya dahada birşey demiyorum
    Combonun bitiminde DB açsan bile ikinciyi yapmıyor kuzen adam 3-4 kere ardı ardına EX Shuffle yapıyor.

He, Heaven and Hell modu da çok zordu ya. Proluk oyunu bitirmeye bakmıyor. Oyunu bitirdiğin gibi pro olmuyorsun.
    Ne var lan onu yapmaya, biraz alıştırma yaparsan yapılır.

Ha, ama sen havada kalmayı diyorsun sanırım. Zor o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 11 Mayıs 2012; 2:25:38 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ANDREİ gel katıl sohbete

He, Heaven and Hell modu da çok zordu ya. Proluk oyunu bitirmeye bakmıyor. Oyunu bitirdiğin gibi pro olmuyorsun.
    Ne var lan onu yapmaya, biraz alıştırma yaparsan yapılır.

Ha, ama sen havada kalmayı diyorsun sanırım. Zor o.

Deneme yaparsan olur dedi yaa
    Len onu yapmakta bir sorun yok hatta kendi çapımda 3-5 comboda türettim fenada olmadılar özellikle bu EX Shuffle ile kullandığımı birtanesi
    fena hoşuma gidiyor ama çok iyi zamanlama istiyor benim demek istediğim 1 kereden fazla Shuffle yada EX Shuffle ne yaparsan yap havada en fazla 1
    Shuffle yapabiliyorsun ama kailin bir videosunda 3-5 kere yaptığını gördüm gerçi denemediğim son bir yöntem kaldı onuda deneyim
    ondada olmazda youtube da hilecisin lan sen yazacam o elemana

Ekleme.: Zorluğu bi kenara tek darbe alma hakkın var Nero ile sorun değilde Dante ile zorlanıyorum yalan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 11 Mayıs 2012; 2:31:33 >
  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.