Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (275. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Smoothy

quote:

Orijinalden alıntı: AragorN@MIK

danteyle oynamak gerçekten harikaydı

+1 O karizmayla oyun devam etmeliydi.Nero falan ne yahu ?

Aynen nero bebesi gelmeseydi 4 daha güzel olurdu ama şimdide güzel.
    Bu arada Dmc5 yine duyurulmadı ne yapıyo bu capcom çıkarsa bi dmc 5 köşeyi dönücek neyse ben 10. kez bitirim dmc4 ü.
  • oyunu gamepad ile oynuyorum. kamera açısını değiştirmek için ne yapmalıyım ? analog stick ile olmuyor. klavyedeki yön tuşlarıda işe yaramıyor.
  • ayarlardan tuşları kontrol et belki bozuktur
  • logitech gamepadi tanır herhalde oyun...
  • o halde aletin tuşları bozulmuştur belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: superucer

ayarlardan tuşları kontrol et belki bozuktur

hallettim. ama şimdide şöyle bir sorun var. sticki yukarı-aşağı kaldırdığımda kamera sağa-sola dönüyor. sola çektiğimde aşağı yukarı hareket ediyor. yani tam tersi hareket ediyor. nasıl düzeltebilirim ?
  • ayarlardan,banada call of dutyde 6 da olmuştu.orayı düzelt anında oluyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: superucer

ayarlardan,banada call of dutyde 6 da olmuştu.orayı düzelt anında oluyo...

evet bi kaç oyunda aynısı olmuştu ayarlardan düzeltmiştim. ama dmc4 de bulmadım
  • dmc de benim bildigin ters eksen de çalışma yoktu bence kontrollere default yap sonra tuşları istedigin gibi ayarla arkadaşım.
  • bare vurma tuşunu ateş etme tuşuyla vurma tuşunu aynı yere koyda daha cins olsun
  • Oyunun orjinalihttp://www.impulsedriven.com/dmc4 'da 15.78TL. Siteden digital download yapabiliyorsunuz. Daha önce alışverşim olmadı site hakkında bir şey diyemem..
  • lam Doppelganger konu canlandı dal diyorsun muhabbete gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

lam Doppelganger konu canlandı dal diyorsun muhabbete gel

DMC5'i dedim olm ben .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 12 Haziran 2010; 1:02:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

xbox a pc den çok daha önce, ps3 ile aynı tarihte çıkacağını söyleyeyim bende. yani oyunun yaz aylarına yakın tarihe çıkacağı beklenilirse, 2007 sonuna kadar unutun diyim pc cilere.

öküzler gibi beklediğim müptelası olduğum, oynadığım en sağlam senaryo, karakterin bulunduğu oyun. gerçi Dante 4. oyunda olmayacakmış ama yeni karakterede aşık oluruz sorun değil.

Niye konuya uğramıyorsun o zaman.
  • Nero'nun arkasındakinin Nelo Angelo olduğunu söyleyen sivri zekâlı arkadaş kim? Yıldızlı pekiyi vereceğim ona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

Nero'nun arkasındakinin Nelo Angelo olduğunu söyleyen sivri zekâlı arkadaş kim? Yıldızlı pekiyi vereceğim ona.

Sen de eskiden böyle demiyor muydun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnT0ucHabLe

quote:

Nero'nun arkasındakinin Nelo Angelo olduğunu söyleyen sivri zekâlı arkadaş kim? Yıldızlı pekiyi vereceğim ona.

Evet. Çünkü, onlar, Nero'nun arkasındakinin Nelo Angelo olduğunu söyleyince, ben de öyle olduğunu sanmıştım. Ama tutup da Nero'nun arkasındaki Nelo Angelo'ymuş beyler diye bir şey demedim.
  • quote:

quote:

quote:

Evet. Çünkü, onlar, Nero'nun arkasındakinin Nelo Angelo olduğunu söyleyince, ben de öyle olduğunu sanmıştım. Ama tutup da Nero'nun arkasındaki Nelo Angelo'ymuş beyler diye bir şey demedim.

Burayı bilemem ama msnde dediğin kesin.
  • yahu oyunun save olayı ne kadar gıcık. görev 4 deyim en sondaki boss a kadar geldim. haliyle kurbacığı şimdilik yenemedim. oyundan çıkıp tekrar açınca bossun olduğu yerden save yapmama rağmen baya bi geriden başlıyor. asıl önemli olan bu kurbacığı nasıl öldüreceğim. nette bununla ilgili video izledim. orada neronun canı baya bir yüksek. bunu nasıl yapıyoruz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Burayı bilemem ama msnde dediğin kesin.

Konuda, Nero'nun arkasındakinin Nelo Angelo olduğu düşüncesini ortaya atan ben değilim. Onlar öyle deyince, ben de benzediği için itiraz etmedim.

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

yahu oyunun save olayı ne kadar gıcık. görev 4 deyim en sondaki boss a kadar geldim. haliyle kurbacığı şimdilik yenemedim. oyundan çıkıp tekrar açınca bossun olduğu yerden save yapmama rağmen baya bi geriden başlıyor. asıl önemli olan bu kurbacığı nasıl öldüreceğim. nette bununla ilgili video izledim. orada neronun canı baya bir yüksek. bunu nasıl yapıyoruz?

Oyunu nerede save edersen et, öldüğünde başladığın yerden başlarsın. Canı yükseltmek için de, oyundaki gizli görevleri tamamlayarak ve, oyunun çeşitli bölümlerinden 4 tane Blue Orb Fragment elde ederek, can çubuğunu, bir çubuk uzatabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 19 Haziran 2010; 23:53:15 >
  • 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.