Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (276. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • chillstream aldım bi de onunla bitireyim oyunu
    özledim hem
  • quote:

Orijinalden alıntı: faust13

chillstream aldım bi de onunla bitireyim oyunu
    özledim hem

Chillstream?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnT0ucHabLe

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

quote:

Nero'nun arkasındakinin Nelo Angelo olduğunu söyleyen sivri zekâlı arkadaş kim? Yıldızlı pekiyi vereceğim ona.

Sen de eskiden böyle demiyor muydun ?

Evet. Çünkü, onlar, Nero'nun arkasındakinin Nelo Angelo olduğunu söyleyince, ben de öyle olduğunu sanmıştım. Ama tutup da Nero'nun arkasındaki Nelo Angelo'ymuş beyler diye bir şey demedim.

Burayı bilemem ama msnde dediğin kesin.

Aklına girdim onun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

quote:

quote:

quote:

quote:

Nero'nun arkasındakinin Nelo Angelo olduğunu söyleyen sivri zekâlı arkadaş kim? Yıldızlı pekiyi vereceğim ona.

Sen de eskiden böyle demiyor muydun ?

Evet. Çünkü, onlar, Nero'nun arkasındakinin Nelo Angelo olduğunu söyleyince, ben de öyle olduğunu sanmıştım. Ama tutup da Nero'nun arkasındaki Nelo Angelo'ymuş beyler diye bir şey demedim.

Burayı bilemem ama msnde dediğin kesin.

Aklına girdim onun

Analizi birlikte yaptık hatırlarsan.

• Ama ben Nelo Angelo'dur demedim hatırlatırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

Ama ben Nelo Angelo'dur demedim hatırlatırım.

Ne alaka olm? Analizi birlikte yaptık işte. Sen söyledin. Ben de farkettim ki öyle. Aklına girmek falan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

Orijinalden alıntı: rnwy styLa

3. görevde ateşli koridora kadar geliyorum yalnız ateş topu sağolsun öldürüyor beni hep onu durdurmanın bir yolu vardır herhalde bulamadım onu nerede acaba

arkadaşım ateşli topun oldugu koridora girince sol tarafında kapıları kırmada kullandıgımız o dönen zımbırtıdan var onuna ilerle ateş topu zarar vermez
    ama daima arkasında kal önüne geçerse haşlanmış tavuga dönersin

ya beyler o dönen şeyi buldumda nasıl hareket ettırcez ne yaptıysam bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

quote:

quote:

3. görevde ateşli koridora kadar geliyorum yalnız ateş topu sağolsun öldürüyor beni hep onu durdurmanın bir yolu vardır herhalde bulamadım onu nerede acaba

arkadaşım ateşli topun oldugu koridora girince sol tarafında kapıları kırmada kullandıgımız o dönen zımbırtıdan var onuna ilerle ateş topu zarar vermez

db ile bi tane vur yerinden çıkacak db ne dersen na buraya düşer bayılırımneronun sag kolu deyimde ben peşinen sonra bayılmaz zorunda kalmayalım
    yerinden çıktıktan sonrada 1-2 kılıç darbesi vur sonra göndermek istedigin yöne dogru db ile ile vur oke arkadaşım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

quote:

quote:

db ile bi tane vur yerinden çıkacak db ne dersen na buraya düşer bayılırımneronun sag kolu deyimde ben peşinen sonra bayılmaz zorunda kalmayalım
    yerinden çıktıktan sonrada 1-2 kılıç darbesi vur sonra göndermek istedigin yöne dogru db ile ile vur oke arkadaşım.

Lan o kadarını ben de söylerdim. Adam daha Gyro Bladesleri aktif etmemiş sandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 30 Haziran 2010; 2:51:05 >
  • slm arkadaşlar buraya devil may cray 4 ful save sini nasıl atarım lütfen cev verin tşkrlrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopil42

slm arkadaşlar buraya devil may cray 4 ful save sini nasıl atarım lütfen cev verin tşkrlrr

Gerek yok ki save dosyasını yükleyip burada paylaşmana. İnternette bolca mevcut zaten.
  • arkadaşlar ben bugün daha ilk defa yükledim bu oyunu denemek için. hayatımda ilk kez oynuyorum. DMC 4 ü kurdum oyuna girdim. ilk bölümdeyim sanırsam.klavye ile oynuyorum kontroller zor geldi biraz. mause desteği yok heralde sadece klavyeden mi oynuyoruz bu oyunu ?

bide bazı combolarda sb falan tuşlardan söz ediyor bunlar klavyede hangi tuşa karşılık geliyor çözemedim.

yardımcı olursanız sevirim

saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufuk_XT

arkadaşlar ben bugün daha ilk defa yükledim bu oyunu denemek için. hayatımda ilk kez oynuyorum. DMC 4 ü kurdum oyuna girdim. ilk bölümdeyim sanırsam.klavye ile oynuyorum kontroller zor geldi biraz. mause desteği yok heralde sadece klavyeden mi oynuyoruz bu oyunu ?

bide bazı combolarda sb falan tuşlardan söz ediyor bunlar klavyede hangi tuşa karşılık geliyor çözemedim.

yardımcı olursanız sevirim

saygılar..

Oyunun mouse desteği yok. PC için olan Joysticklerden(Gamepad de denir) alırsan rahat edersin. Oyunun klasöründe mi tam hatırlamıyorum ama XBOX 360 kolunun kontrollerinin PC'ye karşılık gelen tuşları vardı bir yerde. Unuttum nerde olduğunu ama.
  • beyler oyunun kontrolleri 3. oyun gibi berbat mı? (klavye için diyorum gamepadim yok)
  • Evet bir tek silahla vuruşun yeri değişik.
  • quote:

Evet bir tek silahla vuruşun yeri değişik.

neyse bugün klavyeyle yarında gamepadle oynarım
  • turkce yamasi cikmis simdi goruyorum

yeniden oyubasliyorum :)

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Devil_May_Cry_4un_Turkce_Yamasi_Cikti-11011.htm
  • Oyunu kurdum 3 bölüm falan oynadım çok hoşuma gitti. Tr yama kuruyorum şimdi. Kontroller biraz zor olsada combolar süper. Sinematikler, müzikler tatmin edici. Karakterler çok iyi yaratılmış. İkisi de karizma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Oyunu kurdum 3 bölüm falan oynadım çok hoşuma gitti. Tr yama kuruyorum şimdi. Kontroller biraz zor olsada combolar süper. Sinematikler, müzikler tatmin edici. Karakterler çok iyi yaratılmış. İkisi de karizma.

Tavsiye: --TR yama kurma ingilizcen yeterliyse gerek yok
    --Gamepad kullan cok farkediyor.
  • 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.