Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (273. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

quote:

kuzen bu libya çok sıcak birazda yogunum seninle ugraşamıycam şimdi benim demek itedigimi sana burda msj msj anlatmaya imkan yok
    ama şunu söylemeden geçemiycem halada fanboyluk yapıp milette yapma diyorsun kendinle çelişiyorsun.

Tabi. Dante kraldır. Ondan iyisi yoktur. Dante'yi sevmeyene diye ben diyorum dimi .

ciddi ciddi sen bişiler içip yazıyorsun kuzen ben yapmıyorum diye bişi demedim her zamanda söylerim I'm DMC 4 fan Nerodan
    başkası yalandanteye kocamansen millete fanboyluk yapma diyorsun ama yapıyorsun şaşırmışsın olm sen

Lan kendi ağzınla diyorsun DMC4 fanıyım, Nero forever diye. Ben DMC3 fanıyım, Dante forever diyor muyum .
    quote:

Orijinalden alıntı: HeLLgaTe

Vay be hala ilermiyo mu topik .. Bi ara oyun çıkmadan önce biz ilerletiyoduk bu topik i videolarla filan ..

Oyun gerçekten 10 numara .. Hala oynamayan varsa oynamasını tavsiye ederim.. Hayatımda oynadığım oyunlar arasında gerçekten ilk 5 e girecek oyun..

Oyunu beğenmedim diyenlerede sadece gülüyorum ..

Vay HeLLgaTe gelmiş. Pinky_Demon da olsa tadından yenmez. Konuyu baştan sona okumuştum foruma ilk üye olduğumda. Sanarsam bu topic için üye olmuştum foruma. O zaman 50li sayfalardaydı topic. Hiç atlamadan tüm yorumları okudum. Banlandığım oldu, yorum yazılınca mail gelmedi 1-2 sayfa okumak zorunda kaldım ama atlamadım hiç. Sonra siz kayboldunuz(Dante*, Arsenic falan). Topic havasız kaldı.

quote:

DMC topigi boş kalırmı arkadaşım ayıp ettin

Eskiye göre çok boş kalıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Yalvach

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

hahaha Bu Nero manyak ya

quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

kim demiş neronun çilgin olmadigini xD

Bu Danteden daha artist çıktı işe bak

haha kılıç hareketine bayıldım

Eski mesajlardan alıntı yapalım biraz.

Bu daha çocuk. O yüzden şov yapıyor. Dante de DMC3'te Nero gibiydi. Ama artık olgunlaştı. Dante artık sadece alay ediyor. Şov yapmıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

Vörcıl ezer

Vergil'dan soğuttun beni .

Vergil severim hatta 3.Oyunda öldü diye çok üzülmüştüm ama danteyi ezemez dante 3.oyunun sonunda ezdi geçti.
  • Vergil ölmediki
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

quote:

quote:

quote:

quote:

kuzen bu libya çok sıcak birazda yogunum seninle ugraşamıycam şimdi benim demek itedigimi sana burda msj msj anlatmaya imkan yok
    ama şunu söylemeden geçemiycem halada fanboyluk yapıp milette yapma diyorsun kendinle çelişiyorsun.

Tabi. Dante kraldır. Ondan iyisi yoktur. Dante'yi sevmeyene diye ben diyorum dimi .

ciddi ciddi sen bişiler içip yazıyorsun kuzen ben yapmıyorum diye bişi demedim her zamanda söylerim I'm DMC 4 fan Nerodan
    başkası yalandanteye kocamansen millete fanboyluk yapma diyorsun ama yapıyorsun şaşırmışsın olm sen

Lan kendi ağzınla diyorsun DMC4 fanıyım, Nero forever diye. Ben DMC3 fanıyım, Dante forever diyor muyum .
    quote:

Orijinalden alıntı: HeLLgaTe

Vay be hala ilermiyo mu topik .. Bi ara oyun çıkmadan önce biz ilerletiyoduk bu topik i videolarla filan ..

Oyun gerçekten 10 numara .. Hala oynamayan varsa oynamasını tavsiye ederim.. Hayatımda oynadığım oyunlar arasında gerçekten ilk 5 e girecek oyun..

Oyunu beğenmedim diyenlerede sadece gülüyorum ..

Vay HeLLgaTe gelmiş. Pinky_Demon da olsa tadından yenmez. Konuyu baştan sona okumuştum foruma ilk üye olduğumda. Sanarsam bu topic için üye olmuştum foruma. O zaman 50li sayfalardaydı topic. Hiç atlamadan tüm yorumları okudum. Banlandığım oldu, yorum yazılınca mail gelmedi 1-2 sayfa okumak zorunda kaldım ama atlamadım hiç. Sonra siz kayboldunuz(Dante*, Arsenic falan). Topic havasız kaldı.

quote:

DMC topigi boş kalırmı arkadaşım ayıp ettin

Eskiye göre çok boş kalıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Yalvach

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

hahaha Bu Nero manyak ya

quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

kim demiş neronun çilgin olmadigini xD

Bu Danteden daha artist çıktı işe bak

haha kılıç hareketine bayıldım

Eski mesajlardan alıntı yapalım biraz.

Bu daha çocuk. O yüzden şov yapıyor. Dante de DMC3'te Nero gibiydi. Ama artık olgunlaştı. Dante artık sadece alay ediyor. Şov yapmıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

Vörcıl ezer

Vergil'dan soğuttun beni .

Vergil severim hatta 3.Oyunda öldü diye çok üzülmüştüm ama danteyi ezemez dante 3.oyunun sonunda ezdi geçti.

Ya o Arsenic'in de dediği gibi senaryonun devamı içindi. Vergil her halukârda ezer Dante'yi. Ama tabi şu an gelse Dante'nin de şansı olur gibime geliyor.
  • Youtube de videoların türkçe altyazıları var ama ben oyun için bulamadım. Oyuna türkçe altyazı yok mu ?
  • beyler 5. oyun için son durum ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Youtube de videoların türkçe altyazıları var ama ben oyun için bulamadım. Oyuna türkçe altyazı yok mu ?

Devil May Cry, fazla bilinen bir oyun olmadığı için türkçe altyazı ile uğraşan da yok. Türkçe altyazı videolarını hazırlayan kişi(Legolas777) oyunun dosyalarına girebilecek bir program bulabilseydi eğer bunu yapacaktı.

quote:

Orijinalden alıntı: SY34

beyler 5. oyun için son durum ne

Hâlâ bir haber yok. Bir haber olsa hemen yazarlar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 5 Nisan 2010; 13:33:00 >
  • nero hepsini bayılıltırrr DB sağolsun5. oyunda ne hale gelecek merak ediyorum o db tam bir dönüşüm olursa dante gibi aşırı güçlü
    olucagından eminim ki bu haliylede çok güçlü
  • quote:

nero hepsini bayılıltırrr DB sağolsun5. oyunda ne hale gelecek merak ediyorum o db tam bir dönüşüm olursa dante gibi aşırı güçlü
    olucagından eminim ki bu haliylede çok güçlü

Nero zaten Dante'den daha güçlü şu an. Dante gücü ile değil, çevikliği ve tecrübesi ile altediyor düşmanlarını.
  • quote:

quote:

Youtube de videoların türkçe altyazıları var ama ben oyun için bulamadım. Oyuna türkçe altyazı yok mu ?

Devil May Cry, fazla bilinen bir oyun olmadığı için türkçe altyazı ile uğraşan da yok. Türkçe altyazı videolarını hazırlayan kişi(Legolas777) oyunun dosyalarına girebilecek bir program bulabilseydi eğer bunu yapacaktı.

quote:

fazla gecikmez inş.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

fazla gecikmez inş.

Tahminler 2011 yönünde...
    2012'yi bile bulabilir. Ölmeden önce DMC5'i görmezsem gözüm açık giderim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 5 Nisan 2010; 15:27:08 >
  • 3. görevde ateşli koridora kadar geliyorum yalnız ateş topu sağolsun öldürüyor beni hep onu durdurmanın bir yolu vardır herhalde bulamadım onu nerede acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: rnwy styLa

3. görevde ateşli koridora kadar geliyorum yalnız ateş topu sağolsun öldürüyor beni hep onu durdurmanın bir yolu vardır herhalde bulamadım onu nerede acaba

arkadaşım ateşli topun oldugu koridora girince sol tarafında kapıları kırmada kullandıgımız o dönen zımbırtıdan var onuna ilerle ateş topu zarar vermez
    ama daima arkasında kal önüne geçerse haşlanmış tavuga dönersin
  • bence gamepadle kolay sadece nişan almaya basılı tutarken kolu kullanmak yada kol basılı adam tependeyken zor oluyo
  • quote:

quote:

3. görevde ateşli koridora kadar geliyorum yalnız ateş topu sağolsun öldürüyor beni hep onu durdurmanın bir yolu vardır herhalde bulamadım onu nerede acaba

arkadaşım ateşli topun oldugu koridora girince sol tarafında kapıları kırmada kullandıgımız o dönen zımbırtıdan var onuna ilerle ateş topu zarar vermez

Valla bulamadım hocam deli oldum
  • quote:

quote:

quote:

Oraya girince arkanda kalıyor.
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşım odaad yaratıklar çıkıyor onları kesiyorsun ve çıkıyorsun hemen solunda oke yine bulamazsan bi ss ekle öyle anlatayım.

Ekleme:

la kuzen sen yine ne halt ettinde 7 gün hak mahrumiyetine ugradın hayranım sana kuzen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 8 Nisan 2010; 21:10:26 >
  • kuzen sen burda olmayınca topigin tadı çıkmıyor laynnnn
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım odaad yaratıklar çıkıyor onları kesiyorsun ve çıkıyorsun hemen solunda oke yine bulamazsan bi ss ekle öyle anlatayım.

Ekleme:

la kuzen sen yine ne halt ettinde 7 gün hak mahrumiyetine ugradın hayranım sana kuzen

Tipik dh geyiklerinden yapayım dedim. 7 gün yedim .

quote:

kuzen sen burda olmayınca topigin tadı çıkmıyor laynnnn

Dante Nero'yu parmağında oynatır. Dante forever .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 16 Nisan 2010; 0:21:00 >
  • h.g kuzenn

forever nero olmdanteyi döver

şeye benzedi bu kuzen benim babam senin babanı döver muhabbetlerine
  • 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.