Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (272. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR
    ilk 10 muilk 5 dersen yineDMC her damim 1 numaradır

Kişiden kişiye değişir

zorlasam ilk 3 e de girer ama pop serisinin bende ayrı bi etkisi vardı yani.ama bu oyunda süper olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

arkadaşlar hayatımda oynadığım en güzel 10 oyuna girer bu oyun.seriye 4. oyundan başladım. diğer oyunların hikayesi farklı mı? karakterler aynı mı?onlarıda oynamalı mıyım.ve 5. oyun gelecek mi??

Hikâye farklı değil. 4. oyun hikâyenin devamı. DMC3 hikâyenin başladığı yer, DMC1, DMC3'ün, DMC4 de DMC1'in devamı. DMC2 senaryoya etki eden seriler arasında yer almıyor. Karakterler farklı. Nero'yu saymazsak 2 ana karakter var zaten. Biri Dante, biri Vergil. Diğer karakterler de bosslar falan. DMC3 ve 1'i kesinlikle oynamalısın bence. Sadece DMC4 kesmez. Hikâyeyi anlaman için tüm seriyi oynamalısın.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

zamanım yoktu fazla okuyamadım ve anlamadım.ben bu seriye ortadan bir dalmak istiyorum da. fare ve klavyeyle bu oyun bilgisayarda oynanmıyor mu?

Mousela bu oyunu nasıl oynayacaksın?

kuzen belki bi yöntemi vardır biz bilmiyoruzdur

quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

arkadaşlar hayatımda oynadığım en güzel 10 oyuna girer bu oyun.seriye 4. oyundan başladım. diğer oyunların hikayesi farklı mı? karakterler aynı mı?onlarıda oynamalı mıyım.ve 5. oyun gelecek mi??

ilk 10 muilk 5 dersen yineDMC her damim 1 numaradır

Ne yöntemi olacak olm ya .

Sana ne oğlum. İster ilk 10'a girer, ister ilk 20'ye. Adamın zevkinden sana ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 30 Mart 2010; 19:43:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Fazla beğenmedim

Yorum yok.

Yapma o halde Herkes beğenecek diye bi kaide mi var ? Ben de severim DMC serisini ama diğer oyunlara göre sönük kalmış bana göre. Bilmiyorum Nero'yu kontrol ettiğimiz için ve hikaye farklılığı için olsa gerek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

quote:

Fazla beğenmedim

Yorum yok.

Yapma o halde Herkes beğenecek diye bi kaide mi var ? Ben de severim DMC serisini ama diğer oyunlara göre sönük kalmış bana göre. Bilmiyorum Nero'yu kontrol ettiğimiz için ve hikaye farklılığı için olsa gerek.

Şu fanboyların fanlıklarını anlayamıyorum. Yahu ben de DMC hastasıyım. Ama gelip de DMC'ye laf yapanları taşlıyor muyum? Sizene kardeşim isteyen beğenir isteyen beğenmez. Tasası size mi düştü? DMC4 iyi, güzel. Ama DMC3 ve DMC1'in ortamı bu oyunda yok.
  • sen neden herseferinde fanboyluk yapıyorsun o zaman deppel?
  • quote:

sen neden herseferinde fanboyluk yapıyorsun o zaman deppel?

Fanboyluk yaptığımı nerde gördün?
  • quote:

hehe bu da güzel

http://www.youtube.com/watch?v=0BBJYJSMNlo&feature=related

şaşı bakışları yeter
  • quote:

quote:

herseferin 3'ten daha iyi diye bişiler zırvalıyorsun sana göre nasıl 3 ten iyiyse bana göre de 4 bütün oyunlardan iyi doppel
    bazen cidden ya çok içip yazıyorsun yada hayal dünyanda birşeyler yaşayıp onları buraya aks ediyorsun.
  • quote:

quote:

quote:

herseferin 3'ten daha iyi diye bişiler zırvalıyorsun sana göre nasıl 3 ten iyiyse bana göre de 4 bütün oyunlardan iyi doppel
    bazen cidden ya çok içip yazıyorsun yada hayal dünyanda birşeyler yaşayıp onları buraya aks ediyorsun.

3 daha iyi zaten. Sen 4'ü daha fazla beğeniyor olabilirsin. Ama oyunun eskilerinden misin? İlk oynadığın oyun 3. oyun muydu? Hangi eski DMC oyuncusuna sorsan DMC4'ten pek hazetmez. DMC3 ve DMC1'in ortamı yoktur çünkü bu oyunda. Sen daha hikâye hakkında hiçbir şey bilmeden yok şu şöyle bu böyle deyip zırvalıyorsun. Tabi sana göre 4 en iyisi. 4'ten önce oyunun başka serisini oynamadın ki. Nero'nun Devil Bringer'ı ilgini çekti ve çocuk gibi fanboyluk yapıyorsun. Oyunu beğenmeyenlere çemkiriyorsun falan. Ben hiçbir zaman hiçbir şeyin fanboyluğunu yapmadım. Her zaman nesnel olarak ele aldım. DMC3'ün iyi olma konusunda da bu böyle. Sadece ben demiyorum DMC3, DMC4'ten daha iyidir diye. DMC'nin eski oyuncuları diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 31 Mart 2010; 10:55:07 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

3 daha iyi zaten. Sen 4'ü daha fazla beğeniyor olabilirsin. Ama oyunun eskilerinden misin? İlk oynadığın oyun 3. oyun muydu? Hangi eski DMC oyuncusuna sorsan DMC4'ten pek hazetmez. DMC3 ve DMC1'in ortamı yoktur çünkü bu oyunda. Sen daha hikâye hakkında hiçbir şey bilmeden yok şu şöyle bu böyle deyip zırvalıyorsun. Tabi sana göre 4 en iyisi. 4'ten önce oyunun başka serisini oynamadın ki. Nero'nun Devil Bringer'ı ilgini çekti ve çocuk gibi fanboyluk yapıyorsun. Oyunu beğenmeyenlere çemkiriyorsun falan. Ben hiçbir zaman hiçbir şeyin fanboyluğunu yapmadım. Her zaman nesnel olarak ele aldım. DMC3'ün iyi olma konusunda da bu böyle. Sadece ben demiyorum DMC3, DMC4'ten daha iyidir diye. DMC'nin eski oyuncuları diyor.

Haklı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle haklısın ilk çıktığından beri oynuyorum DMC'yi en sevdiğim oyundur vesselam Devil May Cry 1-3 >2-4
  • kuzen bu libya çok sıcak birazda yogunum seninle ugraşamıycam şimdi benim demek itedigimi sana burda msj msj anlatmaya imkan yok
    ama şunu söylemeden geçemiycem halada fanboyluk yapıp milette yapma diyorsun kendinle çelişiyorsun.
  • quote:

kuzen bu libya çok sıcak birazda yogunum seninle ugraşamıycam şimdi benim demek itedigimi sana burda msj msj anlatmaya imkan yok
    ama şunu söylemeden geçemiycem halada fanboyluk yapıp milette yapma diyorsun kendinle çelişiyorsun.

Tabi. Dante kraldır. Ondan iyisi yoktur. Dante'yi sevmeyene diye ben diyorum dimi .
  • quote:

quote:

kuzen bu libya çok sıcak birazda yogunum seninle ugraşamıycam şimdi benim demek itedigimi sana burda msj msj anlatmaya imkan yok

Tabi. Dante kraldır. Ondan iyisi yoktur. Dante'yi sevmeyene diye ben diyorum dimi .

ciddi ciddi sen bişiler içip yazıyorsun kuzen ben yapmıyorum diye bişi demedim her zamanda söylerim I'm DMC 4 fan Nerodan
    başkası yalandanteye kocamansen millete fanboyluk yapma diyorsun ama yapıyorsun şaşırmışsın olm sen
  • Vörcıl ezer
  • grafikleri zamanına göre mükemmel olan ve yeniden oynanabilirliği çok yüksek bir oyun özellikle son of sparda ve legendary dark knight zorlukları insanı kilitliyor bilgisayara
  • özellikle neronun eli parçalıyo herşeyi ve de kılıcı var dantenin süper ötesi resmen papayı falan öldrüorz
  • Vay be hala ilermiyo mu topik .. Bi ara oyun çıkmadan önce biz ilerletiyoduk bu topik i videolarla filan ..

Oyun gerçekten 10 numara .. Hala oynamayan varsa oynamasını tavsiye ederim.. Hayatımda oynadığım oyunlar arasında gerçekten ilk 5 e girecek oyun..

Oyunu beğenmedim diyenlerede sadece gülüyorum ..
  • DMC topigi boş kalırmı arkadaşım ayıp ettin
  • quote:

quote:

quote:

ciddi ciddi sen bişiler içip yazıyorsun kuzen ben yapmıyorum diye bişi demedim her zamanda söylerim I'm DMC 4 fan Nerodan
    başkası yalandanteye kocamansen millete fanboyluk yapma diyorsun ama yapıyorsun şaşırmışsın olm sen

Lan kendi ağzınla diyorsun DMC4 fanıyım, Nero forever diye. Ben DMC3 fanıyım, Dante forever diyor muyum .
    quote:

Orijinalden alıntı: HeLLgaTe

Vay be hala ilermiyo mu topik .. Bi ara oyun çıkmadan önce biz ilerletiyoduk bu topik i videolarla filan ..

Oyun gerçekten 10 numara .. Hala oynamayan varsa oynamasını tavsiye ederim.. Hayatımda oynadığım oyunlar arasında gerçekten ilk 5 e girecek oyun..

Oyunu beğenmedim diyenlerede sadece gülüyorum ..

Vay HeLLgaTe gelmiş. Pinky_Demon da olsa tadından yenmez. Konuyu baştan sona okumuştum foruma ilk üye olduğumda. Sanarsam bu topic için üye olmuştum foruma. O zaman 50li sayfalardaydı topic. Hiç atlamadan tüm yorumları okudum. Banlandığım oldu, yorum yazılınca mail gelmedi 1-2 sayfa okumak zorunda kaldım ama atlamadım hiç. Sonra siz kayboldunuz(Dante*, Arsenic falan). Topic havasız kaldı.

quote:

DMC topigi boş kalırmı arkadaşım ayıp ettin

Eskiye göre çok boş kalıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Yalvach

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

hahaha Bu Nero manyak ya

quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

kim demiş neronun çilgin olmadigini xD

Bu Danteden daha artist çıktı işe bak

haha kılıç hareketine bayıldım

Eski mesajlardan alıntı yapalım biraz.

Bu daha çocuk. O yüzden şov yapıyor. Dante de DMC3'te Nero gibiydi. Ama artık olgunlaştı. Dante artık sadece alay ediyor. Şov yapmıyor.

quote:

Vörcıl ezer

Vergil'dan soğuttun beni .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 2 Nisan 2010; 17:14:10 >
  • 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.