Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (271. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • söyleyin bu desing cilere beni oyundan sogutmak için ellerinden gelenleri yapmasınlar daha fazlasını yapsınlar yinede degişen bişi
    olmaz her zaman herdaim dmc

bu nasıl bi lady laynnnnnnnnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

söyleyin bu desing cilere beni oyundan sogutmak için ellerinden gelenleri yapmasınlar daha fazlasını yapsınlar yinede degişen bişi

MSN'e gir laynnnnnnnnnn
  • quote:

söyleyin bu desing cilere beni oyundan sogutmak için ellerinden gelenleri yapmasınlar daha fazlasını yapsınlar yinede degişen bişi

sen nasıl Lady istiyorsun merak ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

quote:

sen nasıl Lady istiyorsun merak ettim?

Onun Lady falan istediği yok. Videoda çok kötü durmuş. Onu söylemek istiyor .
  • hıı tamam o zaman
  • Arkadaşlar ben geçenlerde Logitech Rumblepad 2 gamepad aldım ve DMC 4 ü pc ye yükledim..
    Oyun içerisinde gamepad, titreşim tuşuna basınca titriyor fakat ne yaparsam yapayım oyunda titreşim özelligini aktif etmeme rağmen bir türlü titremiyor...
    logitech in asıl sitesinden en son gamepad driver versiyonunu da yükledim fakat yine maalesef oyunda kendiliginden titreşim özelligini göremedim..
    DMC çok sevdigim bir oyun serisi fakat titreme olmadan da oyuna başlayıp oynamak ve bitirmek de istemiyorum doğrusu..
    birçok site dolaştım ve inanın çok araştırmama rağmen bi çözüm bulamadım..
    eger ki bilmedigim ve yapmam gereken bişiy bir ayar falan varsa lütfen bildiklerinizi paylaşırsanzı çok ama çok sevinirim...
    eger ki yardımınız dokunursa çok güzel ve hayırlı bişiy yapmış olacasınız...
    yardımlarınızı bekliyorum....
    şimdiden teşekkürler....
    herkesten Allah razı olsun...
  • cevap verip bizleri bilgilendirecek kimseler yokm u bu konuda....
  • "Power..." "Give me more power!" sözünü Nero değil bir başkası söylüyor. Yeni farkettim. Nero diyor ki "Bu diğer çağdan... Benim silahım değişti... ve bir ses kopyası... "Güç..." "Bana daha çok güç ver!""
  • arkadaşlar mission 7 böümdeyim ne zaman neronun elleriyle dövüş skilli kazancam hangi bölümde..
    ayriyetten fazladan skill puannı almak için ne yapmak lazım....
    missionlar bittigidinde hep d veya c alıyorum....
    devil hunter modunda oynuyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusyunus -- 15 Mart 2010; 21:41:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusyunus

arkadaşlar mission 7 böümdeyim ne zaman neronun elleriyle dövüş skilli kazancam hangi bölümde..
    ayriyetten fazladan skill puannı almak için ne yapmak lazım....
    missionlar bittigidinde hep d veya c alıyorum....
    devil hunter modunda oynuyorum....

Bölümler tam aklımda değil ve elleriyle dövüşme sözünden pek bir şey anlamadım. Fazladan puan almak için çok combo yapmalısın. Combo yaptıkça sana gelen skill puanı artar. Aynı zamanda bu Devil Hunter Rankla da ilgilidir(Oyunun sonunda Devil Hunter Rank kadar puan geliyordu sanırım). Devil Hunter Rank, oyunu değişik zorluk modlarında bitirdikçe gelişir. Her ayrı zorluk seviyesinde daha da gelişirsin, oyunu ezberlersin. Daha hızlı oynarsın. Ve sonunda Devil Hunter Rank'ın SSlere ulaşır.
  • zamanım yoktu fazla okuyamadım ve anlamadım.ben bu seriye ortadan bir dalmak istiyorum da. fare ve klavyeyle bu oyun bilgisayarda oynanmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

zamanım yoktu fazla okuyamadım ve anlamadım.ben bu seriye ortadan bir dalmak istiyorum da. fare ve klavyeyle bu oyun bilgisayarda oynanmıyor mu?

Klavye ya da gamepad kullanılıyor.Mouse aktif değil oyunda.Eğer oynayacaksanız iyi bir gamepadle oynayın daha fazla zevk alacağınızdan şüpheniz olmasın
  • quote:

zamanım yoktu fazla okuyamadım ve anlamadım.ben bu seriye ortadan bir dalmak istiyorum da. fare ve klavyeyle bu oyun bilgisayarda oynanmıyor mu?

Mousela bu oyunu nasıl oynayacaksın?
  • arkadaşlar hayatımda oynadığım en güzel 10 oyuna girer bu oyun.seriye 4. oyundan başladım. diğer oyunların hikayesi farklı mı? karakterler aynı mı?onlarıda oynamalı mıyım.ve 5. oyun gelecek mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Mousela bu oyunu nasıl oynayacaksın?

kuzen belki bi yöntemi vardır biz bilmiyoruzdur

quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

arkadaşlar hayatımda oynadığım en güzel 10 oyuna girer bu oyun.seriye 4. oyundan başladım. diğer oyunların hikayesi farklı mı? karakterler aynı mı?onlarıda oynamalı mıyım.ve 5. oyun gelecek mi??

ilk 10 muilk 5 dersen yineDMC her damim 1 numaradır
  • Fazla beğenmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Fazla beğenmedim

Yorum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Fazla beğenmedim

ilk başlarda bende öyleydi.platform ögeleri baya bi sıkıyordu ama sonra öğrendim oyunu ve süper birşeymiş dedim.
  • quote:

ilk 10 muilk 5 dersen yineDMC her damim 1 numaradır

Kişiden kişiye değişir
  • 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.