Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (270. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kuzen yuhh sana yaa anlatıyorum ama nere anlatıyorum bende bilmiyorum laa zaten max-act olmadan şarj olmazsen exceed
    tuşuna bastıgın için ki onuda ALLAH bilir combo bittikten sonra basıyorsundur1 kademe doldurur oda exceed özelligi satın alınacak
    bir özellik olmadıgından dolayıistersen sana bi video çeyekim kuzen daha iyi anlarsın ama bi videonun boyutları nasıl
    küçültülüyor onuda ögretmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

kuzen yuhh sana yaa anlatıyorum ama nere anlatıyorum bende bilmiyorum laa zaten max-act olmadan şarj olmazsen exceed
    tuşuna bastıgın için ki onuda ALLAH bilir combo bittikten sonra basıyorsundur1 kademe doldurur oda exceed özelligi satın alınacak
    bir özellik olmadıgından dolayıistersen sana bi video çeyekim kuzen daha iyi anlarsın ama bi videonun boyutları nasıl

Ne diyorsun oğlum sen? Oyunda exceed tuşundan başka Nero'nun kılıcını şarj eden tuş mu var? Tabi exceed tuşuna basacağım. Ne combo bittikten sonra basması oğlum? 3-4 kere kaçırmadan exceed yaptığımı bilirim. Ezik değiliz yani bu konuda. Ya zaten MAX-Act'i satın almıştım. Hep 1 kademe şarj olurdu kılıç. MAX-Act'i bir daha satın aldığımda tekrar denerim 3 kademe şarj etmeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

kuzen yuhh sana yaa anlatıyorum ama nere anlatıyorum bende bilmiyorum laa zaten max-act olmadan şarj olmazsen exceed

Ne diyorsun oğlum sen? Oyunda exceed tuşundan başka Nero'nun kılıcını şarj eden tuş mu var? Tabi exceed tuşuna basacağım. Ne combo bittikten sonra basması oğlum? 3-4 kere kaçırmadan exceed yaptığımı bilirim. Ezik değiliz yani bu konuda. Ya zaten MAX-Act'i satın almıştım. Hep 1 kademe şarj olurdu kılıç. MAX-Act'i bir daha satın aldığımda tekrar denerim 3 kademe şarj etmeyi.

ya kuzen ben sana exceed tuşuna basmamı dedim ALLAH aşkına ollim bak mesela bir blood bölümüne düşmanları kes kaldınmı tek durdugun yerde
    bas X yada hangi tuşsa yapıcagı hareket belli degilmi işte tam hareketin bitimine yakın bas exceed tuşuna aha sana şarj bunu kılıç şarjlı ikende yapabilirsin
    şarj üstüne şarj ile milleti darma duman edebilirsin ha tabi süper bi zamanlaman olması baya bi pratik yapman lazım ya videolar neden bukadar büyük
    bitane çeksemde göstersem sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 1 Şubat 2010; 19:53:07 >
  • quote:

quote:

quote:

ya kuzen ben sana exceed tuşuna basmamı dedim ALLAH aşkına ollim bak mesela bir blood bölümüne düşmanları kes kaldınmı tek durdugun yerde
    bas X yada hangi tuşsa yapıcagı hareket belli degilmi işte tam hareketin bitimine yakın bas exceed tuşuna aha sana şarj bunu kılıç şarjlı ikende yapabilirsin
    şarj üstüne şarj ile milleti darma duman edebilirsin ha tabi süper bi zamanlaman olması baya bi pratik yapman lazım ya videolar neden bukadar büyük
    bitane çeksemde göstersem sana

Lan kendin demiyor musun "sen exceed tuşuna bastıgın için" diye? Ben de öyle yapıyorum oğlum zaten. Normal vururken hareket bitimine yakın basacaksın. Ama kılıç şarjlı halde iken tam hareketi(saldırıyı) yaptığın gibi basacaksın. Çok hızlı saldırı yapıyor çünkü kılıç şarjlı iken. Kılıç şarjlı iken nasıl bir daha şarj edeceksin? Normal exceed tuşuna basarak yaparsın, tamam. Ona bir şey demiyorum. Ama kılıç şarjlı iken kılıcın şarjını direk maksimum seviyeye çıkaramazsın. Yine saldırı yaparsın yine exceed tuşuna basar, kılıcı 1 kademe şarj edersin. Bu böyledir. MAX-Act'i satın alınca bu değişiyor mu bilemem. Ama ben başaramamıştım. Oğlum ben de hızlı şarj yapabiliyorum zaten. Bazen tutmuyor tabi orası başka. Kısa bir pratikten sonra alışıyorsun zaten. Ben de olayın mantığını çözdüm zaten. Ama bir kere kaçtı mı daha sonra hep kaçıyor. En başından odaklanman gerekiyor. Çünkü bir kere kaçırdığın zaman sırayı şaşırıyorsun. Combo yapabilmen için rahat olman gerek. Kasmamalısın.
  • kılıç şarjlı işken tabi şarj edemezsin kuzen benim söylemek istedigim mesela gerekli bütün skiller var high roller, excalibur yada diger bi skille adama
    daldın şarjın 3 kademesini birden yer işte pratikte alışırsan burda yine fulleye bilirsin 3-3 saldırırsın buda oyunu perişan edersin anlamına geliyor
    tıpkı süper character gibi yani tabi öyle süper olmak biraz imkansız gibi ama yine %60-70 yakalarsan süperbi karakter yapabilirsin kendi tarzında
    skiller olmadan exceed özelligi bi işe yaramaz şu açıdan yaramaz seninde dedigin gibi çok hızlı vuruyor yakalamak zor olur.

ama kuzen şarj olayından sonra kılıçtan çıkan ateşlerle saldırmakta çok fena yaa manyak bi zevk hu huh hahhhh
  • quote:

kılıç şarjlı işken tabi şarj edemezsin kuzen benim söylemek istedigim mesela gerekli bütün skiller var high roller, excalibur yada diger bi skille adama
    daldın şarjın 3 kademesini birden yer işte pratikte alışırsan burda yine fulleye bilirsin 3-3 saldırırsın buda oyunu perişan edersin anlamına geliyor
    tıpkı süper character gibi yani tabi öyle süper olmak biraz imkansız gibi ama yine %60-70 yakalarsan süperbi karakter yapabilirsin kendi tarzında
    skiller olmadan exceed özelligi bi işe yaramaz şu açıdan yaramaz seninde dedigin gibi çok hızlı vuruyor yakalamak zor olur.

ama kuzen şarj olayından sonra kılıçtan çıkan ateşlerle saldırmakta çok fena yaa manyak bi zevk hu huh hahhhh

Ya tamam da kılıç şarjlı iken exceedin kendi kombolarını yaparsın. Karakterin kendi komboları exceede etki etmez.
  • quote:

quote:

kılıç şarjlı işken tabi şarj edemezsin kuzen benim söylemek istedigim mesela gerekli bütün skiller var high roller, excalibur yada diger bi skille adama

Ya tamam da kılıç şarjlı iken exceedin kendi kombolarını yaparsın. Karakterin kendi komboları exceede etki etmez.

tamam kuzen biz bunu toparlayamıycaz oynuyarak kaparsın olayı sen ben sana güveiyorum bende
    birazdan yeni dmc ye başlıycam savem kayıp oyunu bütün zorluk derecelerinde yine bitircem hp yi 2 bar yapcamhatta başladım bile
    bu sefer manuel takılcam ama oda aklımda iyice aşcam olayı
  • quote:

quote:

quote:

tamam kuzen biz bunu toparlayamıycaz oynuyarak kaparsın olayı sen ben sana güveiyorum bende
    birazdan yeni dmc ye başlıycam savem kayıp oyunu bütün zorluk derecelerinde yine bitircem hp yi 2 bar yapcamhatta başladım bile
    bu sefer manuel takılcam ama oda aklımda iyice aşcam olayı

Asıl sana .
  • Yarbaylık mesajımı en çok sevdiğim oyunun konusunda atayım dedim.
    Vee bunun şerefine bir şampanya patlatalım bari

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Yarbaylık mesajımı en çok sevdiğim oyunun konusunda atayım dedim.
    Vee bunun şerefine bir şampanya patlatalım bari

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Hayırlı olsun.
  • Hem sayfa başı hemde yarbaylık mesajı , çifte şans
  • quote:

Hem sayfa başı hemde yarbaylık mesajı , çifte şans

Yürü be şampiyon
  • Şu tatilden sonra Devil May Cry 4'ü baştan kuracağım. Verilen tutorialleri baştan aşağıya okuyacağım. Üstüne 3DMax çalışacağım. İnşallah öğrenirsem modellemeyi, istekli-aç DMC severleri ile bir mod yapmayı bile düşünürüm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

Şu tatilden sonra Devil May Cry 4'ü baştan kuracağım. Verilen tutorialleri baştan aşağıya okuyacağım. Üstüne 3DMax çalışacağım. İnşallah öğrenirsem modellemeyi, istekli-aç DMC severleri ile bir mod yapmayı bile düşünürüm..

Oh iyi iyi. Bana DMC3 Doppelganger'ı yap yeter. Boyu eni rengi aynı olacak ama . Ha bir de Dante'yi, Sparda(kılıcı ve DTsi ile birlikte) yaparsan sevinirim (DMC4'te).

quote:

Hem sayfa başı hemde yarbaylık mesajı , çifte şans

Allah iyiliğini vermesin. Ben de başkası yazdı sandım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 2 Şubat 2010; 1:41:24 >
  • supernatural izlerken hep aklıma DMC geliyor.

Off off 5 çıksada PC'im oyun görse ya
  • yine ceza almış
    ya kuzen bunu nasıl başarıyorsun cidden merak ediyorum hee
  • şu yabancı, model ve mod tasarımı yapan sitenin adı neydi hatırlayan varmı?
  • http://www.youtube.com/watch?v=-HAlAL4BJcY&annotation_id=annotation_806404&feature=iv

quote:

yine ceza almış
    ya kuzen bunu nasıl başarıyorsun cidden merak ediyorum hee

Valla bilerek yapmıyorum. Kendiliğinden gelişen bir olay .

quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

hehe bu da güzel

http://www.youtube.com/watch?v=0BBJYJSMNlo&feature=related

Çok kötü. Bi de Thrish versiyonu ver onun ki o da berbat .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 9 Şubat 2010; 20:58:52 >
  • 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.