Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (268. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    LCD TV'ye bağladım bilgisayarı dev gibi ekran yanında bira cips daha ne olsun.
  • Edit: Bayağadan beri mail gelmiyormuş. Yeni aklıma geldi konuya bakmak .
    quote:

Orijinalden alıntı: Legolas777

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger
    Hideaki Kamiya kim ya? DMC'nin yapımcısı Hideaki Itsuno değil miydi? Bayonetta'nın tipini beğenmedim ayrıca. Vücudu güzel ama bir ana karakter bu kadar mı tipsiz olur .

Devil May Cry'ı yaratan kişi
    http://en.wikipedia.org/wiki/Hideki_Kamiya

quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe

Tamam hallettim , şimdi misler gibi çalışıyor.
    Kesinlikle gamepad ile oynamak çok çok daha zevkli , almadan önce bayağı şüpheciydim ama şimdi iyiki almışım diyorum.

Ama bir sorun daha var titreşim özelliği olması ve oyun içi ayarlardan da açık olmasına rağmen gamepad hiç titremiyor. .?

sende buldunda bunuyorsun haa

şaka bi yana arkadaşım bendekilerde hiç titremiyor ama pekte gerek duymadım açıkcası.

Aman bırak titremesin. Sanctus'tan, Sparda'yı kafana yiyince, titreşimden gamepad patlar valla .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 14 Ocak 2010; 0:26:58 >
  • Oyun süper ya... Ama bir yerinde kaldım diye sildim Labirent gibi yerdi. Sislerin içine girip başka yerden çıkıyorduk. Bir türlü oradaki düzeni anlamadım. Her girip çıkışımdada canavarlar yenileniyordu sinir olmuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bolu Beyi

Oyun süper ya... Ama bir yerinde kaldım diye sildim Labirent gibi yerdi. Sislerin içine girip başka yerden çıkıyorduk. Bir türlü oradaki düzeni anlamadım. Her girip çıkışımdada canavarlar yenileniyordu sinir olmuştum

Yanlış yapmışsın. Oyunu tekrar kur ve geçemediğin bölümü YouTube'da arat ve videoya bakarak gerekli bölümü geç.
  • quote:

quote:

Tamam hallettim , şimdi misler gibi çalışıyor.
    Kesinlikle gamepad ile oynamak çok çok daha zevkli , almadan önce bayağı şüpheciydim ama şimdi iyiki almışım diyorum.

Ama bir sorun daha var titreşim özelliği olması ve oyun içi ayarlardan da açık olmasına rağmen gamepad hiç titremiyor. .?

sende buldunda bunuyorsun haa

şaka bi yana arkadaşım bendekilerde hiç titremiyor ama pekte gerek duymadım açıkcası.

Valla bu oyun gamepadsız oynanmaz sanctusa gamepadla tekmeyi basmak klavyeden kat kat daha zevkli
  • 20. bölümde boss'un elindeki silahla üzerimize dümdüz uçtuğu saldırısını kol ile nasıl bloke edebilirim ?
  • quote:

20. bölümde boss'un elindeki silahla üzerimize dümdüz uçtuğu saldırısını kol ile nasıl bloke edebilirim ?

Tam geleceği sırada L ye basman yeterli ama iyi ayarlaman lazım basacağın zamanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnT0ucHabLe

quote:

20. bölümde boss'un elindeki silahla üzerimize dümdüz uçtuğu saldırısını kol ile nasıl bloke edebilirim ?

Tam geleceği sırada L ye basman yeterli ama iyi ayarlaman lazım basacağın zamanı.

Yoksa tokatlar
  • quote:

quote:

bakıyorumda bişiler ögrenmişsin haa çatları falan kapmışız hayırlı işleruzun zamandır dmc oynamıyorum yavv bu akşam takılayım
  • Finaller bitsin dmc yükleyip oynayacağım ya aksiyon oyunlarını özledim.
  • tatile de az kaldi tatil gelsin takri takir oynariz
  • quote:

quote:

quote:

bakıyorumda bişiler ögrenmişsin haa çatları falan kapmışız hayırlı işleruzun zamandır dmc oynamıyorum yavv bu akşam takılayım

Ehh biraz öyle oldu. Arayı soğutmamak lazım.
  • quote:

quote:

quote:

Ben de kasa kasa DMD modda No Damage yapmıştım. Kendim bulmamıştım tabi taktikleri. İyi bir oyuncu olmak bir yana üretken bir yapıya sahip değilim. Taktik üretmek bana göre değil. Videoları izleyerek buldum hepsini .
  • Oyuna yeni başlamış gibiyim. Ama bu sefer kararlıyım. Ustalaşacağım Devil May Cry'da. Kuzenin Logitech marka gamepad'i var, onunla idare ediyorum. Oyunda yeni şeyler farkettim. Nero'nun oyunun başında aldığı kılıcın nereden geldiğini öğrendim. Şövalyelerin kullandığı kılıçlardanmış. Hep merak ederdim bu kılıç nereden geldi diye. Sonrasında, siz haklıydınız. Devil Bringer önceden de vardı ve Nero bunu biliyordu. Devil Bringer'ı Rebellion oluşturmuş olsaydı eğer, Nero bu kolu görünce çok şaşırır ve bu kolu nasıl kullanacağını bilmezdi. Devil Bringer oluştuktan hemen sonra Nero, Sparda'nın heykelinden düşen kılıcı Dante'ye doğru fırlatıyor bildiğiniz gibi. Bunu da kolun gücü ile yapıyor, direk temasta bulunmuyor yani kılıçla. Buradan da anlıyoruz ki Nero, kolunun varlığından haberdar. Exceed özelliğini kullanmayı öğrendim. Görev 3'teki Blue Orb Fragment'i almak için Proud Souls kasarken(fragmente ulaşmak için Devil Bringer'ın menzilini uzattım ve Air Hike(havada zıplama) yeteneğini satın aldım) Exceed için alıştırma yaptım ve mantığını anladım. Mantığı şu, saldırı bitmesine yakın exceed özelliğini kullanan tuşa basıyorsunuz(klavyede Q, benim kullandığım gamepad'de ise L1 ya da R1(soldaki üst ön tuş). Alıştırma yaparken exceed mantığına göre yapıyordum ve işe yaramıyordu. Daha sonra saldırı tuşuna basarak öylesine kılıcımı savururken birden exceed tuşuna bastım. Bir de baktım ki kılıç ilk şarj kademesine yükseldi. Olay şu; önce kılıcı savuracaksınız ve doğru bir zamanlama ile exceed tuşuna basacaksınız. Kılıç şarj olunca çok daha hızlı savruluyor. Bunun olayı da; önce kılıcı savuracaksınız ve hemen ardından exceed tuşuna basacaksınız. Tekerleme gibi. Önce kare(benim kullandığım gamepad'de saldırı tuşu playstation kolunun kare butonunun bulunduğu yerde)tuşuna basacaksınız, hemen ardından da exceed tuşuna. Ve bunu rahat yapmak zorundasınız. Eğer karşınızdakinin kim olduğunu düşünerek bunu yapmaya kalkarsanız çoğu kez başarısız olursunuz. Çünkü, heyecana kapılıp yapıp yapamayacağınız konusunda kararsız kalırsınız. Bu da tuşa basma zamanlamanızı büyük ölçüde etkiler. Rahat olun ve karşınızdaki kim olursa olsun exceed'i yapmaktan korkmayın.

Not: Exceed mantığını anladığımı söylemiştim. Aslında MAX-Act özelliğinin ne işe yaradığını sorduğumda En_DiabLO bunun kılıcı savururken, saldırının tam biterken exceed tuşuna basıldığında kılıcın direk ilk şarj kademesine yükseldiğini söylemişti. Exceed'in mantığını kendi başıma bulmadım yani. Onu da belirteyim. Benim exceed mantığından kastım, exceed'i yapma mantığı, onu yaparken uygulanan zamanlama mantığı. Kısaca exceed'i kullanma mantığı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 21 Ocak 2010; 21:56:17 >
  • Max-Act acayip yararlıdır,vazgeçilmez bir skilldir Nero için.Her saldırı sonrasına Exceed tuşuna basıldığında,zamanlamaya göre Exceed'in kademesi ya 1 artar ya da Max Act ile maximum seviyeye çıkıyor ki gerçekten işe yarayan mükemmel bir özellik.
  • quote:

Oyuna yeni başlamış gibiyim. Ama bu sefer kararlıyım. Ustalaşacağım Devil May Cry'da. Kuzenin Logitech marka gamepad'i var, onunla idare ediyorum. Oyunda yeni şeyler farkettim. Nero'nun oyunun başında aldığı kılıcın nereden geldiğini öğrendim. Şövalyelerin kullandığı kılıçlardanmış. Hep merak ederdim bu kılıç nereden geldi diye. Sonrasında, siz haklıydınız. Devil Bringer önceden de vardı ve Nero bunu biliyordu. Devil Bringer'ı Rebellion oluşturmuş olsaydı eğer, Nero bu kolu görünce çok şaşırır ve bu kolu nasıl kullanacağını bilmezdi. Devil Bringer oluştuktan hemen sonra Nero, Sparda'nın heykelinden düşen kılıcı Dante'ye doğru fırlatıyor bildiğiniz gibi. Bunu da kolun gücü ile yapıyor, direk temasta bulunmuyor yani kılıçla. Buradan da anlıyoruz ki Nero, kolunun varlığından haberdar.

Bunları gerçekten yenimi öğrendin? Abooooo
  • Nero'nun kolu hakkında bilgisi olan var mı nerden gelmiş , neyin nesiymiş ?
    Ayrıca Nero'nun kılıcı şovalyelerden gelmişte şovalyeler kim ?

Hikaye hakkında çok eksiğim var biri aydınlatır artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeD By l HuNTeR

Max-Act acayip yararlıdır,vazgeçilmez bir skilldir Nero için.Her saldırı sonrasına Exceed tuşuna basıldığında,zamanlamaya göre Exceed'in kademesi ya 1 artar ya da Max Act ile maximum seviyeye çıkıyor ki gerçekten işe yarayan mükemmel bir özellik.

MAX-Act yeteneğinin ne işe yaradığını öğrendiğimde satın almıştım eskiden. Exceed'i bir kademe artırmak için exceed mantığını uygulardım. Exceed ilk kademeye yükselirdi her zaman. Şu an 3. görevdeyim ve MAX-Act yeteneğini satın almadım. Yani bu özelliği MAX-Act olmadan da kullanabiliyorum. MAX-Act'in bir püf noktası var sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

quote:

Oyuna yeni başlamış gibiyim. Ama bu sefer kararlıyım. Ustalaşacağım Devil May Cry'da. Kuzenin Logitech marka gamepad'i var, onunla idare ediyorum. Oyunda yeni şeyler farkettim. Nero'nun oyunun başında aldığı kılıcın nereden geldiğini öğrendim. Şövalyelerin kullandığı kılıçlardanmış. Hep merak ederdim bu kılıç nereden geldi diye. Sonrasında, siz haklıydınız. Devil Bringer önceden de vardı ve Nero bunu biliyordu. Devil Bringer'ı Rebellion oluşturmuş olsaydı eğer, Nero bu kolu görünce çok şaşırır ve bu kolu nasıl kullanacağını bilmezdi. Devil Bringer oluştuktan hemen sonra Nero, Sparda'nın heykelinden düşen kılıcı Dante'ye doğru fırlatıyor bildiğiniz gibi. Bunu da kolun gücü ile yapıyor, direk temasta bulunmuyor yani kılıçla. Buradan da anlıyoruz ki Nero, kolunun varlığından haberdar.

Bunları gerçekten yenimi öğrendin? Abooooo

Eskiden dikkat etmemiştim.

quote:

Nero'nun kolu hakkında bilgisi olan var mı nerden gelmiş , neyin nesiymiş ?
    Ayrıca Nero'nun kılıcı şovalyelerden gelmişte şovalyeler kim ?

Hikaye hakkında çok eksiğim var biri aydınlatır artık..

Şövalyeler, Dante'nin oyunun başında savaştığı tarikat üyeleri.
    Kol hakkında ise oyunda fazla bir bilgi verilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 22 Ocak 2010; 0:35:53 >
  • bide bana yok dantenin kılıç darbesinden sonra oldu diye ammada kafa tuttmuştun kuzen haa

bu arada oyunla iligi pro çalışmaların nasıl gidiyor takıldıgın yerlerde yardımcı olayım kuzen
  • bende detaylara düşmeden bitirdim ilk başta ama... neysee
  • 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.