Bildirim
Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (267. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Doppelganger
quote:
Orijinalden alıntı: SyLaR25
quote:
Bu konu neden eskisi kadar popüler değil bir anlam veremiyorum. Konuşulması gereken herşey konuşulduğu için olabilir mi acaba?
Çünkü artık konuşacak bişey kalmadı dmc 5 senaryosu bile yazdık aklımızdan artık yeni oyun çıkmalı çok geç kaldı.
Konuşacak şeyler bitmez aslında. Kimse konuşmuyor ki ben de konuşayım.
O zaman DMC 4'ü yeni bitiren biri olarak ben konuşayım
Seride sadece bu oyunu oynadım, ama DMC 3'ü de yükledim ardından. DMC 4'ün grafiklerine alışınca, 3'ün grafikleri pek hoşuma gitmedi
Ayrıca altyazıları vs. Japonca, birşey anlayamayacağım anlaşılan...
Neyse 4'e gelirsek, ben çok beğendim. Grafikleri güzeldi, combolar vs. güzeldi. Demolar da çok güzeldi . Tek sorun (sizde de öyle mi bilmiyorum ama) kayıtlı oyunu seçince çıkan yüklemeler çok uzun sürüyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: :blaCk:
quote:
quote:
quote:
Bu konu neden eskisi kadar popüler değil bir anlam veremiyorum. Konuşulması gereken herşey konuşulduğu için olabilir mi acaba?
Çünkü artık konuşacak bişey kalmadı dmc 5 senaryosu bile yazdık aklımızdan artık yeni oyun çıkmalı çok geç kaldı.
Seride sadece bu oyunu oynadım, ama DMC 3'ü de yükledim ardından. DMC 4'ün grafiklerine alışınca, 3'ün grafikleri pek hoşuma gitmedi
Neyse 4'e gelirsek, ben çok beğendim. Grafikleri güzeldi, combolar vs. güzeldi. Demolar da çok güzeldi . Tek sorun (sizde de öyle mi bilmiyorum ama) kayıtlı oyunu seçince çıkan yüklemeler çok uzun sürüyordu.
DMC3, DMC4'ten çok daha kaliteli bir yapımdır. DMC3'ü mutlaka oynamalısın. Oyunu kurarken Select Language kısmından English(farklı bir şey yazıyor olabilir, emin değilim)'i seçmelisin. Ayarlara dokunmadıysan dil seçimi kısmında İngilizce seçilidir zaten. Yükleme kısmından bir şey anlamadım bu arada. -
DMC 3'te zaten ana konu var diye biliyorum, yani Dante ile ilgili senaryo. Daha yeni başladım onu oynamaya, o yüzden şimdilik sadece grafik açısından yorum yaptım.
DMC 4'te ana menüden yüklü oyunu seçerken yükleme ekranı çıkıyor ya, onu diyorum. Yüklenmesi çok uzun sürüyor (5 dakikadan fazla). -
quote:
DMC 3'te zaten ana konu var diye biliyorum, yani Dante ile ilgili senaryo. Daha yeni başladım onu oynamaya, o yüzden şimdilik sadece grafik açısından yorum yaptım.
DMC 4'te ana menüden yüklü oyunu seçerken yükleme ekranı çıkıyor ya, onu diyorum. Yüklenmesi çok uzun sürüyor (5 dakikadan fazla).
DMC3 hikâyenin başladığı oyundur. DMC1 öylesine yapılmış bir oyundu. DMC3'te hikâyenin geçmişini yani hikâyenin başladığı zamanı konu aldılar. Ortaya böyle bir tablo çıktı(DMC3-1-2(DMC2'nin senaryoya herhangi bir etkisi bulunmamaktadır)-4). Sorununu tam olarak anlayamadım. Oyunu silip tekrar yüklemeyi dene. Oyunun sistem gereksinimlerinden bilgisayarının bileşenlerinin yeterli olup olmadığına bir göz at. -
quote:
Hideaki Kamiya kim ya? DMC'nin yapımcısı Hideaki Itsuno değil miydi? Bayonetta'nın tipini beğenmedim ayrıca. Vücudu güzel ama bir ana karakter bu kadar mı tipsiz olur .
Devil May Cry'ı yaratan kişi
http://en.wikipedia.org/wiki/Hideki_Kamiya -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Neyse 4'e gelirsek, ben çok beğendim. Grafikleri güzeldi, combolar vs. güzeldi. Demolar da çok güzeldi . Tek sorun (sizde de öyle mi bilmiyorum ama) kayıtlı oyunu seçince çıkan yüklemeler çok uzun sürüyordu.
DMC3, DMC4'ten çok daha kaliteli bir yapımdır. DMC3'ü mutlaka oynamalısın. Oyunu kurarken Select Language kısmından English(farklı bir şey yazıyor olabilir, emin değilim)'i seçmelisin. Ayarlara dokunmadıysan dil seçimi kısmında İngilizce seçilidir zaten. Yükleme kısmından bir şey anlamadım bu arada.
Evet kesin oynamalısın bence dmc3 dmc4 den kat kat üstündür hikaye olarak. -
Grafikler çok güzel. -
keşke bu oyunun türkçe yaması olsaydı da hikayeyi tam olarak anlasaydım :/ -
Forumdan bir arkadaşımız ara videoları çekip türkçe altyazı yapıp YouTube'a koydu.
Playlist;http://www.youtube.com/view_play_list?p=CBDCEA1BECD23962 -
Sırf DMC 4 için bugün gidip SNOPY marka gamepad aldım ama oyun içinde hiç bir işlevi yok , çalışmıyor!
25 TL bayıldım ya off of..
Çalışmasının hiç bir yolu yok mudur ? -
quote:
Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe
Sırf DMC 4 için bugün gidip SNOPY marka gamepad aldım ama oyun içinde hiç bir işlevi yok , çalışmıyor!
25 TL bayıldım ya off of..
Çalışmasının hiç bir yolu yok mudur ?
normalde çalışması lazım arakdaşım.
gamepad driver varsa onu kur bide öyle dena ben hiç bişi kurmuyorum sadece takıyorum çalışıyor tbi aynı marka degil. -
Yok kurdum gene olmadı.. ! -
quote:
Yok kurdum gene olmadı.. !
options tan gamepad tuş karşılıkları varmı diye bi kontrol et arakdaşım. -
Oyun ayarlarını kurcaladın mı arkadaşım ? Belki oradan olabilir. -
Elbette kurcaladım , fonksiyonlar menüde bile çalışmıyor. Tuş ayarlaması için kol üzerinde ayarlamak istediğim fonksiyon için malum tuşa basmam gerekiyor bastığım halde algılanamıyor. -
Bende snopy gamepadle oynamıştım zamanında oyunu sorun olmamıştı ekstra bişeyde yaptıgımı hatırlamıyorum ama aradan baya zaman geçti oynayıp bitirip oyunu kaldıralı biraz daha ugraş bence başka usb çıkışlarını falanda dene bide oyunu başlatmadan önce gamepad takılı olsun -
quote:
Elbette kurcaladım , fonksiyonlar menüde bile çalışmıyor. Tuş ayarlaması için kol üzerinde ayarlamak istediğim fonksiyon için malum tuşa basmam gerekiyor bastığım halde algılanamıyor.
arakdaşım o zaman akla gelen şunlar oluyor
dmc oyunu açılmadan önce gamepad in takılı olsun
pc nin ön yüzündeki degilde kasa arkasındaki usb girişlerinden takıp dene ön yüzdekiler hasar görmüş olabilir belkide
son olarakta gamepad destekli bi oyunla aldıgın gamepad'i dene neden bunu söylüyorum bizim evde 2 adep pc var kendi diger pc de çalışan gamepad(snopy)
benim pc de varlık göstermiyor ama benim gamepad(rumblepad2) her ikisindede sorunsuz çalışıyor.
belkide aldıgın gamepad bozuk. -
Tamam hallettim , şimdi misler gibi çalışıyor.
Kesinlikle gamepad ile oynamak çok çok daha zevkli , almadan önce bayağı şüpheciydim ama şimdi iyiki almışım diyorum.
Ama bir sorun daha var titreşim özelliği olması ve oyun içi ayarlardan da açık olmasına rağmen gamepad hiç titremiyor. .? -
quote:
Tamam hallettim , şimdi misler gibi çalışıyor.
Kesinlikle gamepad ile oynamak çok çok daha zevkli , almadan önce bayağı şüpheciydim ama şimdi iyiki almışım diyorum.
Ama bir sorun daha var titreşim özelliği olması ve oyun içi ayarlardan da açık olmasına rağmen gamepad hiç titremiyor. .?
sende buldunda bunuyorsun haa
şaka bi yana arkadaşım bendekilerde hiç titremiyor ama pekte gerek duymadım açıkcası.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X