Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (269. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

bide bana yok dantenin kılıç darbesinden sonra oldu diye ammada kafa tuttmuştun kuzen haa

bu arada oyunla iligi pro çalışmaların nasıl gidiyor takıldıgın yerlerde yardımcı olayım kuzen

Ya, o zaman cidden öyle sanmıştım. Devil May Cry 3'te Rebellion, değişerek Dante'nin Devil Triggerla tanışmasına vesile olmuştu. Kafam buraya takılmıştı. O zaman ne videolara dikkat etmiştim, ne de bu kadar ayrıntıya girebilecek seviyedeydim. Öylesine geçiştirerek izlemiştim ara videoları.

Takıldığım bir yer olduğu zaman ilk soracağım kişi sensin kardeşim :). Şu an için takıldığım bir yer yok tuşların yerlerini ezberlemek dışında. Ha bir de şu an eziklik var biraz. Nerede doğru comboyu yapacağımı bilmiyorum. Human modunda oynuyorum zaten daha. Daha sonra ilerledikçe öğrenirim ben de oyunu yavaş yavaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 22 Ocak 2010; 4:27:56 >
  • DMC 5 çıkmıyacakmı artık dmc 4 suyunun suyunu çıkardım kaç seneden beri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

DMC 5 çıkmıyacakmı artık dmc 4 suyunun suyunu çıkardım kaç seneden beri.

Daha dur bakalım. 2 sene olmadı daha DMC4 çıkalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

2 sene olmadı ama ben 5 kere bitirdim 6.ya başladım artık yeni combolar denerim ne yapalım :(
  • quote:

quote:

quote:

2 sene olmadı ama ben 5 kere bitirdim 6.ya başladım artık yeni combolar denerim ne yapalım :(

1 ay sonra iki sene olacak arakdaşım ayrıca 5 kere bitirdim demişsin hepsi farklı zorluk derecesindemi eger öyleyse kaldı geri 2
    heaven and hell ve hell and hell iyi oyunlar
  • quote:

Tiplere bak .

• resimde berbat hani kuzen heeyani bu derece dmc fanı olmasam düz bi oyuncu olsam oyundan sogurum oderece berbat

exceed ve max-Act özelligini sana o zaman anlatmıştım kuzen ama unutmuşun sanırım farklı bi mantıgı yok exceed tuşuna oyunun başındada
    basıp tabi 6-7 basılı tutarak kılıcı şarj edebilirsin ama zamanlamalı şarj yapamazsın bunun için max-act lazım hele bide biraz pratik ile
    zamanlamalarına alıştıgın zaman sanki süper character kullanımış gibi paso şarjlı dalabilirsin tabi bunu yapmak çok zor ama %60-70 yakalarsan
    ki en az 1 kademeyi çogu zaman yakalarsın nero çoşor o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 30 Ocak 2010; 5:50:31 >
  • laynnnn benim save nerde oyunu feci derecede oynuyasım geldi ve kurdum arsiv klasörümde saveler içinde dmc savem yok
    bütün modlarda tamamlamış hp yi 2 bar yapmıştımşimdi yeniden kasıcazz
  • quote:

resimde berbat hani kuzen heeyani bu derece dmc fanı olmasam düz bi oyuncu olsam oyundan sogurum oderece berbat

exceed ve max-Act özelligini sana o zaman anlatmıştım kuzen ama unutmuşun sanırım farklı bi mantıgı yok exceed tuşuna oyunun başındada
    basıp tabi 6-7 basılı tutarak kılıcı şarj edebilirsin ama zamanlamalı şarj yapamazsın bunun için max-act lazım hele bide biraz pratik ile
    zamanlamalarına alıştıgın zaman sanki süper character kullanımış gibi paso şarjlı dalabilirsin tabi bunu yapmak çok zor ama %60-70 yakalarsan

Resmi koyalı çok oldu. Öylesine bulmuştum, koydum. Arkadaş da alıntı yapmış . Evet. Bana anlatmasaydın kılıcı direk 1 kademe şarj edemezdim. Unutmadım. Farklı bir mantığı olduğunu da söylemedim zaten. Kullanma mantığından bahsettim. Zamanlama mantığı. Zamanlamalı şarjdan kastın ne? Zaten exceed'in mantığı zamandan geçiyor. Kılıçla saldırılar yaparken sanki kılıcı öylesine savuruyormuş gibi birden exceed tuşuna basınca exceed bir kademe artıyor. Nasıl diyeyim. Hani exceedde zamanlama var ya. Siz de kılıcı bir kere savurdunuz ve exceed kaçtı. Birkaç kere böyle oldu. Sonradan canınız sıkıldı ve kılıcı savurdunuz. Sonra yine can sıkıntısından exceed tuşuna basılı tuttunuz. Zamanlamaya bağlı olarak exceed bir kademe artar.
  • ya şarz olayı çokta zor değil otomatik yapınca hemen şarjlıyo kılıcı ve mükemmel savaşıyo :D

manuelde doğru düzgün şarj edemiyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek_korsan

ya şarz olayı çokta zor değil otomatik yapınca hemen şarjlıyo kılıcı ve mükemmel savaşıyo :D

manuelde doğru düzgün şarj edemiyordum.

Sen kendi ağzınla söylüyorsun. "Otomatikte zor değil". Biz manuel yapıyoruz.

• adamlar uğraşıyor
  • quote:

quote:

resimde berbat hani kuzen heeyani bu derece dmc fanı olmasam düz bi oyuncu olsam oyundan sogurum oderece berbat

Resmi koyalı çok oldu. Öylesine bulmuştum, koydum. Arkadaş da alıntı yapmış . Evet. Bana anlatmasaydın kılıcı direk 1 kademe şarj edemezdim. Unutmadım. Farklı bir mantığı olduğunu da söylemedim zaten. Kullanma mantığından bahsettim. Zamanlama mantığı. Zamanlamalı şarjdan kastın ne? Zaten exceed'in mantığı zamandan geçiyor. Kılıçla saldırılar yaparken sanki kılıcı öylesine savuruyormuş gibi birden exceed tuşuna basınca exceed bir kademe artıyor. Nasıl diyeyim. Hani exceedde zamanlama var ya. Siz de kılıcı bir kere savurdunuz ve exceed kaçtı. Birkaç kere böyle oldu. Sonradan canınız sıkıldı ve kılıcı savurdunuz. Sonra yine can sıkıntısından exceed tuşuna basılı tuttunuz. Zamanlamaya bağlı olarak exceed bir kademe artar.

zamanladan kastım şu kuzen biliyorsunki kılın 3 kademe şarjı var ne kadar iyi zamanlamalı exceed tuşuna basarsan ona göre kılıç şarj olur 1-2-3
    yada 3'ncü kademe yani
  • yav bu 5 çıkmayacak mı : ((((((((((

geçen bi ağzım sulandı siz böyle konuşunca yeniden başlayıp bitirdim ama batmani oynayınca farkettim ki grafikler hiç tad vermedi :D oyunun tek eksiği grafiklerin kaplama kalitesi...yoksa oyun içi animasyonları hareketleri ve ışık efektleri mükemmel ötesi....böyle oyun zor gelir pc ye valla...capcom başka yav. .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

adamlar uğraşıyor

Ben sana zamanında demiştim dimi Dante'nin saçları kaldır al sana Vergil diye. Sen yok DMC3'teki Vergil'ın yüzünü monteliycem diye tutturmuştun .

quote:

quote:

quote:

zamanladan kastım şu kuzen biliyorsunki kılın 3 kademe şarjı var ne kadar iyi zamanlamalı exceed tuşuna basarsan ona göre kılıç şarj olur 1-2-3
    yada 3'ncü kademe yani

Ya olm bi kerede 3. kademeye gelmiyor. Çok denedim. Tek kademe çıkıyor sadece. Ha denediğim zaman iyi değildim tabi. MAX-Act skillini alınca tekrar denerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 1 Şubat 2010; 12:53:29 >
  • Eğer farkettiysen Vergil versiyonda Dante'nin yüzünü değiştirmişler. Biraz daha yorgun ve bitik olarak gözüküyor. Güzel yapmışlar, eğer modellere inebilirlerse Rebellionu silebilirler.
  • quote:

quote:

adamlar uğraşıyor

Ben sana zamanında demiştim dimi Dante'nin saçları kaldır al sana Vergil diye. Sen yok DMC3'teki Vergil'ın yüzünü monteliycem diye tutturmuştun .

Zaten yüzleri aynı hatırlarsanız dmc 3 te dante ile vergil savaşırken vergil'in saçları bozuluyo ve ikiside aynı oluyo.
  • quote:

Eğer farkettiysen Vergil versiyonda Dante'nin yüzünü değiştirmişler. Biraz daha yorgun ve bitik olarak gözüküyor. Güzel yapmışlar, eğer modellere inebilirlerse Rebellionu silebilirler.

Ben yüzlerinde herhangi bir fark göremedim. Saçları dik olan Dante'nin alnı açık göründüğü için öyle olabilir. Diğerinin yüzü de aynı yani.
  • Şu türkçe altyazılı videoları yeni gördüm hepsini izleyecem şimdi çeviren arkadaşa çook teşekkürler
  • quote:

quote:

Eğer farkettiysen Vergil versiyonda Dante'nin yüzünü değiştirmişler. Biraz daha yorgun ve bitik olarak gözüküyor. Güzel yapmışlar, eğer modellere inebilirlerse Rebellionu silebilirler.

Ben yüzlerinde herhangi bir fark göremedim. Saçları dik olan Dante'nin alnı açık göründüğü için öyle olabilir. Diğerinin yüzü de aynı yani.

Bilmem, sana değişik bana da değişik olarak geliyor olabilir. O değilde şunları görmekten bir iştah geldi bende uğraşmak istiyorum şunlarlan artık
  • 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.